Ako zvládnuť zložité rodinné vzťahy?
Dobrý večer, mám zle rodinné vzťahy s maminou a s jej rodičmi .
Problém je ten že oni mali so mnou už svoje plány .
Chceli ma zavrieť spolu s maminimi rodičmi a s jej bratom ktorý žijú s nimi .
Dôvod je ten že sa starý rodičia boja že ostanú sami a ich milovaný synček tiež.
Chceli to aby som sa o nich starala.
Najlepšie je natom to že žijem v zahraničí s priateľom ,a mám stabilnú prácu.. som v zahraničí 3 roky.
Najlepšia naša kamarátka sa mi zdôverila že mamina má plán že na mňa zavolá policajtov že som stratila rozum lebo som mala zápal mozgových blán pred 6 rokmi.
Chcem ísť domov lebo mám bratov na ktorých mi záleží.
Len mamina sa správa ako zmyslov zbavená.
Ma známych u policajtov.
Je možné aby dosiahla svoje ???
@dettinadetta ele veď presne toto si už pred pár mesiacmi písala a odpovedalo ti dosť ľudí
Nič mi není.
Len nechcem žiť ako obyčajný pes ktorý musí poslúchať ako pes a báť sa ísť domov
@dettinadetta ele veď presne toto si už pred pár mesiacmi písala a odpovedalo ti dosť ľudí
@minenkaa to vážne? Niečo tu nehrá. Ona je vonku a mama ju čo na silu chce dostať domov? Zaujímavé
Nič mi není.
Len nechcem žiť ako obyčajný pes ktorý musí poslúchať ako pes a báť sa ísť domov
@dettinadetta už tu písala?
Nepises sem toto iste uz 3*❓
@minenkaa to vážne? Niečo tu nehrá. Ona je vonku a mama ju čo na silu chce dostať domov? Zaujímavé
@markusrasford to mne príde také uplne mimo celá rodina
@markusrasford to mne príde také uplne mimo celá rodina
@minenkaa no tak je to cele ako s filmu Psycho
Tento príbeh tu už píšeš už minimálne tretíkrát.
@dettinadetta Zrejme naozaj nemáš rozum v poriadku a preto sa k Tebe rodinní príslušníci správajú tak ako sa správajú. Pravda bude očividne iná ako tu prezentuješ.
@dettinadetta ak zavolá policajtov a tí naozaj prídu, tak sa nič nestane, prípadne urobia zápis o výjazde. Ak uvedie psychické problémy, tak policajti môžu zavolať RZP a keď dispečing zistí o čo ide, buď RZP nevyšle, alebo prídu a mamine pichnú sedatíva. Ani policajti ani zdravotníci nesmú prekročiť svoje právomoci.
@dettinadetta Zrejme naozaj nemáš rozum v poriadku a preto sa k Tebe rodinní príslušníci správajú tak ako sa správajú. Pravda bude očividne iná ako tu prezentuješ.
@heleninamama asi by mala ísť k lekárovi. Keď niekto nevie aké má právo moci polícia a čo môže je to divne
Dokonca minulý mesiac,stále to iste
@dettinadetta tento príspevok tu už bol. Dostala si tam veľa dobrých rád.
@dettinadetta prečo to robis? Si fakt chorá? Prečo sa nechceš liečiť? Mamina ma určite obavy o teba
@heleninamama chcem ísť domov kvôli bratom.
Najmenšieho som ja vychovala, na čo mám aj svedkov.
Lenže mi zvykli zobrať osobné doklady, len aby mi zabránili odchodu je podľa mňa choré.
@dettinadetta prečo to robis? Si fakt chorá? Prečo sa nechceš liečiť? Mamina ma určite obavy o teba
@markusrasford chcem ísť domov kvôli bratom.
Lenže mi zvykli zobrať osobné doklady, len aby mi zabránili odchodu je podľa mňa choré.
@dettinadetta prečo pises 2x tu istú odpoveď? Véd si to skopirovala cele
@dettinadetta uz zaseeee 🙈
Dievcatko a si si ista, ze to mas v hlave naozaj pohromade? Co v tom zahranici robis vlastne?
Ľudia ste fakt nenormálny , skúste sa iba do toho vžiť.
Aký je to pocit.
Každý ide domov , len ja nemám kam, lebo čakajú výčitky, nadávky
Však si správ nový domov
Aký je to pocit.
@dettinadetta chceš radu ale keď sa pýtajú neodpovies. Nehnevaj sa to sa tak nerobí do psej matere
Aký je to pocit.
@dettinadetta nevieme sa do toho vzit, lebo uz sem pises minimalne tretikrat tu istu temu, ako su vsetci na teba zli. Dostala si milion odpovedi, ze ak si svojpravna a normálna, nebudes si rodinu vsimat a nedas sa nimi ovplyvnit. Ocividne to nedokazes, stale samu seba spochybňuješ, takze si rovnako mimo ako oni. Fakt bud nehovoris celu pravdu, alebo ste totalne mimo kompletne vsetci v tej rodine. Kazdopadne, necakaj tu pochopenie, lebo najprv sa musis pochopit ty sama a nikto to nebude 150 krat opakovat to iste. Ked nemas sebauctu, necakaj uctu od inych
@minenkaa už aspoň 2x to tu bolo…
@dettinadetta prepac ale čo tu furt vypisuješ dokolecka to isté však sa im neozyvaj alebo ich udaj alebo ešte lepšie navstiv psychiatra. Tu ťa nik nebude donekonečna dotovať radami a ľutovať
Bože opäť ty? Nestačili ti rady v predošlých príspevkoch?

@dettinadetta tak následky po zápale neposudzuju policajti ale lekári.