icon

Ako zvládnuť zložité rodinné vzťahy?

dettinadetta
25. apr 2025

Dobrý večer, mám zle rodinné vzťahy s maminou a s jej rodičmi .

Problém je ten že oni mali so mnou už svoje plány .
Chceli ma zavrieť spolu s maminimi rodičmi a s jej bratom ktorý žijú s nimi .

Dôvod je ten že sa starý rodičia boja že ostanú sami a ich milovaný synček tiež.

Chceli to aby som sa o nich starala.

Najlepšie je natom to že žijem v zahraničí s priateľom ,a mám stabilnú prácu.. som v zahraničí 3 roky.

Najlepšia naša kamarátka sa mi zdôverila že mamina má plán že na mňa zavolá policajtov že som stratila rozum lebo som mala zápal mozgových blán pred 6 rokmi.

Chcem ísť domov lebo mám bratov na ktorých mi záleží.

Len mamina sa správa ako zmyslov zbavená.

Ma známych u policajtov.

Je možné aby dosiahla svoje ???

markusrasford
25. apr 2025

@dettinadetta tak následky po zápale neposudzuju policajti ale lekári.

minenkaa
25. apr 2025

@dettinadetta ele veď presne toto si už pred pár mesiacmi písala a odpovedalo ti dosť ľudí

dettinadetta
autor
25. apr 2025

Nič mi není.

Len nechcem žiť ako obyčajný pes ktorý musí poslúchať ako pes a báť sa ísť domov

markusrasford
25. apr 2025
@minenkaa

@dettinadetta ele veď presne toto si už pred pár mesiacmi písala a odpovedalo ti dosť ľudí

@minenkaa to vážne? Niečo tu nehrá. Ona je vonku a mama ju čo na silu chce dostať domov? Zaujímavé

markusrasford
25. apr 2025
@dettinadetta

Nič mi není.

Len nechcem žiť ako obyčajný pes ktorý musí poslúchať ako pes a báť sa ísť domov

@dettinadetta už tu písala?

ahhola
25. apr 2025

Nepises sem toto iste uz 3*❓

minenkaa
25. apr 2025
@markusrasford

@minenkaa to vážne? Niečo tu nehrá. Ona je vonku a mama ju čo na silu chce dostať domov? Zaujímavé

@markusrasford to mne príde také uplne mimo celá rodina

markusrasford
25. apr 2025
@minenkaa

@markusrasford to mne príde také uplne mimo celá rodina

@minenkaa no tak je to cele ako s filmu Psycho

heleninamama
25. apr 2025

Tento príbeh tu už píšeš už minimálne tretíkrát.
@dettinadetta Zrejme naozaj nemáš rozum v poriadku a preto sa k Tebe rodinní príslušníci správajú tak ako sa správajú. Pravda bude očividne iná ako tu prezentuješ.

done
25. apr 2025

@dettinadetta ak zavolá policajtov a tí naozaj prídu, tak sa nič nestane, prípadne urobia zápis o výjazde. Ak uvedie psychické problémy, tak policajti môžu zavolať RZP a keď dispečing zistí o čo ide, buď RZP nevyšle, alebo prídu a mamine pichnú sedatíva. Ani policajti ani zdravotníci nesmú prekročiť svoje právomoci.

markusrasford
25. apr 2025
@heleninamama

@dettinadetta Zrejme naozaj nemáš rozum v poriadku a preto sa k Tebe rodinní príslušníci správajú tak ako sa správajú. Pravda bude očividne iná ako tu prezentuješ.

@heleninamama asi by mala ísť k lekárovi. Keď niekto nevie aké má právo moci polícia a čo môže je to divne

minenkaa
25. apr 2025

Dokonca minulý mesiac,stále to iste

terry658
25. apr 2025

@dettinadetta tento príspevok tu už bol. Dostala si tam veľa dobrých rád.

markusrasford
25. apr 2025

@dettinadetta prečo to robis? Si fakt chorá? Prečo sa nechceš liečiť? Mamina ma určite obavy o teba

dettinadetta
autor
25. apr 2025
@heleninamama

@heleninamama chcem ísť domov kvôli bratom.
Najmenšieho som ja vychovala, na čo mám aj svedkov.
Lenže mi zvykli zobrať osobné doklady, len aby mi zabránili odchodu je podľa mňa choré.

dettinadetta
autor
25. apr 2025
@markusrasford

@dettinadetta prečo to robis? Si fakt chorá? Prečo sa nechceš liečiť? Mamina ma určite obavy o teba

@markusrasford chcem ísť domov kvôli bratom.
Lenže mi zvykli zobrať osobné doklady, len aby mi zabránili odchodu je podľa mňa choré.

markusrasford
25. apr 2025
@dettinadetta

@dettinadetta prečo pises 2x tu istú odpoveď? Véd si to skopirovala cele

kitycat
25. apr 2025
@dettinadetta

@dettinadetta uz zaseeee 🙈

Dievcatko a si si ista, ze to mas v hlave naozaj pohromade? Co v tom zahranici robis vlastne?

dettinadetta
autor
25. apr 2025

Ľudia ste fakt nenormálny , skúste sa iba do toho vžiť.

Aký je to pocit.

Každý ide domov , len ja nemám kam, lebo čakajú výčitky, nadávky

minenkaa
25. apr 2025

Však si správ nový domov

lindus_esterka
25. apr 2025

V decembri si pisala, ze si v zahranici 1,5 roka. Teraz je april a uz si tam 3 roky?

markusrasford
25. apr 2025
@dettinadetta

Aký je to pocit.

@dettinadetta chceš radu ale keď sa pýtajú neodpovies. Nehnevaj sa to sa tak nerobí do psej matere

eleanor2510
25. apr 2025
@dettinadetta

Aký je to pocit.

@dettinadetta nevieme sa do toho vzit, lebo uz sem pises minimalne tretikrat tu istu temu, ako su vsetci na teba zli. Dostala si milion odpovedi, ze ak si svojpravna a normálna, nebudes si rodinu vsimat a nedas sa nimi ovplyvnit. Ocividne to nedokazes, stale samu seba spochybňuješ, takze si rovnako mimo ako oni. Fakt bud nehovoris celu pravdu, alebo ste totalne mimo kompletne vsetci v tej rodine. Kazdopadne, necakaj tu pochopenie, lebo najprv sa musis pochopit ty sama a nikto to nebude 150 krat opakovat to iste. Ked nemas sebauctu, necakaj uctu od inych

biba_18
25. apr 2025
@minenkaa

@minenkaa už aspoň 2x to tu bolo…

nin12345
26. apr 2025

@dettinadetta prepac ale čo tu furt vypisuješ dokolecka to isté však sa im neozyvaj alebo ich udaj alebo ešte lepšie navstiv psychiatra. Tu ťa nik nebude donekonečna dotovať radami a ľutovať

nelka93
26. apr 2025

Bože opäť ty? Nestačili ti rady v predošlých príspevkoch?