icon

Aký je váš názor na túto správu?

1. mar 2021

Včera večer keď už priateľ spal mu prišla táto správa od jednej ženy. Celá predošlá konverzacia bola vymazaná. Ešte sme sa o tom nerozprávali lebo večer spal a do prace odchádza o piatej rano. Keď príde sa ho chystám spýtať. Ale vôbec neviem čo si mám o tom myslieť. Ako by ste to brali vy? Snažil sa jej písať niečo čo nemal? Neviem ako mám reagovať dosť ma to prekvapilo

Aký je váš názor na túto správu?
Strana
z3
derdia
2. mar 2021

Take trapny, ved typicke je to uplne. Proste keby baba chcela tak ta podvedie.lebo nornalny chlap nema potrebu si pisat s inou, poza chrbat svojej priatelky, alebo manzelky.
Ved to je uplne trapne...ale ved co. Ved povedal presne to co tvrdia vsetci co sa boja priznat, ze pochybili.
Ja by som mojemu ukazala stredny prst.

autor
2. mar 2021

@blunka to mi navrhol priamo on lebo asi vedel že s nou to nebudem riešiť a myslel že tým ma uistí že nakoniec naozaj o nič nešlo.

sara005
2. mar 2021

A tak zasa niekto takto blbo reaguje z principu, na to prekvapenie, ze ai ho pri niecom “nacapala”, aj ked sa nic vazne nestalo. Mozno ani nechcel, aby si vedela, ze je s nejakou zenou v obcasnom pisomnom kontakte. Tazko to zhodnotit a teraz sa to ani nedozvies. 🤷‍♀️

blunka
2. mar 2021

@autorka Tak by som hneď v tom momente súhlasila, že ok, daj mi na ňu kontakt
(reálne by si ju kontaktovať nemusela), ale aj telefón k uchu by som si dala, či nezaspätkuje 😀.
No ty už musíš aj nejako cítiť ako to bolo ... my teoretizujeme, ty poznáš jeho reakcie.

lija22
2. mar 2021

ni vies co. povedalaby som, ze ok ked o nic nejde tak o nic nejde a o com ste sa bavili? a ukaz mi ju na facebooku, ci ju nepoznam. teda ja by som bolazvedava ale tak normalne zvedava ako zena ( teda ja som) takze moje spravanie by bolo prirodzene.

blunka
2. mar 2021

@autorka a ako sa ideš k veci teraz postaviť ?????
S ním už nevyriešiš asi nič, on bude opakovať svoju verziu.
Čo plánuješ ta, ako sa správať ďalej ?

autor
2. mar 2021

@blunka neviem asi to nebudem už riešiť. Uvidíme či si budú písať aj ďalej alebo nejakej inej

blunka
2. mar 2021

Ano tak je to OK asi. Riešiť už nemáš moc čo z neho viac nevytiahneš.
Myslím, že s ňou si už nebude písať, lebo ona nemá záujem podľa mňa.
Len byť ostražitá do budúcnosti.
Tak všetko dobré prajem 🙂.

autor
2. mar 2021

@blunka ďakujem, podobne 🙂

majka4555
6. mar 2021

Eeej dievcence, tie, ktore tu tak skalopevne tvrdite, ze pozerat do partnerovho telefonu by bola Vasa najvacsia chyba, to zrejme asi tak same robite...😅 doveruj ale preveruj...
A k autorke...ja by som sa ho tiez na to opytala a sledovala jeho reakciu ked spusti...a ze preco to zmazal...mazat spravy a zrovna spravy s nejakou devou... len sa zamyslam podla tej spravy, ze on pisal nejakemu dievcatu a nie je to stara znama ale ako keby daka z chatu kdesi...

majka4555
6. mar 2021

@blunka no tak toto ma pobavilo, ze by mu horeli vajcia 😂😂😂

Strana
z3