Aký je váš názor na túto správu?

1. mar 2021

Včera večer keď už priateľ spal mu prišla táto správa od jednej ženy. Celá predošlá konverzacia bola vymazaná. Ešte sme sa o tom nerozprávali lebo večer spal a do prace odchádza o piatej rano. Keď príde sa ho chystám spýtať. Ale vôbec neviem čo si mám o tom myslieť. Ako by ste to brali vy? Snažil sa jej písať niečo čo nemal? Neviem ako mám reagovať dosť ma to prekvapilo

garajova01
1. mar 2021

Neviem, ale zaujímavé, daj vedieť ako to dopadlo

ivkazba
1. mar 2021

Môjmu keby písala aj kráľovná zo Sáby, tak to nezistím, lebo v živote ma nenapadlo pozerať partnerovi do mobilu či notebooku. Neznížila by som sa k takým veciam. A ani neviem, či by som chcela vedieť k tomu niečo bližšie. Za mňa už len to, že neverím partnerovi a pozerám mu do mobilu znamená, že v takom vzťahu nemôžeme byť.

emmusska
1. mar 2021

A to mu bezne sledujes mobil? Ako ja som s mojim uz dlho ale do mobilu mu neleziem. urcite to otoci proti tebe, ze mu neveris a, ze mu sledujes telefon

emmusska
1. mar 2021

@ivkazba mna by ani nenapadlo sledovat muzovi telefon, ved to je maximalny znak nedovery. A potom sa niektore zeny stazuju, ze ich chlap vola stihacka

autor
1. mar 2021

Nesledujem mu telefón, potrebovala som si niečo pozrieť cez jeho a zrazu mu prišla táto správa. Nešla som tam za účelom toho aby som pozerala s kým si píše, ani by ma to nenapadlo. A takisto aj on mne chodí na telefón keď potrebuje, myslela som si že pred sebou nemame tajnosti

miselar
1. mar 2021

Ja osobne si myslím milé ženy že každá z vás kukne mobil partnerovi. Prečo nie? Aké zníženie? Keď vás podvádza napríklad to nieje zníženie? Ale pozretie do mobilu áno?? Trosku divne. No zaujímavá konverzácia myslím ze najlepšie je o tom sa s ním porozprávať... Mne by sa vôbec nepáčilo keby môjmu mužovi píše niaka ženská a je jedno ci je to kamoška alebo kto..

unicornlady
1. mar 2021

no ešte že najväčší problém je tu, že pozrela autorka do mobilu a nie obsah správy, že jo (irónia)

asia83
1. mar 2021

@unicornlady 👍🏻 IQ žien. Podstata úplne iná, riešia absolútne nepodstatné veci.

babovka2321
1. mar 2021

Ja si skor myslim, ze v normalnom vztahu by nemal byt problem problem zobrat muzov mobil do ruky a naopak. Nechapem tie nazory, ze mobil toho druheho je tabu 🤦to, ze "nas vztah je zdravy, lebo sa mu mobilu ani nedotknem" mi pride dost scestne. A este obvinit zenu, ze nahodou videla spravu. To zeny s "maximalnou doverou vo vztahu" by asi zavreli oci a sa aj otocili, ak by svojho muza stretli na veceri pri svieckach s inou zenou, lebo mu maximalne doveruju.

Autorka, zo spravy vobec nevyplyva, ze by ta mal podvadzat (skor nie), ale minimalne to z mojho pohladu vyzera na nejaky flirt/namotavanie inej zeny. Asi to nie su stari dobri suoer kamarati, ked mu musi ona pisat, ze tiez ma vztah (to by vedel) tak nevidim dovod, preco by si s takou zenou mal vypisovat a este k tomu mazat spravy. Mna by to trapilo.

puertorico
1. mar 2021

Vezmi mu mobil pod zamienkou ze si chces este nieco pozriet. Pozri aj ine spravy o com si pisu. Ak to uz nebude maže ich a nieco taji. Ale isto by som bola obozretna mozno chcel nieco s nejakou ale nechcem hned robit čary-mary-fukkarary 😂 nie je na tom nic zle ze ho kontrolujes

asia83
1. mar 2021

Podľa mňa je to dievča (autorka SMS), ktorej sa váš priateľ páči. Je dosť možné, že aj ona sa jemu páči. Lenže sú zadaní. Ale na druhej strane sa priťahujú. No ešte medzi nimi nič nebolo. Treba sa porozprávať s priateľom. Určite sa malo stať to, že ste tú správu videli, mali ste ju vidieť. 😉

mondolina
1. mar 2021

@miselar
každá z nás nie, ja napr. nie, a už vôbec nie za účelom hľadania " dôkazov". Aká je to dôvera, keď preventívne lustruješ telefón.

kiwi3
1. mar 2021

ked sa pytas konkretne na spravu, tak pravdepodobne je to slecna, ktoru on oslovil (z akeho dovodu neviem. pexeso to asi nebude) a vznikla medzi nimi vymena nazorov, pretoze vie, ze je zadany. a ona tiez.

leuchtturm
1. mar 2021

radsej sa pozriet do mobilu ako neskor zistit, ze ma chlap nakazil nejakou pohlavne prenosnou chorobou. Partnerov znamy trtkal kade tade, kym sa jeho zenuska starala o domacnost a deti. Teraz je ta zena rozvedena s HIV od svojho manzelicka...

nina255
1. mar 2021

Ja hlavne nechapem, ze co to je za vyhovorku “potrebovala som si pozriet nieco na jeho telefone” - zrazu mu prisla sprava 😂 v zivote som si nepotrebovala pozriet nieco na frajerovom telefone ved mam svoj, to je len vyhovorka aby si nebola za stihacku... ma snad on na jeho telefone nieco co ty nie a suuurne si si musela vecer ked spal to pozerat ? Zaujimave...

ivkazba
1. mar 2021

@babovka2321 ja napríklad nepíšem, že partnerov mobil je tabu. Píšem, že ak som vo vzťahu, tak jedine v takom, kde si s partnerom dôverujem. A ak dôverujem, tak nepotrebujem mu chodiť do mobilu. Nie preto, že je to tabu ale preto, že nečakám, že by som tam našla niečo, čo by som potrebovala k životu. To je podľa mňa aj o vyzretosti a sebavedomí človeka.

autor
1. mar 2021

@nina255 ano, predstav si ma niečo čo ja nie. Ale vôbec sa nemusím obhajovať a písať to tu. Priateľ vie že keď potrebujem mu idem na mobil. (Možno aj to je dôvod prečo tie spravy vymazal) Tak isto aj on, môže kedykoľvek ísť na môj. Myslím že vo fungujucom dlhom vztahu je to ok, nevidím na tom nič zle

autor
1. mar 2021

@ivkazba ja osobne si myslím že to nemá nič spoločne so sebavedomím. To že ta partner podvádza (nevravim že v mojom prípade) by ti pomohlo na sebavedomí? Predsa ak mám sebavedomie, tak keby som mala podozrenie že ma partner podvádza, potvrdilo by sa tým že mu pozriem do mobilu tak ho pošlem rovno do... Pretože viem že si zaslúžim niekoho lepšieho ako partnera čo ma podvádza alebo vypisuje iným.

autor
1. mar 2021

@babovka2321 suhlasim 🙂 ďakujem za komentar

babovka2321
1. mar 2021

@ivkazba a ja zas nevravim, ze je normalne preventivne lustrovat partnerovi mobil, ale velakrat vidim, ze ak zena nieco muzovi aj najde, vsetci sa do nej pustia, ze to vlastne ona je ta zla vo vztahu, lebo mu liezla do mobilu. A pan je hrdina, nevadi, ze beha za inymi, zlyhala zena, lebo sa mu do mobilu pozrela. To ma stve. A casto na to zeny maju nejaky dovod, ci uz opodstatneny alebo nie, ak im nieco nahovara, ze by sa nieco mohlo diat, tak ak maju pochybnosti, nech sa pozru. Za toto by som zenu nikdy neodsudila, ako sa tu bezne deje. Ja muzovi do mobilu nechodim, do ruky mi ho ale bezne da.

qetka
1. mar 2021

tak neviem, pre tie, co posu, ze v zivote by nesli do muzovho mobilu... my si s muzom bezne chodime do mobilu, kedze napriklad ja mam fb a on nie, tak si chce pozriet napriklad foto, co niekto pridal (svagor a podobne), pripadne napriklad stranku zomri - kedze na fb maju ine veci ako na webe. Tiez kolkokrat si vezmem jeho mobil ja, napriklad vcera som potrebovala faktury do uctovnictva a tie mal on v maili. To mi teraz tak narychlo napadlo, preco sme si navzajom pozerali mobilu za posledne 2 dni a pride mi to uplne normalne. Neviem preco by mali byt mobily tabu.

mondolina
1. mar 2021

@qetka
skôr boli myslené kontroly súkromných správ

anita6666
1. mar 2021

Však počkaj,možno sa tu niektorá v tej správe nájde a odpovie ti aj sama 😂 k téme,ja nepoznám žiadneho chlapa,ktorý by si nepísal s nejakou inou ženou a je jedno za akým účelom. Takže to zbytočne riešiš.

simca06022011
1. mar 2021

Hocikedy chytim chlapov mobil do ruky a vobec ma to netankuje :D ake sukromie.. chce sukromie.. tam su dvere :D
K sprave: neviem kolko mate rokov, ale tato sprava mi pride ako od nejakeho decka. A diskusia mohla byt o hocicom, kedze sa mozno"urazil" ze je kkt, alebo povedal, ze ta npoedvadza alebo take nieco.. ale to je fakt tazko analyzovat. Musis sa ho opytat. Ja by som sa veru opytala, kto je to .. a preco ked to nie je "nikto dolezity" ma potrebu tie spravy mazat. Ale nejaku extra dramu by som nerobila...

ivkazba
1. mar 2021

@anita6666 presne, aj ja si píšem s viacerými mužmi. Mám klientov, ktorých koučujem už naozaj dlho a preto bežne skĺzneme aj do súkromných tém a napíšeme si cez whatsapp či viber aj pomimo pracovných vecí. Príde mi to normálne.

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
1. mar 2021

@nina255 Tak ja tiež nepozerám mužovi do telefónu, ani on mne. Ale viem si úplne v pohode predstaviť XY situácií, kedy môže mať on na mobile niečo, čo ona nemá. A keď majú dohodu, že môžu používať telefón toho druhého, tak čo je na tom zlé?

makakova
1. mar 2021

Zase sa tu prezentujú dokonale ženy z modrého koníka 😀 co 100% dôverujú a nikdy by nepozreli do mobilu mužovi, lebo to je pod úroveň týchto dám..😀 milujem to pokrytectvo co je v ľuďoch, najmä v ženách v tomto smere. ..ako sa vedia prezentovať na internete a pritom realita je úplne inde 😂.. autorka, v kľude sa ho opýtaj bez emócie ze kto to je a prečo mu píše také veci,, uvidíš co povie a ako sa zatvári.

luci_ba
1. mar 2021

Prepáč, čo si akože potrebovala pozriet v jeho mobile? A aj keby počas toho pride správa, tak akože si si ešte spravila aj printscreen a poslala si si ho hej? 😅 fakt super, ..

makakova
1. mar 2021

@luci_ba a tebe to co tak žily trha?