icon

Aký máte názor na matku, ktorá núti ísť dcéru na vysokú školu?

16. feb 2021

Ahojte, chcel by som sa vás spýtať aký máte názor na matku ktorá núti dcéru ísť na vysokú aby robila niečo čo ona povie lebo si myslí že veľa zarobí a bez vysokej je nikto a vôbec nemyslí na to že (dcéra) nechce ísť na vysokú ale na strednú a robiť odbor ktorý by ju bavil a chce robiť aj v živote? Robí scény kvôli tomu škaredo jej nadáva a vyhráža sa jej že keď nepôjde na vysokú tak ju dá do decaku... Odohnala a nadava na jej priateľa aby spolu neboli kvôli vysokej lebo ona vraj za to môže že (dcéra) chce robiť čo ju baví a pritom ju priateľ iba podporuje a motivuje aby sa nerozhodla podľa nej a v živote to potom nelutovala... Nebaví ju učenie a ta matka to aj vie ale aj tak chce aby išla na vysokú. Aký máte prosím na to názor alebo máte aj nejaké rady ako ju presvedčiť o tom že je to na nej a nie na matke...? 🤦🏻‍♂️

Strana
z3
autor
16. feb 2021

@lenka1993 bez strednej školy ťažko jedine kurz ale tam ju nič nenaučia

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
16. feb 2021

@elizabet173 študujem

lenka1993
17. feb 2021

TKze ona chodí ešte len na základnú ? Veď nech ide ide na strednú odbornú. Nech sa učí za kadernicku. Potom nech podniká a popritom robí VS. Aj vlk sýty J koza cela.

kamatopo
Autor odpoveď zmazal
damira90
2. dec 2023

Príde mi to ze jej chce v živote to najlepšie....ak chce q aj platiť vysokú deťom. Lenže ak raz na dieťa v rukách niečo iné doslova v tom je extra dobrý tak asi dieťa nenúti nejakým vydieranim. Ale aj ja by som šťastná dopriala deťom vysokú.. kurzy strihať vlasy sú na základe recenzii si prídu knej strihať samé bar aj do izby.... kurzy sú ked sa chce dá sa všetko..vlastne kaderníčka pekne zarobí aj podľa toho kde. Musí dcérka sama padnúť a zistiť čo jej za to stojí. A na čo má.

Strana
z3