icon

Aký máte názor na muža romantika?

15. jún 2021

Aký máte názor na muža romantika?Ide o to že mám kamaráta a vždy keď ide v televízore romantický film vždy mi povie aby som ho pozerala, alebo mi sám navrhne aby som si pozrela ten a ten romantický film že aj on ho bude pozerať

petamich
15. jún 2021

nepovazujem chlapa, ktory si pozrie so mnou alebo sam romanticky film za romantika - pre mna romantik je nieco uplne ine 🙂 ale asi to kazdy mame inak

a ak chlap pozera vyslovene sam romanticke filmy no neviem - bud chce budit zdanie romantika alebo je citlivejsi typ alebo je inak orientovany (uprimne nepoznam vo svojom okoli chlapa, ktory by si dobrovolne pozrel zensky totalne romanticky film a este ma upozornil, aby som si ho pozrela aj ja ak to nie je z vyssie uvedenych dovodov ale mozno taki existuju) 🤷‍♀️ nepoznam vsetkych chlapov na svete ze ano

kkovacovak
15. jún 2021

Súhlasím s názorom vyššie. Z chlapa romantika nerobí to že si pustí romantický film. Ja si taký tiež občas pustím a romantik sama nie som 😄 A tiež nepoznám chlapa ktorý by také filmy vyhľadával. Mám aj teplých kamošov a ani oni. Nesnaží sa tým niečo dosiahnuť?

radkaradix
15. jún 2021

Moj muz ma velmi rad take typicke romanticke filmy, sam nam vybera na vecer romanticke komedie, americke rodinne filmy a pod. Najskor to bol nezvyk, ale ja som velmi spokojna, lebo nemusim cumiet nonstop na nudne akcnaky.. na druhej strane ma velmi rad aj marvelovky, fantasy, scifi, historicke, vojnove.. skratka vsetko.. a nie, nie je gay, je to naozaj cisto romanticka dusa, ma rad romantiku, je galantny a velmi empaticky. Ale zas si nepredstavujte nejaku trasoritku. Je to poriadny chlap, ako sa patri.

autor
15. jún 2021

@radkaradix zaujímavé 😊

autor
15. jún 2021

@kkovacovak hmm ale čo?

sono2
15. jún 2021

Čo povie na 50 tieňov šedej? Lebo normálny muž ho neznáša😃 môj sa tiež pozrie na romantiku ale tak komédia by to mala byť alebo teda dráma

autor
15. jún 2021

@sono2 ale tento vyslovene romantické filmy mi zavolá toto ide.to je strašne pekný film
pozeraj to 🤔😀

kkovacovak
15. jún 2021

Hmm...nečaká od teba potom nejakú recenziu alebo také niečo? 😄 Aby vedel aký máš na to názor a potom ťa podľa toho spracoval 😄

elenita
15. jún 2021

@radkaradix moj muz je taky isty a ja som len rada. Aspon sa nehadame, co sa bude pozerat 😁 A inak nesleduje futbal ani hokej 🤷‍♀️😁

kkovacovak
15. jún 2021

@elenita no baby na druhú stranu vám závidím lebo práve máme zapnutý futbal 😂

autor
15. jún 2021

Ty nie.predstav si.uz som naňho kadečo skúšala a nič nezaucinkovalo 😀

autor
15. jún 2021

@kkovacovak aj u nás futbal.moj muž je pravy opak romantika 😃

sono2
15. jún 2021

No tak si pozri. Čo je na tom

autor
15. jún 2021

@elenita Vau

sono2
15. jún 2021

@elenita raj na zemi😂alebo raj v tv
Ja mam športomaniaka
Nebyť telefónov pozerám sa do steny

petamich
15. jún 2021

@elenita ked oni ti to vedia tajit! moj muz teraz po svadbe zacal pozerat hokej a futbal 😂😂 pred tym takmer vobec, aj romanticky film prezil (aj ked koniec mi vacsinou pokazil, musel vzdy nieco hlodnut), ja zasa "willis" styl film na revans a zrazu dokumentarne filmy a sport, teraz ked som si ho zobrala a dieta na ceste 😃

radkaradix
15. jún 2021

@elenita tak az take stastie nemam, mojmu teraz skoncil hokej a zacal futbal 🙄😬😠😅

kkovacovak
15. jún 2021

@radkaradix potom bude olympiáda 🙄

taskataska
Odpoveď bola odstránená
elenita
16. jún 2021

@sono2
@petamich
@radkaradix tak my mame nastastie velmi podobny vkus, ani po svadbe nezistujem zradu v tomto smere 😅 na sportove prenosy je tu syncek, ten potom informuje celu rodinu 😁 Ale inak my s muzom radi sledujeme take vztahove veci, aj sa o tom casto rozpravame...celkovo rad rozobera take veci, ako zeny zvyknu 😁 ale ja som rada, je citlivy, chapavy, empaticky, ale pritom stale muzny...idealny chlap 👌

radkaradix
16. jún 2021

@elenita no to aj moj rad riesi tieto vztahove veci a nutil ma napriklad pozerat Svadbu na prvy pohlad 🤣😅🙈

cacianka
16. jún 2021

Moj svokor je romantik !
Má 82 a pozera tie lovestory kazdy deň, aj 3-4 za deň.
Hmmm, alebo skor nábeh na starecku demenciu....?
No dobre - pozrie si aj politicke debaty a Poirota.

elenita
16. jún 2021

@radkaradix hej, to sme aj my pozerali, hlavne on chcel 😅😅 Ale dobre, aspon videl, aku ma skvelu manzelku 👌😅😅