icon

Aký máte názor na tento vzťah?

milena866
31. júl 2020

Moja naj kamoška je mi ako sestra no ale má problém vo vzťahu .... Bola s jedným chalanom 7 rokov bil ju, podvádzal, úplne ju zhadzoval ale ona ho milovala . Nemala snim žiadnu budúcnosť proste nikde nepracoval ani nič pil, fetoval keby mal možnosť ju podvedie ( nemala som ho rada ) . Potom si našiel inú bol snou .... Ale ona ho poslala do riti a jeho zavreli do basy za vodičák. Medzi tým si ona našla chalana bola snim 2 roky on je v pohode ,dal by jej aj posledné . Pracuje ,nefetuje ,nikdy ju neudrel ... Ma snim budúcnosť . No ale k veci jeho pustili s basy a ju to stále k nemu taha pretože viem že ona toho chalana nemiluje ... Poraďte mi ako jej to mám vlastne vysvetliť čo má robiť

haley7897
31. júl 2020

Nemožno uzdraviť niekoho, kto nieje ochotný vzdať sa vecí ktoré mu ubližujú. To platí aj tu. Plačeš na cudzom hrobe.
Môžeš a asi by si mala, povedať jej otvorene veci ako ich vidíš ty, s tým ze keď bude pripravená a bude potrebovať tvoju pomoc, budeš tu pre ňu. Nevidíme do vzťahov druhých ľudí, čo a prečo ich drží pokope - aj keď sú často toxické. Ty jej môžeš len povedať svoj pohľad na vec, vyjadriť obavy... ten zvyšok je však len na nej a ostáva ti to len prijať

milena866
autor
1. aug 2020

@haley7897 najhoršie je na Tom že ona to všetko vie čo ju čaká keď snim zostane 😏

miadi
1. aug 2020

@milena866 on je jej droga. Ked je hlupa si ho vyberie bude trpiet a Mozno aj zle skonči, A ty budes trpiet snou. Osobne ma uz nebavi trpiet pre hlupost inych - ktori si sami volia utrpenie . Takito zly vztah nie je làska a ona asi uvažuje rozkrokom ked to mam hnusne ale realne vystihnut, Hlupana čo si nevàži dobreho chlapa Lebo potrebuje gràzla fetaka nezamestnaneho co ju dobre po&@) a kludne nech ju zmlati. Na takuto dramu nemam žaludok by som jej povedala toto - sorry ked sa k nemu vratiš už ma nekontaktuj . Nech ide k psychologovi aby zistila preco sa nema dost rada ked ju pritahuje taky odpad.Alebi nech si da podviazat vaječniky lebo stakym ked bude mat dieta ..konečnà.

jaskolka
1. aug 2020

Je pochopiteľne aj pekne, ze ta trápi osud tvojej priateľky, ale každý je strojcom svojho šťastia a nemôžeš nijako zakázať dospelej osobule, aby konala, ako chce. Rovno povedané, ak ona v "zamilovanosti" a v hlúposti nechá dobrého muža a vráti sa k tomu prvému cvokovi, je to jej voľba. Áno, je to blbosť, naivita a skutočne nepochopím také ženy, ale ver mi, že je ich kopa, len si prezri MK a články "partner má bije,tyra, ale ho strašne ľúbim, a neviem, čo robiť". Ok, ak žena je tyrana, to je smutné a som za pomoc takej osobe, ale ak napokon odíde, a dokonca už aj ma iného, je šťastná a napriek tomu stále ľúbi a vráti sa k psychopatovi, to už je jej voľba, jej totálna blbosť, a tam už ľútosť ani pochopenie neviem mat, pretože v takom prípade si ona, sprosto povedané, takého zaslúži. Čiže summa sumárum, ak sa kamaratka chce vrátiť, tak úprimnu sústrasť, lebo nič iné nemôžeš urobiť

mischelin89
1. aug 2020

Ake mala detstvo?

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
lenuliatko84
1. aug 2020

Nwch jej spravi decki,poriadne ich zbije a mozno potom od nehi odide

laila22
1. aug 2020

@milena866 nedávno tu bola taka téma, že baba ma frajera dobrého milujúceho a bývalý sa vrátil z basy, fetak, lajdak a ona ho miluje. Moja rada pre Teba, môžeš jej povedať svoj názor a tým to končí. Nech si robí čo chce, je dospelá. O to horšie, keď si uvedomuje co ju čaká s fetakom. Pekný deň.

deti95060810
1. aug 2020

nevysvetlíš.... nechaj nech kámoška padne na hubu - potom možno pochopí koho milovala a koho stratila....😉

viestta
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
1. aug 2020

@milena866 vies co? Ak by nepomahalo nic, tak by som sa s tym zmierila.
Je fakt, ze je to potom vlastne dobre take, ake to je.

Ak by nebola kamoska, nasiel by si casom iste inu zenu. Lenze ta po pociatocnom zalaskovani by zistila, ze je nestastna, ze chce odist a neda sa. Lebo je siesty rok po sebe na materskej s tromi detmi v rade za sebou, lebo nema uspory, lebo sa nema kam prestahovat,...
Kdezto tvoja kamoska je vlastne istym sposobom stastna, ze ho ma pre seba, chce s nim byt.
Tym vlastne zachranuje od neho ine zeny, ak si ho chce udrzat. Ona jeho nevidi ako zlo vo svojom zivote, ale ako tuzbu.
V podstate jej mozme byt vdacne a istym sposobom ju aj obdivovat, ze to pre tie ine zeny robi. A to myslim uprimne.

Kludne jej to aj takto povedz.
Niekedy cloveka viac preberie to, ked mu povedia, ze s nim suhlasia, ako ked mu vysvetluju, preco je to chyba.
Kym jej chces dokazovat, preco je to chyba, ma sa proti comu burit a utvrdzovat sa v opaku.
Ked s nou budes suhlasit, moze sama zacat rozmyslat: uz to nikomu nevadi, su s tym ok, ale... fakt naozaj to chcem takto? Bude to naozaj dobre? Co ak je to chyba? Milujem ho vobec, alebo preco ho vlastne tak chcem?

ruzovakrava
1. aug 2020

Len toľko k tomu, buď má rozum a úctu k sebe alebo nie.

moonlight1210
1. aug 2020

@ruzovakrava svata pravda. 😄

jaskolka
1. aug 2020

@laila22 tu tému si pamätám, milión rad tam ta žena mala a aj tak si viedla svoje, že ona ho miluje... Len jedno nechápem, čo tie ženy "milujú" na takých blbcoch....

jaskolka
1. aug 2020

@milena866 co na ňom tak strašne miluje? Nech konkrétne ti povie, sama som zvedavá, lebo nijako neviem toto pochopiť, a to je argument asi každej podobnej ženy.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
leuchtturm
1. aug 2020

Kto chce kam, pomozme mu tam. Tvoja kamoska je dospela svojpravna osoba, ak si nenecha rozumne dohovorit, skoda vynalozenej energie. Niektore zeny su proste masochistky...

hefo
1. aug 2020

@jaskolka Čo asi? Proste volanie divočiny (bežne skryté pod nánosmi civilizácie). V praveku by taký človek bol alfasamcom...

leuchtturm
1. aug 2020

akym alfasamcom....ved sfetovany by nic neulovil.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
leuchtturm
1. aug 2020

to ma nenapadlo...no mizerny saman, ked ho supli do basy.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
miadi
1. aug 2020

@leuchtturm šaman Neni jasnovidec 😂nevidel buducnost jasne ze ho chytia. V divočine basa nebola ukamenovali by ho alebo opiekli na ohniku. Taky dilinko je alfa len pri nejakej hlupani co by si druhi od neho skakat po hlave nedali. Uplny ubožiak nerobi ale ženu vie udriet.

milena866
autor
1. aug 2020

Ďakujem vám za rady ako jej to vysvetlit ... Dnes som snou bola povedala mi že ju ponizoval že je to k... A ešte sa jej vysmieva že ako jej frajer vyzerá veď nieje všetko o kráse ...😏 Čo stoho že on je pekný keď ma v hlave s prepáčením nasrane . No povedala mi že sa rozhodla pre toho lepšieho ako pre toho druhého . A varovala som ju že ak sa dá s tým blbcom tak naše priateľstvo skončilo už ma nebaví počúvať ako sa sťažuje na neho a pritom si to robí sama

janickacrazy
2. aug 2020

@milena866 hlavne, aby jej to vydržalo

milena866
autor
2. aug 2020

@janickacrazy myslím si že jej to nevydrží 😏