Aký máte vzťah so švagrinami?
Zaujima ma aky mate vzťah so svojimi/manzelovymi svagrynami. Manzelkami vasich bratov a manzelkami manzelovych bratov. Asi si velmi nesedime...
Ja nemam svagrinu ako taku ledze mam partnera a nie manzela. Ale ona sama ma od zacitku nazvala svagrinpu, vybavila mi narocnu operaicu na ktoru som döho cakala. Ako jedina chodila denne za mnou do nemocnice (kvoli korone nebolo mozne a ona pracuje v nemocnici) ked ideme vsetci na dovcu ako rodina tak bezne spolu zduchneme na poharik. Ja sa nemozem stazovat sme rovnaky rocnima rovnaky charakter.
Je mi ako sestra... tiez sa velmi nemusime 😂😂😂
Ja som si so svagrinou - muzovou sestrou veľmi nesadla hneď na začiatku. Tiež sa starala do nás, takisto do detí, ktoré ona zatiaľ nemá žiadne (má 41). Muž však na ňu nepovie krivé slovo. Takisto svokra ma občas vytočí. Zato so svagrom si rozumiem, ten je v pohode. Ale nemusím ju teda. Len ju musím nejak strpieť na návštevách.
Žiadny pozdravíme sa a to je tak všetko...ona mňa nemala rada od chvíle keď som sa zoznámila s manželom (jej bratom) predstavovala si asi niekoho iného pre neho...
Keď sa ma na niečo opýta odpoviem, ale kamarátky isto nebudeme 😂☺️ ja sa neviem pretvarovať raz keď ma niekto nemá rád...
Mam styri a mam ich velmi rada ❤️
Manželia mojich sestier super všetko ok ...švagor mužov brať kým mal ex priateľku tak aj s ňou aj s ním uplne perfektne a odkedy má terajšiu všetko dole vodou skoro sa nezdravime ...ja som v mužovej rodine 12 rokov ona 3 roky a omotala si svokrovcov a hučka ich ešte aj proti vlastnemu synovi (môjmu mužovi) čiže vzťahy 0 bodov ...žijeme v jednej dedine no pol roka sms sa už nevideli a načo aj
Ja mam 4 sister-in-laws a okrem jednej som si s nimi sadla okamzite ako serbel na rit, aj ked s jednu dokazem tolerovat len na par hodin - stale su to moje najlepsie kamosky. Potom mam 2 exsister-in-laws z muzovej strany. Jedna je moja najlepsia kamoska a s duhou sa nebavim.
Potom mam 1 svagrinku z bratovej strany a hned sme si skvele sadli a ona je moja najlepsia a jedina svagrinka aj ked vacsinou fungujeme len cez internet lebo je za morom.
Som veli rada ze ich mam v zivote.
Mám dve švagrine od bratov. S jednou mám super vzťah, je mi skoro ako sestra aj keď je o 12r.starsia. Je zároveň krstná nášmu synovi, a lepšiu krstnu som mu vybrať ani nemohla ❤️ K ním chodíme ako domov a aj sa tam tak cítime. S druhou mám tiež ok vzťah, resp.tolerujem ju, porozprávame sa, no je to zvláštny typ osoby, a už sme ju trošku aj prekukli aká naozaj je, tak si držím trošku tak odstup, a nikdy s ňou nebudem mať tak blízky vzťah ako s tou prvou.
A ešte mám švagrinú - mužovu sestru, tiez ok vzťah, žiadny problém, úplne super vychádzame, je o rok staršia, ale tak isto k nej nemám tak blízko ako k prvej.
Mám tri švagrine - dve sestry môjho muža a jednu ženu môjho brata.. so všetkými vychádzam dobre a vieme sa porozprávať, ale nie sme najlepšie kamaratky.. s dvoma sme dosť rozdielne a najviac si rozumiem len s jednou sestrou môjho muža, pretože sme podobne povahy..
Úprimne neviem si predstaviť s niekým nevychádzat, akceptujem každého kto vojde do môjho života z akéhokoľvek dôvodu s akoukoľvek povahou, zlými a dobrými vlastnosťami.. ja ich mám tiež..
našťastie zákerného človeka poznám len jedného, našťastie to nie je moja rodina a vychádzať sa dá aj s ňou..
mám jednu, 8 rokov sa absolútne nebavíme, ani pozdrav, nič
Ja som sa tešila ze budem mať s 2.partnerom aj novú rodinu. No po case som zistila ze ona zije svoj svet a ked jej vystupovanie a pristup presiahol všetky medze slušnosti tak uz pre mna neexistuje.a ked mi vo svojom nezmyselnom afekte u svokrovcov povedala ze nepatrim do rodiny, tak svokrovcom nechodim a je jedno ze ona tam nežije.
S muzovou sestrou som dobre vychadzala grilovacky atd. ,, v jednom.okamihu sa ukazala jej prava tvar od vtedy ju beriem ako vydrbanu... 😆 jak jej vyhovuje .... takze uz tam nechodim a ak muz ide sam ja si nieco najdem ..vlastne ved corona zakaz stretavania 😆 ..a muz to vie sam aka je takze ked musi ide k nej inak nie ..
Absolutne mrtvy, roky sa vyhybame a nestretavame. Brat je od zaciatku pod papucou, nevie si s nou poradit. Ona sa domnievala, ze moze komandovat a buzerovat aj celu jeho rodinu. Keby som nebola slusne vychovana a nerespektovala mojich rodicov, ktori ju kvoli bratovi a vnucatam bohuzial toleruju, vyrazim s nou dvere nie po 10 rokoch, ale uz po par mesiacoch. Som rada, ze sme to vyriesili a mam klud. S bratom mam pohodovy vztah aj nadalej, jedine zlo medzi nami robila svagrina.
taký normálny, stretávame sa u svokrovcov na nejakých oslavách keď treba, ale žeby sme nejako zvlášť vyhľadávali spoločnosť vzájomnú tak to nie. K sviatkom si zavoláme, ale to je všetko.

@dskjhfdlkdjhl hej, je to taky debilny nazov 😅😅😅