icon

Alkohol v rodine

marika1066
7. jún 2022

Ahojte baby,stále dookola sa preberá alkohol v rodine, ja osobne každej Radim, keď chlap pije treba sa rozísť, myslím že málokedy sa chlap vie spamätať a predsa ja si neviem rady vo svojom vzťahu,chlapa mám dobrého , šikovného , ale skoro každý deň je opitý, nevyvadza , príde a ľahne si a zaspí, ja už neviem ako mu mám vysvetlit že je alkoholik, ešte nie úplne, ale vidím ako sa to pomaly stupňuje a hrozne má to mrzí, mame spolu synčeka, on ho zbožňuje, ja každý deň plačem , keď som sama a neviem ako ďalej, viem že to asi nemá význam, ale keď vidím malého tak sa neviem s ním rozísť, aj sa bojím že ostanem sama, mám už viac rokov a hlavne pre malého, ale čo keď z neho nič nemáme, najhoršie je že aj tak nemám kde odísť

Strana
z3
0silvia0
15. jún 2022

@cyrio po tom, co si prezil, ak by si sa mal rozhodnut znova, zostal by si pri nej alebo by si ju opustil?

cyrio
15. jún 2022

@0silvia0 tu otázku si dávam furt,je ťažko rozhodnúť, keď by som mal 35 skôr áno ,ale vtedy som to neurobil, nebolo to taka situácia.pila dva týždne a tri mesiace bol kľud. Vtedy som jej pomáhal vtom , že som zabránil ku prístupu alkoholu. Začalo sa to pomalý stupňovať termíny sa skracovali a ona si zvykla , že pocelom týždni pitia som celú sobotu strávil snou aby prekonala abstak.Pises že je dobrý a šikovný, nesugeruje tebe tu myšlienku okolie? Vieš moju ženu okolie berie ako perfektnú ženu, že je dobrá do partií,ale keď sa dostavi domu tá perfektná žena už stratila.Moja manželka zase keď príde domov tá si sadne aj na dve hodiny na záchod a fajčí.

Strana
z3