Arogantné správanie sa chlapa
Ahojte,
s priateľom som sa zoznámila pred polrokom. Všetko bolo ok, až po nejakom mesiaci a pol, kedy sa otočil o 180 stupňov, Začal si namýšľať, že keď je v práci na nočnej alebo dennej 12tke, že ku mne chodia nejakí chlapi alebo chlap , alebo keď idem p malého do škôlky alebo na nákup, že sa určite s niekým stretávam. Tento stav trval od 20.júla do 23.10.2022. Každý deň počas týchto mesiacov mi ráno vyčítal milencov, večer sa kajal., že už sa voči mne znormalizuje atď. Stali sa aj také situácie, že mi vyčítal po príchode z práce, že niektoré veci nie sú na svojom mieste tak, ako ich dal a že určite tu bol chlap (odtlačok hlavy fiktívneho milenca na jeho vankúši, atď.). Sledoval moje sms, každý krok, každý hovor, proste všetko. Stál ma aj napriek sľubom, že bude normálny a bude mi veriť upodozrieval, že mám určite nejakého kandúra atď. Nikdy som ho nepodviedla a nikdy by som sa k tomu neznížila a aj napriek tomu hovoril, že žena, ktorá o sebe vyhlasuje, že je verná mužovi, ho x krát určite podviedla. Darmo som mu vysvetľovala isté veci. ňuchal mi nohavičky a stále mi hovoril, že cíti mužské spermie, aj z mojho tela iného chlapa. že takto to presne cítil aj pri svojich bývalých frajerkách a nakoniec sa mu priznali, že ho podvádzali. A mna psychicky nútil priznať sa k niečomu, k čomu by som sa nikdy neznížila. Každý den ma s tým vyymýval. Podozrieval ma, že ja určite nechodím do práce a že si užívam miesto toho a robím to tak, že on na to nikdy nepríde. 23.10.2022 sa po nočnej vrátil domov. Nechala som ho ležať a išla som sa venovať svojmu 5 ročnému synčekovi, išla som mu dať ranajky a on to zobral tak, že s amu nechcem venovať a že sa mu nevenujem už 4 dni (to preto, lebo mám obrúsené zuby a všetko ma bolí, ale snažila som sa mu aj napriek tomu). nechala som ho teda oddýchnuť, lebo v ten den sme mali ist na kupko. O nejkaú hodinku vstal, prišiel ku mne a mi povedal, že určite mám nejakých milencov a on zoi seba debila robiž nenechá. Že on nebude s takou štetkou, akou som ja. 3 krát mi naplul do tváre a udrel ma po hlave - v ucho mám implantát a maám obrúsené zuby.
Zbalil si veci a odišiel s tým, že som špina a takej sa nedá veriť. Poobede sa už kajal. Priznal sa, že je chorobne žiarlivý, že aj jeho otec bol ale....je toto podla Vás normálne??
Mňa najviac zarazilo to že žiadna z žien ktoré tu odpovedajú sa ani nepozastavila nad tým že ti naplul do tváre a ešte ťa aj udrel.. ja ako dieťa vyrastajúce v rodine kde bolo domáce násilie a hádky (tiež kôli nevere) pomaly na dennom poriadku ti môžem povedať že pre detskú psychiku neexistuje nič horšie... Aj keď vás možno nevidí a nepočuje tak to z vás cíti tu zlú energiu... Ak to necháš tak v puberte môžeš od syna čakať v najhoršom prípade sebaposkodzovanie atď... Nechcem to tu rozpisovať ani nič privolavat len ti to vravím z vlastnej skúsenosti... Ak sa s ním nerozides kôli sebe sprav to kôli synovi... Keď sa to dialo tiež som bola v jeho veku a mám z toho traumu doteraz...
@ykki no však prave som pisala, že je to daleko za čiarou a ako toto može niekto za normalne pokladat?
@ykki pozerali sme dokument česky To všechno z lasky, kde ženy boli bite a ponižovane a žili v manželstve, mali deti jedna 17 rokov, druha 18 rokov a jedna 14 rokov.Mňa mama učila od malička, že po prvej facke treba sa zbalit a odisť čiže pre mňa je veĺa veci na koniku ďaleko za čiarou Rodičov som nepočula za cely život vulgarizmus povedat jeden druhemu, a neviem si predstavit, čo by mama spravila, keby jej otec naplul do oči..asi by ho v tej sekunde vysťahovala na chodbu..A žiadne, že 14, 18 rokov v tomto žiť
Ver ci never. Ak Ti partner take nieco vyvadza,a domysla si co vsetko robis a ako to vsetko robis je PRESNE to co robi on Tebe. Ma vycitky svedomia HAA, ale on je ten, kto to vsetko robi... Moj mi toto vsetko co popisujes robil....
Zacal ma upodozrievat, ze mam niekoho, ze za nim chodim, ze minam na neho peniaze, ze si s nim pisem lebo neidem skor spat ako on... A bla bla bla... Ked som zaspala skor ako on(no zobudila som sa v noci na wc) nebol doma, siel vencit psa... Telefon nechal doma a ked som nasla u neho kadejake pokec baby... A tie spravy 🤦♀️ foto... Hned mi to doslo. Jeho vycitky svedomia hadzal na mna. Aby som ja bola deprimovana a on v poho... Zbalila som kufre a po zabuchnuti dveri som mu poslala vsetky jeho snimky obrazovky, ktore som si urobila na znak dokazov, este kym bol v praci s odkazom, a vraj ja podvadzam!!! Nechapal......
Pisal, ze to preto robil lebo bol sam.... Atd... Tam pribeh nekonci. Ale ver, je to tak. Podvadza ON
@anyaa18 no a ako to pokračovalo? hned ti volal ked našiel prazdny byt či čo bolo dalej?
Nedocitala som ani celý tvoj príspevok lebo dvihol sa mi tlak milá autorka. Ten tvoj má poruchu osobnosti. Načo toto trpis? Celé choré

😂