icon

Asi som to pokazila

24. jan 2023

Určite ma tu odsúdite, ale ja sa nemám komu vyrozprávať. Začnem asi tým, že priatelovi som sa snažila odpustiť neveru,(párkrát ma podviedol)vraj slo len o sex. Nejak som sa naucila s tým fungovať. Keď sme sa hádali, sám mi navrhol, aby som to spravila aj ja, a nebude mi nič vyčítať. Minuly rok na Silvestra k nám prišiel jeho známy, mali sme väčšiu party na dome. Priateľ šiel spat a ja už od začiatku som cítila, ze preskočila iskra. Keď zaspal sme sa bozkávali. Konečne som sa cítila žensky a bolo mi to veľmi príjemne. Potom sme sa ešte párkrát videli u nás, on sa bavil so mnou normálne, tak som to neriešila. Až prišiel december, prišiel s kamarátmi z iného mesta (100km) že idu na party aj s priatelom. On nakoniec ich iba zaviezol a mal spat u nás. Vrhol sa na mna a ja som sa nebránila. S ním si fakt rozumiem. Pár dni u nás ešte bol, lebo mal na dome pokazené kúrenie. Keď sme boli sami stále ma bozkával a túlil sa. Presne opak toho, čo zažívam s priatelom. Bolo to ako začiatok vztahu, boli sme spolu aj na futbale, keďže priateľ nemohol. Minuly týždeň priateľ navrhol trojku, že si mám vybrať s kým chcem. Tak som si vybrala jeho, že dáme vírivku a uvidíme. Nakoniec priateľ mal zápas, tak nás nechal. Myslel si, že ak mi to dovolí, tak mu nebudem nič vyčítať. Nakoniec sme sa pohádali, a on mi to vytkol, že dúfal, že nebudem nič riešiť.

Strana
z3
jonnie
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3