Asi som to pokazila
Určite ma tu odsúdite, ale ja sa nemám komu vyrozprávať. Začnem asi tým, že priatelovi som sa snažila odpustiť neveru,(párkrát ma podviedol)vraj slo len o sex. Nejak som sa naucila s tým fungovať. Keď sme sa hádali, sám mi navrhol, aby som to spravila aj ja, a nebude mi nič vyčítať. Minuly rok na Silvestra k nám prišiel jeho známy, mali sme väčšiu party na dome. Priateľ šiel spat a ja už od začiatku som cítila, ze preskočila iskra. Keď zaspal sme sa bozkávali. Konečne som sa cítila žensky a bolo mi to veľmi príjemne. Potom sme sa ešte párkrát videli u nás, on sa bavil so mnou normálne, tak som to neriešila. Až prišiel december, prišiel s kamarátmi z iného mesta (100km) že idu na party aj s priatelom. On nakoniec ich iba zaviezol a mal spat u nás. Vrhol sa na mna a ja som sa nebránila. S ním si fakt rozumiem. Pár dni u nás ešte bol, lebo mal na dome pokazené kúrenie. Keď sme boli sami stále ma bozkával a túlil sa. Presne opak toho, čo zažívam s priatelom. Bolo to ako začiatok vztahu, boli sme spolu aj na futbale, keďže priateľ nemohol. Minuly týždeň priateľ navrhol trojku, že si mám vybrať s kým chcem. Tak som si vybrala jeho, že dáme vírivku a uvidíme. Nakoniec priateľ mal zápas, tak nás nechal. Myslel si, že ak mi to dovolí, tak mu nebudem nič vyčítať. Nakoniec sme sa pohádali, a on mi to vytkol, že dúfal, že nebudem nič riešiť.