Bábätko v bytovke
Čo by ste robili keby mate za susedov bezdetných 50tnikov a vadi im aj plac dieťata cez den? Pocujem ako na nas nadavaju cez stenu (naco mame deri atd ked nevieme ich utíšiť atd) ,dokonca uz tu bola aj suseda vyklopkavat vecer o 18. Bábätko ma reflux a poslednu dobu reve pri kazdej činnosti,pokym nespi ..
@mandarinka555 a čo jej v takomto prípade pomôže sťažovať sa? Keby to bolo že si niekto v noci púšťa nahlas hudbu alebo niečo podobné tak chápem lebo hudba sa dá vypnúť ale že dieťa plače???
V predošlom byte čo sme bývali tak pani nad nami mala obštrukčnu chorobu pľúc a skoro každú noc strašne kašľala a čo som mala robiť sťažovať sa? A čo by mi to pomohlo? Niektoré veci sa jednoducho ovplyvniť nedajú a mal by si to uvedomiť aj ten sťažovateľ

@mandarinka555 akú debilitu že si má dať štuple aby sa vyspala? To je debilita? Je to riešenie problému tiež to tak robím aby som sa vyspala lebo sťažovanie sa v takom prípade nepomôže lebo dieťa jednoducho plače a hotovo čo mu majú zalepiť ústa? Určite ani rodičia z toho nie sú nadšení že plače tiež by sa radšej vyspali