icon

Babka a vnúčatá

16. sep 2022

Ahojte, je podľa vás správne ak budeme s mužom deti strániť od ich vlastnej banky, ktorá má psychické porblemy,je manipulatívna ? Čo sa môže do budúcna stať? Bojím sa aby mi to deti nevycitali časom

Strana
z2
anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
mandzula
17. sep 2022

@kornelies ty vobec netusis, o com pises, vlastne bud rada, ze si sa s takym clovekom vo svojom zivote nestretla. A ucta len preto, ze je niekto rodina? Ucta je o tom, ako sa clovek sprava, nie o tom, co ma v obcianskom. A predstava, ze ked sa clovek stane rodicom, zrazu na neho skocia len tie dobre vlastnosti a zmiznu tie zle, je sice lakava, no ako vacsina z nas vie, nerealna.

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
kornelies
17. sep 2022

@mandzula Volat babku tetou??? Wtf...tak nech prerusia kontakt a bude autorka spokojna... aj s manzelom. Idealne, aby sa vzdala aj dedicstva, ak nahodou nejake zdedi. Uz som pocula ako deti, vnucata hanobili starych rodicov a po smrti sa isli pobit o kazdy cent.
Matka zostane matkou, otec otcom!!! Nie teta, ujo.

mandzula
17. sep 2022

@kornelies matka ostane matkou a otec otcom vtedy, ked sa ako otec a matka budu spravat. O dedicstve najviac tocia ti, co nan sami cakaju. Evidentne takych ludi ako autorka vo svojom zivote nemas, takze je pochopitelne, ze nevies, o com pises. Bud rada.

kornelies
17. sep 2022

@mandzula Chvalabohu nemam, len mi pride nevhodne volat babku tetou. Radsej sa odstrihnut a mat svaty klud.

Strana
z2