icon

Bijú agresori doma ženy aj svoje deti?

5. apr 2024

Je pravidlo, že “muž” ktorý bije doma ženu, bije aj svoje deti?

Zaujímajú ma osobné skúsenosti, pozorovania. Nie domnienky.

História fyzických útokov Pitta na Jolie začala dávno pred známym rodinným výletom zo septembra 2016, kedy leteli z Francúzska do Los Angeles. Počas tohto letu však po prvýkrát nasmeroval svoje fyzické útoky aj na deti. Jolie ho po tomto incidente okamžite opustila,"

Strana
z2
maciatkolulu
6. apr 2024

@michaela329 nie naaisala si,že bol skvelý otec. Takže na toto som reagovala,ako môže byť osoba skvelym rodicom,keď ubližuje druhému rodičovi. No nemôže. A to tam nemusím byť.

sevrin
6. apr 2024

Ženy sa nikdy nebijú, aj keď nasrať niekedy vedia ukážkovo 😃
Ale k takému niečomu by som sa nikdy neznížil a kto udrie ženu je pre mňa srab. Kto udrie ženu, udrie aj deti.

michaela329
6. apr 2024

@maciatkolulu 🤦 Fakt čítaj s porozumením.

dollyzv
6. apr 2024

Kamoskin otec bil len ich mamu..kamoška s bratom sú dávno dospeli

nairia
6. apr 2024

pravidlo to byt nemusi. ja poznam jednu rodinu, kde muz bil zenu, ale deti nikdy neudrel. tie pre zmenu otlkala ich matka.

autor
6. apr 2024

Áno aj obrazne platí. Keď chlap udrie matku detí, akoby udrel deti samotné. Keď ublíži slovne žene, ublíži tým deťom samotným a zníži tak ich sebaúctu, vytvorí úzkosti, strach, zničí pocit bezpečia a domova.

autor
6. apr 2024

@danica2711 vidíš, tu čítaš. Muž si to v hlave ošetril tak, že žena je cudzia a jej deti sú jeho krv. Čiže ženu áno, deti nie.

luciaaaaa
6. apr 2024

Moj otec matku parkat vyfackal. Myslim, ze opravnene. Ked bol na nocnych, od babatka ma ona nechavala v noci samu v byte a s kludom si odisla bud ku kamoske alebo k inemu chlapovi. Dvakrat som si kvoli tomu vyplakala pruh. Raz som vypadla z postielky a zlomila som si ruku. Susedia volali k nam viackrat policajtov,kedze som bola sama a neutichajuco plakala. Potom sa rozviedli, bola som zverena otcovi do starostlivosti. Matka o mna nikdy zaujem nejavila, ani vyzivne poriadne neplatila. Otec sa nikdy nedokazal vysporiadat s tym,aku matku pre mna "vybral" a velmi si to vycital.Po rozvode sa uz neozenil, nemal nejaku vaznu znamost, ktora by s nami byvala. Bol to ten najlepsi otec na svete, nikdy na mna ani poriadne nekrical, nie zeby ma udrel. Keby mi babka o tych fackach nepovedala,nikdy by som tomu neverila, pretoze otec bol laskavy clovek, velmi oblubeny, ludom nezistne pomahal. Matka ma dalsie 3 deti s 3 chlapmi, ziaden chlap s nou nevydrzal. Dve deti jej vychovala babka, to tretie si uz nejako vychovala aj sama.

marsmykkok
7. apr 2024

Môj otec bil matku. A aj mňa dost často do cca 4-5 rokov? Pravdepodobne si myslel, že si to nebudem pamätať... Ale potom som bola nástrojom boja, že ak matka odíde ja ostanem pri ňom a podobne a už mal pocit, že si to budem pamätať a nebil ma, chcel si vybudovať u mňa sympatie. Aj keď som bola hnusná na neho nedovolil si....

autor
7. apr 2024

@luciaaaaa ťažko sa to číta. Niektoré ženy by mali vykastrovať. Muselo to byť pre teba a pre otca veľmi ťažké a aj pre tie tri ďalšie deti :(.

autor
7. apr 2024

@marsmykkok vidíš, oni veľmi dobre vedia kedy áno, kedy nie. Odišla mamka od neho?

marsmykkok
7. apr 2024

Anonym odišla, ale až keď som bola dospelá, nemala kde skôr, typický tyran čo aj stari rodičia ho považovali za top chlapa a aj celé okolie jej ho závidelo. Medzi ľuďmi muž roka, doma tyran.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
autor
7. apr 2024

@walentina7 odkiaľ vieš že obaja drogujú?

autor
7. apr 2024

@marsmykkok je mi ľúto tvojho detstva. Ty si to pamätáš že ťa do 4-5 rokov bil? Uvedomovala si si ako dieťa, že prestal lebo si väčšia? Aj sa s tebou mama o tom rozprávala?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
walentina7
Odpoveď bola odstránená
autor
7. apr 2024

@walentina7 ale to bola mladá a sprostá. Zdá sa mi, že rokmi veľmi vyzrela. Sama sa vyjadrila, že mala komplikovaný vzťah s otcom a nevedela sa z toho vymotať. Vidíš že aj partnerov si takých zrejme vyberala. Tiež to už asi zabalila.

olivierko229
7. apr 2024

Dedko bil babku, ale deti nie. Povedala mi to teta, otec nikdy nic nepovedal. Otec bil nas deti, ale mamu, svoju zenu nikdy neudrel.

marsmykkok
8. apr 2024

Anonym ja si do 3 rokov nepamätám nič, ale od 3 rokov na jeho škodu si situácie pamätám. Najhoršie že som bola ako mama vtedy pre neho len boxovacie vrece na vybitie zlosti. To neboli facky výchovné, že som neposlúchla alebo niečo vyviedla. To prichádzalo večer, kedy mal v sebe pár pív a asi cítil zlosť a bolo to za to, že prečo večer si vyberiem omalovánku a začnem maľovať ak o chvíľu idem spať, že ako sa na neho pozerám a podobne. Proste úplne za nič. Ale potom v puberte a aj po puberte keď som bola na neho nepríjemná alebo sa s ním nerozprávala, tak samozrejme nechápal že máme taký vzťah kvôli tomu že ponižuje matku, robí doma dusno. Bola zlá mama, ktorá mňa vraj štvala proti nemu čo pravda vôbec nebola.

autor
8. apr 2024

@marsmykkok ďakujem Ti veľmi pekne za napísanie tvojej skúsenosti ako si to vnímala ty ako dieťa a aký malo vplyv jeho chovanie na váš vzťah neskôr.

patchworkjezlozity
16. apr 2024

Nasilnik bije co mu pride pod ruku. Ked nie zena tak potom deti.

Strana
z2