Bitka na MDŽ
Ahojte asi som jediná ktorá od svojho manžela dostala bytku na MDŽ len vám chcem povedať že vášte si toho čo máte doma, v dnešnej dobe stretnúť normálneho chlapa je asi ako vyhrať prvé miesto v lotérii.
@ejsan1988 toto je aj môj byt, ale rozvádzať sa určite budem toho neminie
Veľmi dobre uvažuješ , to už nieje chlap co udre zenu .
@ejsan1988 krásny darček na MDŽ
A to ta udrel len na MDŽ ci to je častejšie? Keďže píšeš ze krásny darček práve dnes ? Pripadá mi to ze obicajne dní môže byť ale dnes nie .
Ach,hrozne a teraz sa ti bude ospravedlnovat a prosit o ospravedlnenie a sluby,ze to nikdy uz viac neurobi,ze nemoze zit bez teba.
Tak,ze???
Takto byva,sluby,prosby,vydieracky.
No mala si mu na oplatku zavolat kamaratov z policie a TO … na co cakas?
Keď budeš písať návrh na rozvod, tak bitka , zbiť, sa píše s mäkkým “i”
@pribinak viem, písala som to rýchlo a nedá sa to opraviť
A miesto toho,aby si riešila políciu a lekárske ošetrenie tak to napíšeš na koňa.
To dáva zmysel
V prvom rade si treba vážiť samu seba, nie toho, koho mame doma. Keď sa budeš mať rada, nedovolíš, aby sa k tebe niekto správal zle.
Toto nikdy nepochopím. Prečo sa ženy nechajú biť? Dúfam, ze už je Tvoj EX
Dufam, ze si dnesny den stravila u lekara aby si mala s cim ist na policiu poslat TO a ten zvysok dna mu balila jeho paksamenty a vykladala ich pred dvere.
Nie, nie je to ako vyhrať v lotérii. Väčšina mužov svoje ženy totiž nebije, neviem ci je to pre teba novinka ale je to fakt. Prečo si s ním? Zbav sa ho.
Aky mal na to dovod?
To ta len tak zbil?
Ale odhliadnuc od dovodu,nema ta co bit...
Ak mu to nechas prejst raz,zvykne si na to a bude to robit bezne.
Ak uz to robieva..nemas o com uvazovatt..
Hadam sa nenechas otlkat .
Byt je aj tvoj......no...
Chapem ...ale snad tvoj zivot je dolezitejsi...treba to riesit
Moj poriadil kuchynu a teraz sadi kvetiny, bit ho nebudem, ani on mna. Ved od neho odid. Nenechaj sa bit dalej
to nebolo asi prvy krať, su take divokejšie manželstvá
A to si ešte s ním?

Prečo mu to trpiš?aj keby neviem ako by som ja vytočila muža to by ho neomluvilo ma udret, ihned by som sa brala dovidenia.