icon

Bláznivá krstná

16. okt 2022

Baby, ja som fakt už zúfalá. Môj drahý ma krstnu, inak veľmi zlý človek, priecny, hadavy, konfliktný typ by ste neverili čo všetko dokáže v amoku navyvadzat a povedať. Paradoxne že takýto človek nám dáva kazania o vnútornom mieri, večne nám tu dovlecie nejaké hovadiny ako sviečky, tyčinky na vydymenie bytu, vraj máme sypať zrno na balkón aby nám tu lietali vtáky že nám donesú šťastie. Už som z nej bola taká podráždená že som jej povedala, nech si potom to osrate šťastie aj príde upratať 😂 no proste..., priateľ je z nej už na nervy že zrovna takýto človek mu bude dávať kazania o tom ako sa má správať a čistiť si čakry 🥲 mne je trápne už len ked to píšem. Najnovšie sa pýtala, kedy ma partner dôležitú operáciu... Nie kvôli tomu že by sa zaujímala ona, ale pýtal sa jej to nejaký známy sarlatan (pozrela som si jeho FB) tak samozrejme to vyzvonila. Partner jej vynadal či je normálna takéto informácie dávať cudzím ľuďom a ona svoje že keď bola chorá veľmi jej pomohol od bolesti hlavy, že určite pomôže aj jemu. Ja mám ale celkom strach, však ja neviem kto ten človek je, čo to je zač už mi idú hlavou nejaké pochody že nám zatiaľ niekto vykradne byt alebo čo, proste nie je mi všetko jedno v tejto dobe človek nikdy nevie, či to nie je nejaká sekta a netahaju z nej peniaze... Fakt je to choré a to je iba špička ľadovca , baby prosím vás, ako sa brániť proti týmto výmyslom, fakt nám je to nepríjemné, je to divne až miestami trápne 🙄

jaskolka
16. okt 2022

Nechápem, prečo by vám mal niekto vykradnúť byt...?Ona ma od vás kľúče, alebo co?
To, ze vám nosí kadejaké blbosti, veď normálne ju s tým vyhoďte. Alebo vyhoďte tie veci. Sypať zrno na balkón hádam tiež nebudeš, tak čo.
To, či je ona v ďalej sekte, je jej vec. Keď s tým bude naďalej otravovať, slušne by som ju požiadala, že buď nech vám dá pokoj s tými hlúposťami, alebo nech k vám už nechodí.

autor
16. okt 2022

@jaskolka požiadali sme ju x krát, najskôr slušne, potom s výsmechom nech nám už dá pokoj a nič. Dokonca sa to všetko zhoršuje, ona je schopná naozaj vykvakat aj to kde žijeme, kedy sme v práci, naozaj nemá žiadne zábrany lebo však je to doveryhodny človek ten chlap hoci ho nikdy v živote nevidela. Nekonečné kazania, nekonečné správy, návšteva rodiny je jedna katastrofa lebo nás doslova bombarduje tým fanatizmom...

dskjhfdlkdjhl
16. okt 2022

Musite sa s nou stretavat?

viestta
16. okt 2022

Nechápem, prečo s nou udržiavate kontakty. Nechápem, prečo s nou ešte stale zdieľate veci, ktoré nemusí vedieť.

thereisabear
16. okt 2022

Nemala by krstná viesť k viere a tak? 🤔
Nebavila by som sa s ňou, nič osobné nehovorila.

autor
16. okt 2022

@dskjhfdlkdjhl nevyhľadávame kontakt, keď prídeme k rodine chodíme tak aby tam nebola ale nie vždy sa to podarí. Zase s ostatnými chceme udržiavať kontakt. Čo sa týka operácie to je asi viac menej normálne že človek niečo také povie, že idem kvôli tomu a tomu tam a tam. Na tom nič divné nevidím.

autor
16. okt 2022

@thereisabear na jednej strane rozpráva o Bohu na druhej robí všelijaké takéto hlúposti. Už nám tu necháva aj všelijaké kamene keď naposledy prišla, raz sme ju viezli tak aj v aute čosi nechala bez toho aby sme o tom vedeli ... No nemám slov

lindusss2016
16. okt 2022

Z toho, co pises, mi nepride, ze to s vami mysli zle. A za to, ze tvoj muz ide na operaciu, vas snad nevykradnu. Ved ty budes doma, nie? Stresujes a robis zbytocnu paniku. Pravdepodobne len chcela niekoho poziadat, aby mu poslal energiu, lebo ma o neho strach. To, ze vy neverite tomu, comu veri ona, z nej ale nerobi zlu osobu 🤷
Ucenie o cakrach je inak vec, ktora krasne funguje, ak to clovek ovlada. Samozrejme, ze niekomu len povedat, aby si cistil cakry, je nezmysel a z tohto mi vyplyva, ze ani ta krstna sama tomu nerozumie, len jej niekto nieco narozpraval. Ale v kazdom pripade si myslim, ze sa nemas coho bat.

0silvia0
16. okt 2022

Dotycnej poskytujte minimum informacii a skuste jej reci ignorovat.

autor
16. okt 2022

@lindusss2016 úmysel možno zlý nie je, ale skrátka na takéto veci neveríme, obťažuje nás to a keby to robila menej násilne, tak asi v poriadku. Ale nás toto doslova dusi, je to nepríjemné , až násilne proste musíš, musíš musíš. Už sa s ňou ani nedá rozprávať, lebo keď už tak je to iba o tom ako máme robiť nejaké rituály, každá hovadina ma duchovnú príčinu , dokonca chcela ísť do práce za partnerom (teda nie za ním ale za vedením) lebo sa jej zdalo že hrozne veľa pracuje a také prostredie mu neprospieva, že sa tam s nimi pôjde porozprávať (už raz čakala pred bránou) alebo chodí okolo a čosi tam rozhadzuje (nie odpad ale nejaké tie jej blbosti) a keď ju konfrontovali tak povedala že je rodina xy a že sa snaží očistiť ten priestor od zlej energie atď... No hanba

marca12
16. okt 2022

@lindusss2016 je nasilna,nech si ona doma robi oltariky,obsype sa kamenmi,odriekava mantru,ale nech to netlaci niekomu,kto o to nema zaujem. Neznasam nasilnych ludi,ktori nutia preberat okolie ich zmyslanie. Mala som takuto sibnutu kolegynu a nedalo sa s nou nijako vychadzat. Vkuse len to,co ona preferovala,cele dni behala s hovadinami,rozpravala nam o tom,tlacila nas k jej zmyslaniu a ked sme sa ozvali,ze chodime pracovat a nie vyznavat jej hodnoty este viac do nas isla.

eeffka
16. okt 2022

Nuz... taku pani poslat len tam odkial vysla. Natvrdo.

lindusss2016
16. okt 2022

Rozumiem. A kolko ma rokov? Nuz ked je to takto, ako opisujes, v tom pripade asi ona sama to duchovno velmi nepochopila a sice to nemysli zle, ale asi ma nejakeho "ucitela", ktory ju len vyciciava, moze z nej aj peniaze tahat a pod. Toto su ozaj citlive veci, ak natrafila na nesoravnych ludi, moze dopadnut zle.

mikadooo
16. okt 2022

Nabudúce jej neotvor a spoza dverí krič - sme nečistí, naše čakry sú zatvorené, nechoď sem, lebo ti uzatvoríme tvoje čakry! Nemôžeme ťa pustiť dnu, lebo by sme pošpinili tvoju auru, prosím odíď pre vlastné dobro!!! Sorry, ale na takú vymetenú hlavu by som už asi skúšala takéto vymetené veci🤷🤷🤷. Držím palce, nech niečo z rád zaberie 🙈.

erika12345
16. okt 2022

A vy ste veriaci, keď je tvoj drahý pokrstený?

isis234
16. okt 2022

Ona to nemôže robiť... dávať niečo, čo vy nechcete. To, čo robí aj okolo budovy... to už nie je dobre... Ak by k vám šla, povedzte, že sa chytáte ísť preč. Nevpustite ju dnu. Že si neželáte, aby k vám chodila a nosila vám veci, s ktorými nesúhlasíte. Nech odíde v pokoji. Čo máte od nej doma, dajte do igelitky a ked budete na návšteve, dajte jej to.Povedzte, že je to posledený krát, čo vám to dala.

1234321
17. okt 2022

Prečo s ňou neprerusite kontakty? Bloknut, prestať sa ozývať a máte pokoj. Inak vás stále bude ťahať do toho zla….

domca1408
17. okt 2022

Takéto niečo si pamätám od jednej známej...ona to mala o to horšie, že toto u nich nacvičovala frajerova mama (čiže jej potencionálna svokra) a to sa ešte ťažšie rieši...raz dačo trepala aj predo mnou a zrušila som ju....čuduj sa svete od vtedy tejto známej rozprávala ako sa so mnou nemá stýkať lebo mám "veľmi zlú auru" 😀 neviem či sa nakoniec rozišli kvôli nej ale tipujem, že aj to prispelo k rozchodu...chalanko bol na mamičku zaťažený....no ale skrátka toto nie je extra blízka rodina...akože rýchly proces s ňou...ani ju nevpúšťať dnu tú vašu krstnú...

cacianka
17. okt 2022

Načo prečo ste s ňou v kontakte, keď vám jej prístup a správanie tak vadí.
Nestretávat sa, nekontaktovať, blokovať, nevpustit, veci vyhodiť, a ak sprosto dôležité tak vyhodiť, aj keby cez papuľu dostala.
Ja už by som na ňu aj nezmyselne išla, že verím na satana, že obcujeme s kozami, že u nás žije belzebub, tak nech nechodí. Obrazne ,chápeme sa ?
To ju jej muž a deti nevedia eliminovať ?

gabinkomisko
17. okt 2022

no fuj, pripomenula si mi moje švagriné .. tiež by len čakry, liečiteľou a furt nejaké nové hovadiny vyťahovali, aby sme žili "vo svetle" vkuse bojujú proti negatívnym energiám. A pritom sú tie posledné, od ktorých by som si brala príklad, ako žiť. A tiež nedali pokoj, nanucovali nám svoje čachre - machre, s tým že keď to nebudeme robiť, nebudeme nikdy šťastní ( jedna z nich veľká čitateľka bádateľa, len pre ilustráciu) Aaale chvalabohu už je to 5 rokov, čo sme s nimi sekli kontakt - nič lepšie sme nemohli urobiť , len škoda že nám to tak dlho trvalo

lujza123
17. okt 2022

😂 😂 😂 😂 Ako verím ze taka osoba vie byť pekne otravná.
A to hovorím ako človek co verí na ezokraviny "duchovno, čakry, energie" ma doma tarotove karty, spomínané kamene a aj vonné tycinky... No nepotrebujem o tom rozprávať a niesom tým posadnutá.
Počas jednej brigády som mala takú šibnutu kolegyňu, ona nešla vypnúť, huba sa jej nezavrela ako prišla až do konca smeny. To bolo čisté peklo. Ona sa ešte stravovala podľa ajurvedy ci coho takže namiesto obeda si šla dat nejaky "oheň, vodu, kov ". Vkuse čítala o niečom co je zdravé, potom si to kúpila, napríklad celé balenie goji to vyžrala naraz a keď jej z toho bolo potom zle tak to ju isto niekto uriekol. Vkuse cistila pracovisko od negatívnej energie (co mala úplnú pravdu, všetci mali na ňu totižto také nervy ze okamžite ako vošla do miestnosti ostali ticho a nasrani) a nosila do práce rôzne gyce a cingrlatka akože na ochranu. Proste čistá fanatička

pipistrel13
18. okt 2022

z duchovneho hladiska nie su to velmi bezpecne veci,to,ze vam dava posielat energie a kade tade dava vselijake predmety,moze to narobit sarapaty vo vasich zivotoch,ja by som ju do domu nepustila a ukoncila s nou kontakt,ak uz aj na take veci neverite,aby vas niekto takto "znasilnoval" vobec nie je v poriadku

erika12345
18. okt 2022

@pipistrel13 ja som sa preto pýtala, či sú veriaci....ak áno, mali by poznať 1. Božie prikázanie a vedieť, že tieto veci si do života nesmú vpustiť..

autor
18. okt 2022

@pipistrel13 mňa to paradoxne vynervuje... Nie je to tak dávno čo sme po fakt dlhom uvažovaní dali vysvätit byt, hrozne sa mi spalo, som doslova cítila ako mi niečo sedí na pleciach, vkuse únava a tak. Ale chápem, že to išlo ruka v ruke , jedno s druhým. Toto mi možno psychicky pomohlo a všetko zmizlo. Ale toto čo predvádza, všelijaké kamienky, semienka, tyčinky, akože nemám nič proti tomu, nech si každý verí čomu chce, ale nech sa podľa toho aj správa a nech si to robí doma, nie u nás a doslova ako písala jedna pani vyššie, keď to robit nechceš hudie do teba ešte viac. Už jej ani neodpisuje a vkuse mu chodia správy nejakých anjelov posiela, potom že mám sypať soľ na parapety a neviem čo všetko.... Robí presný opak toho čo chce, z nás tu energiu vyciciava 😅

cacianka
18. okt 2022

Za blo ko vať !
načo ešte obkecavat, púšťať do života

pipistrel13
19. okt 2022

podla mna ste pre seba urobili uzasnu vec - vysvatenie bytu
aby sa ti do mna zeny neobuli kvoli mojej viere,ale Maria ma voco tymto veciam najvacsiu moc,fakt su nebezpecne a hoc neveria mnohi v Boha,temne sily su a sposobuju v zivote ludi vselico...je to naozaj nebezpecne s tym sa zahravat

isis234
21. okt 2022

Dajte na okno v črepníku malom koreň pelargonie- muškát... je to vraj aj proti zlým duchom. Ignorujte jej správy. Zablokovať. Nepúšťať dnu. Ak by ste boli s ňou v kontakte, povedzte.. Nech ťa žehná Boh. To by ju malo zastaviť. Dala by som za ňu odslúžiť omšu.. " za obrátenie hriešnika"