icon

Blbé poznámky od suseda

4. jún 2022

Kočky prosím vás, ako sa viem brániť, pred rokom sme mali konflikt so susedom zablokoval nám auto jeho autom (my sme boli vtedy v práve) , odvtedy keď idem aj s kočíkom tak ma blbé poznámky, trvá to rok už vždy keď ho stretnem , aj teraz po mne hulakal, ako som šla domov, že čo neviem pozdraviť, a ze keď nesedím v aute už nie som taká hrdinka, tyká mi (max o 5 rokov môže byť starší) , oslovuje ma, nemám absolútne záujem o žiaden kontakt, býva o pár vchodov ďalej, ako sa viem brániť?
Liečim sa na úzkosť a depresie a toto mi nepomáha, už som aj vysadila neurol co som brala spolu s AD ale občas mám chuť si ich opäť dat keď to nedávam kvôli nemu... Je mi do revu z toho...chcem mať pokojný život aby si ma nikto nevšimal ze vôbec existujem. Ďakujem

Strana
z2
kukuc1234
4. jún 2022

Nevšímať si ho, neodpovedať mu, ako keby tam ani nebol, podľa mňa ľudia do vás vrtajú do vtedy, do kým, im to dovolíte. Keď si to nebudete všímať, myslím, že aj jeho to prestane baviť

autor
4. jún 2022

To vobec nepomáha ja idem jak kon klapky na očiach, bez odpovede a absolútny nezáujem.. Prešla som okolo a o 2 kroky ďalej spusti ten svoj monolog

zojazoja
4. jún 2022

Sama ho asi nedokážeš poslat do teplých krajín, ze? Nie si taka výrecna asi... Tak svojho chlapa oslovit nech mu povie par teplych slov.

luccija
4. jún 2022

To ešte po roku ho drží hnev?prečo by si ho ty mala zdraviť prvá.Provokuje ..nevšímaj si ho

autor
4. jún 2022

@zojazoja ja sa ho bojím, vtedy mi trieskal po aute pastou , chlap chodí raz za 3 týždne domov čiže neviem ci by to nebolo ešte horšie

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zojazoja
4. jún 2022

Presne ako pisal zoro9836... A presne aj koniec jeho vety... Neboj sa.. Ked mu zaklopu na dvere policajti, taku hambu bude mat v dedine alebo v bytovke...

roja01
4. jún 2022

Nahrat si na mobil jeho obtazovanie, samozrejme nereagovat pri tom a po 3 nahravkach na policii nahlasit obtazovanie. Viem, ze to asi nevyhodnotia ako trestny cin, ale on sa zlakne neprijemnosti. Mozno by stacilo, keby sa ho na obtazovanie opytali ci na MÚ alebo nejaki silni chlapi.

autor
4. jún 2022

@zoro9836 ja viem mat akurát silné reči doma sama pre seba ale keby som to mala povedať jemu bude sa mi akurát hlas triasť ze by ma ešte vysmial... Jedine co chcem aby si ma nevšímal najlepšie nikto, ale to by som sa asi na Mars musela odsťahovať... Ja som v tomto strašný slaboch

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zojazoja
4. jún 2022

Dobre, nezvladnes to sama.. Tak teda niekto z rodiny, susedov by nevedel ti pomôcť? Nejaky chlapi dvaja, pripadne jeden vacsi vyrecnejsi? Lebo fakt ako inak to riesit? Bud policajti alebo proste nejkay chlap..

autor
4. jún 2022

@zoro9836 muž o tom vie ale veľmi sa mu to nechce riešiť ze co keď ma bude ešte viac otravovať keď ten sused vidí ze som často sama...neviem co si tým dokazuje ze ma potrebu toto robiť...

solange7
4. jún 2022

Zrejme to bude primitivny agresor. Ja by som ho ignorovala nadalej. Nech okoloiduci vidia co je to za magora.

autor
4. jún 2022

@solange7 ja ignoruje ako sa len dá ale potom doma sa mi cele vnútro trasie od zlosti a strachu :(

xxx23
4. jún 2022

Prepac ale tvoj muz to nechce riesit ved on by mal prvy si ta branit… tam nech nabehne za susedom a nech si to vydiskutuju… ved ty nemozes mat potom doma nervy a triast sa…

tykat
4. jún 2022

Urazeny dilino, nevsimaj si ho. Venuj sa dietatu, pripadne vytiahni telefon a zavolaj kamoske, chod kludne pomaly, ak mas odvahu tak sa na neho aj pozri. S usmevom povedz "ze vas to este bavi". Ak bude neprijemny tak mu povedz, ale tiez kludne, ze sa moze s tvojim muzom porozpravat, ako chlap s chlapom, a nehrat drsneho frajera na zenu lebo je to smiesne.

floren
4. jún 2022

Ja by som mu dala. Tiež sme mali takého suseda. Minimálne slušnosť káže, že muž zdraví ženu prvý.

autor
4. jún 2022

@tykat no to nemám veru, a keď som šla okolo radsej som pridala do kroku

autor
4. jún 2022

@floren myslím ze takému je to jedno

1gramofon
4. jún 2022

To čo ti tu radia dievčatá by platilo keby šlo o normálnu osobu a nie prepnuteho suseda. Ja by som to tiež skúsila, ale vidis nefunguje to. Keď budeš drzá bude to len horšie s takýmto truľom. Keď pošleš manzela za ním, zase to bude horšie, si sama doma a on to vie. Pre policiu by to obťažovanie asi nebolo kým ta neohrozuje, nedotýka sa ta,nic po tebe nehadze... Nahrávať si ho bez povolenia to tiež neviem ci nie je trestné. Co by som skúsila je, že by som sa mu just ako prvá pozdravila, že ako zareaguje. Ak sa prihovorí, skus slušne odpovedať. On ta očividne nenechá, jeho toto bavi a chce pozornost. Z takýchto je lepšie si spraviť "kamoša" na ktorom sa doma zasmejes s manželom, ale pred susedom úsmev

deti95060810
4. jún 2022

najlepšie by mu bolo dať po p*sku... ale to by musel chcieť tvoj manžel, alebo dobrý kamarát...
u tohto barana s dobrým slovom nepochodíš...

autor
4. jún 2022

@1gramofon toto si aj ja myslím ze polícia by asi nič nespravila kým by mi fyzicky neublížil....

@deti95060810 ani nevieš kolkokrat som si to už predstavila ako po tej papuli dostane ale tam to všetko konci pri tých mojich predstavách.... Ja už ho viac ignorovať neviem
.. Uz by som musela byt jedine neviditeľná

autor
4. jún 2022

Ale chcem sa Vám všetkým tu poďakovať za podporu a ze ste ma vypočuli veľmi mi to hlavne psychicky pomohlo ďakujem Vám ❤️

savanna
4. jún 2022

Jeminenku, na takeho uz by som mala v rukave pripravenu odpoved, ze k.kotov zo zasady nezdravim a isla by som dalej. On vidi, ze pridavas do kroku, si cela nesvoja a to ho este viac povzbudzuje. Neboj sa ho, za bieleho dna na ulici mu mozes povedat, co chces, nic sa ti nestane.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
dankanka
5. jún 2022

Policia by ho zastrasila. Pekne naklusaj na policiu, povedz im co ti robi.

lesana25
5. jún 2022

Na mna jeden starý sprostý tiež tak raz kričal. Na druhý deň mu prišiel dohovoriť mestský policajt a odvtedy drží hubu. Po dvoch rokoch ma nedávno dokonca ako prvý pozdravil.

hivanik
5. jún 2022

Tiež som takto ťažšie znášala taketo situácie ...A mne veľmi pomohlo dotyčného/dotycnu ignorovať a hlavne neukázať, že sa bojíš a máš strach .....Potrebuješ si zvýšiť sebavedomie....Vždy si v duchu povedz, že Ti nikto a nič nemôže ublížiť....
Možno od veci ale nepomohlo by si toho dotyčného nahrať na mobil( nie video ale hlas) ? Je to už svojím spôsobom šikana.

autor
5. jún 2022

@hivanik vidíš to mi nikdy nejak nenapadlo ale zase neviem ci by sa to keď tak dalo použiť v dnešnej dobe keďže nemám od neho informovaný súhlas ze môžem vyrobiť zvukový záznam ci ako sa tie blbosti volajú a GDPR a podobne srandy 😔

solange7
5. jún 2022

Agresori vacsinou vyslovene cakaju na tvoju reakciu. Ak ho budes ignorovat a nedas mu zamienku v tom aby pokracoval, tak mu vlastne nedoprajes to uspokojenie po ktorom prahne. Najlepsie co mozes urobit je ignoracia. Bude debilom sam pred sebou a pred vsetkymi okolo.

Strana
z2