Boj s rodičmi
Mám 26 rokov, bývam so synom 5r. a s priateľom u mojich rodičov. No čisté peklo. Otec ma zomna slúžku, (daj prines odnes chod odvez ma, odvez ho a pod.) a mama - všetko jej namne vadí. Ako upratujem ako vesam prádlo ako obliekam syna ako umývam podlahu no proste komplet ale že komplet všetko. Za všetko sa urážajú nedá sa im povedať nič. Už na to nemám nervy. Stále mi vykrikujú koľko toho premna spravili a tie take rodičovské dristy. Keby mi to vytkli sem tam ale oni pri každej príležitosti. Každé deň mame neustále hádky. Hlavne s ocom všetko ma len diriguje rozkazuje cely deň. Nič si nevie urobiť sám ani psovi ísť dať strčí mi to do ruky a že chod mu dať. Našli sme si s priateľom byt, no keď som povedala že chceme ísť bývať sami že vyskúšať si tak až vtedy nastalo peklo - keď sa tam po smrti dostanem, ako keby som prišla z mesta nazad domov 😂😂😂 Samé výčitky vyťahujú veci čo sa stali pred 10-11 rokmi ako sa okna cely čas starali finančne ma podporovali koľko peňazí domna vložili na oblečenie a sprostosti no úplne tie take rodičovské reči typu my pre teba toľko a ty ku nám tak ??? ..... Na nevydržanie .... Snažím sa byt milá ale čím viac som ja milá tým to je horšie ... Najnovšie sa hádame pre peniaze moje ( otec ma mojich 1400€ buchla som auto a dostala som poistku ) no nechce mi ich dať ... Argument že - koľko my še ti dali už peňazí tak čo pýtaš ? .... Lenže o týždeň mame svadbu a ja tie peniaze potrebujem .... Ale on si stále ide svoje .... Už neviem ako ďalej fakt .... Nič iné len sa hádame . Priateľa už musím krotiť pretože on už na toto nemá nervy a len čaká kedy odídeme ...
@zooeynka Ono sa to ľahko píše ale citové vydieranie je ich najobľúbenejšie že oni tento dom predaju a dristy ... mame už som povedala že chcem na ňu prepísať opatrovnictvo lebo že tu už sa to nedá psychicky zvládať
A tebe nedoslo, ze ked prislo k tejto zmene spravania a este ti otec zastavil tie peniaze, tak to bude prae preto aby ta kontrolovali? Mohli sekyrovat? Nemas nad cim premyslat, nech si vravia co chcu.. nech dom predaju a idu do podnajmu, nech si robia co chcu.. ved vidis, ze vsetko vedia najlepsie :D ty podla nich nevies ani podlahu umyt, ani sama byvat.. tak naozaj chod a nech si robia co chcu. Nedaj sa tym zastrasovat a vydierat.
Ja akoze furt nechapem - preco ma tvoj otec TVOJE €?? Ty si mu ich akoze dobrovolne odovzdala?
Hned odist,lebo odide partner sam a potom budes mat este len problem

Ak sa staras o babku tak kam chces odchadzat? Odhliadnuc od babky, ked mate s priatelom taku uzasnu financnu situaciu co ste uz davno neodosli? Si nesvojpravna ze rodicia ta nepustia? Pokial sa k tebe chovaju skutocne tak ako pises, tak mas nejaku formu masochizmu ked s nimi zostavas?