icon

Bojím sa o seba lebo deti majú iba mňa

smutnamama1981
20. nov 2022

Ahojte už tretí deň mi je na kolaps od srdca arytmia srdce mi skáče preskakuje , zakaždým sa musím zhlboka nadýchnuť arytmia,tlak mám fajn aj tep 85, , mám aj lieky egilok, ale akosi mi nezaberajú, ráno idem na kontrolu k dr.Bojim sa najmä o deti majú iba mňa ,tato nám zomrel pred dvoma mesiacmi,ja nechcem dopustiť aby som božechráň mála dáky kolaps, vôbec nemám kde nechať deti 😢ak by som musela ísť do nemocnice

lucia851
20. nov 2022

@smutnamama1981 to nemáš ani rodičov alebo jeho rodičov,súrodencov?

smutnamama1981
autor
20. nov 2022

@lucia851 nie nikoho vôbec

smutnamama1981
autor
20. nov 2022

@lucia851 rodicov dávno nemá 20 rokov,ja len otca ten je mimo akože on mal súrodencov ale to sú ďaleko v zahraničí niektorý a braat blízko sestra tiež aké to by mi ani tel nedvíhli, aspoň keby viem čo si mám na to dať yzy som skúšala všetko možné

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
smutnamama1981
autor
20. nov 2022

@zoro9836
Veď prečítajte si prosím pred 2 mesiacmi nám zomrel

zuzi0911
20. nov 2022

Neboj sa,podľa mňa tie arytmie máš momentálne zhoršené zo smrti partnera .bude dobre...veľmi držím palce ❤

anickabasnicka
20. nov 2022

muzes mit jen ataky paniky a uzkosti. doktor ti predepise prasky na zklidneni. ty jsi od smrti manzela teprve dva mesice, urcite mas rozhozenou psychiku,stres. neboj,urcite ti obvodak pomuze,aniz by jsi musela do nemocnice. ..taky jsem si tim po umrti v rodine prosla.a nemusim zobat ani plnou davku,staci mi polovicni davkovani.a zabira to okamzite.drzim palce.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
smutnamama1981
autor
20. nov 2022

@anickabasnicka tiež si tak myslím, lieky na ukludnenie som mala prestala som ich užívať ešte som ich užívala ako žil a bojoval z chorobou, odvtedy nie,

smutnamama1981
autor
20. nov 2022

@zoro9836 ďakujem

smutnamama1981
autor
20. nov 2022

@zuzi0911 ďakujem... bodaj by ❤️

anickabasnicka
20. nov 2022

@smutnamama1981 tak si je nech predepsat znovu. neni to ostuda je brat,na anginu mas antibiotika,na bolest analgetika no a na bolavou dusi jsou proste oblbovaky. ale porad lepsi,nez alkohol a drogy....

smutnamama1981
autor
20. nov 2022

@anickabasnicka áno dám znovu predpísať,...no ešte to by mu chýbalo alkohol, drogy,a deti čo ?nepijem mi to vôbec nechutí ani len nealko pivo atď...

anickabasnicka
20. nov 2022

@smutnamama1981 pockej,to jsem nemyslela zle. ja jen ze je lepsi jit za doktorem a predpsat si od nej prasky,nez jak nekteri sahnou po chlastu a jinych svinstvech...me v lednu zemrela maminka nasla jsem ji doma.za sedm tydnu na to jsem necekane chystala dalsi pohreb v rodine. sesypala jsem se z toho a skoncila u doktora na injekcich. predepsal mi prasky a jak pisu,ted uz mi staci vzit si je polovicni davku. ...i kdyz je to klise,tak opravdu jen a jen cas pomuze. a ty kazdodenni starosti a pece o deti,kterou clovek musi dat,i kdyz nemuze.ale kdyz se ti bude chtit brecet,tak brec,kdyz budes chtit kricet,tak kric,vztekej se a nadavej,ta bolest z tebe musi jit ven.a kasli na okoli.mas na bolest a smutek pravo

kittykat22
20. nov 2022

to mozes mat kludne zo stresu - ako si uvedomujes, ze si na deti sama a mas strach co by keby. Myslim, ze to aj prirodzena sucast toho, co prezivas. Tie obavy o deti a ze zostanu same musia byt strasne. Uprimnu sustrast ... Mozno by nebolo na skodu skocit za prakt. lekarom a nechat si spravit rocnu prehliadku - krv, EKG, moc. Taky ten zaklad aby si vedela ze si v poriadku. To by ti mohlo priniest trocha kludu do duse.

lasoli
20. nov 2022

@smutnamama1981 skus magnezium,alwbo skus nejaku terapiu,to mozes mat zi stresu,co je v tvojej situacii,normalne ale skus hl psych nejako vypnut.

kp7333
20. nov 2022

@smutnamama1981 uprimnu sustrast, je mi to velmi luto. prechadzas si tazkym obdobim, je to obrovsky stres a napor na psychiku. z toho pravdepodobne pramenia aj tvoje zdravotne problemy. skus lieky na ukludnenie a pomaly zhlboka dychat. podla moznosti sa nejak rozptylit - spolocne aktivity s detmi, prechadzky na cerstvom vzduchu. bolo by dobre pestovat si vztahy s kamaratkami, ci rodinami v susedstve, aby si sa mala na koho obratit v pripade potreby. prajem vela sil!

smutnamama1981
autor
20. nov 2022

@kittykat22 prehliadku mám za sebou,krv moc je ok,na to EKG sa ešte len chystám ...a ďakujem veľmi ❤️

smutnamama1981
autor
20. nov 2022

@kp7333 ďakujem

smutnamama1981
autor
20. nov 2022

@anickabasnicka áno presne,a ďakujem veľmi ❤️

deti95060810
20. nov 2022

tiež si myslím že to máš z psychiky...

oli18
21. nov 2022

Baby, ona ma vyzvu na Ludia ludom, prispejte jej, ak mozete.

mirco50
Odpoveď bola odstránená