Bola som mu v telefóne
Ahojte, prisla som sem, nech mi troška preplachnete zaludok.
Vosla som svojmu frajerovi do telefonu. Sme spolu 9 mesiacov. Nepodozrievam ho z nicoho, fakt to bola len zvedavost a nasla som tam veci ktore ma ani nie ze trapia ale škru.
Nasla som si tam konverzaciu s jeho ex milenkou (posledne spravy z novembra 2021 my sme spolu od februara 2022)
Pisal jej tam opity ze je jeho krasna babika a robil romantiku v podobe krbu a podobne. Voci mne taky nie je a teraz ma to serie, vztah mame pekny, citim ze ma lubi, zijeme spolu, vedieme domacnost, uplne klasicky vztah.
Šibe mi uz velmi?
sprav mu tu romantiku ty ako prekvapko , na vyrocie, narodky alebo co ,nejaky poukaz na wellnes a chatu , a spravte si pekny vikend 🙂
Ako sa hovori, niekto nura dovtedy, kym konecne nenajde nieco, co ho samonaserie. Ten tvoj nerobi nic zle, nasrala ta komunikacia pred vasim vztahom. Daj mu prelasovat svoj phone, mozno tam aj on najde kadeco, co ho poriadne nastve, co ti bude potom este roky vykrikovat a budete si kvit.
Koze bolo dobre, isla sa na lad smykat.
@zobaka 😂😂😂
Tak asi mu nevieš poskytnúť dostatočné uvoľnenie a vzrušenie, teda skôr nechceš a nesnažíš sa. Alebo on je nedostatočne uvoľnený pri tebe.
Pravdu povediac by ma riadne nastvalo, keby ma volal ako svoju byvalku.... druha babika by som byt teda nechcela. Okrem toho babiku mal moxno len na hranie a teba ma naozaj. Ak ta vola pekne menom, asi si ta vazi viac, akoby si bola len babika. Netrap sa a uzivaj pekny vztah😘
Ja som bola tiež . ale náhodne . Mal dva mobily jeden nechal doma a som mu napísala správu a piplo to aj na tom čo mal doma . tak som šla do SMS a tam mal od bývalej vinsovala mu k narodkam on odpísal že ďakujem a o 3 hodiny na to odpísal opäť že škoda že som nemal viacej čau. a ona že veru škoda snáď nabudúce a on na to že keď ty môžeš len večer a ona na to, no to sú slobodne mamičky . A tam to zhaslo bolo po komunikácii, viac jej nebolo. Čo na to hovoríte ? Ale ako keby som to vidieť mala lebo som mu odpísala raz to piplo a vtedy som nahliadla a odvtedy sme si ešte poslali 7 správ a už mu ten mobil ktorý mal doma nepipil odomna, ako keby kontrolka že dávaj pozor .. alebo si už len nahováram

Kedze nevies detaily, tak by som sa neoduvala. Mozno sa chodili obcas zasit niekde na chatu jej rodicov. A mozno teraz take prilezitosti nema, aby aj tebe spravil romantiku v style krb… moj muz ma tiez obcas lanari na romantiku- krb, deka, len my dvaja. Ale keby tiez nemame chatu mojich rodicov, tak by sme si chatu neprenajali, pretoze hory moc nemusime, radsej totiz mame teplo a more a tam krb vacsinou nie je…