icon

Bola som u babky dva dni. Čo to znamená?

pizdec
29. dec 2016

Zdravím, ak poviem, že som bola u babky dva dni a prišla som k nej v pondelok. Dá sa z toho zistiť kedy som od nej odišla?

Mne kebyže niekto povie, že bol u babky dva dni od pondelka tak chápem, že asi odišiel v Stredu, teda bol u nej v pondelok a utorok a stredu bol odchod, ktorý nepočítal ako deň.

alebo by to mohlo znamenať že tam bol 2 dni a teda že aj odišiel v priebehu utorka?

Váš názor? Ďakujem

Strana
z4
ajka006
30. dec 2016

och joooj, niekto sa asi zase mooooooooooooooc nudí 🙂

jojo76
30. dec 2016

Hlavne nechod ku babke cez cestovky. Lebo v tom pripade by to bol už 5-dňový zajazd. 🙂

luzzia
31. dec 2016

😀

lenockaaaaaa
31. dec 2016

Myslim ze clovek nemoze len stale vazne vsetko brat a treba sa aj zasmiať?

pizdec
autor
31. dec 2016

A rátate aj deň príchodu ako deň?

, kebyže idete na ukrajinu v pondelok, a prídete tak na večer okolo 5. hod. a budete tam celý utorok a v stredu na večer sa vrátite. Tak poviete, že tam idete na 2 alebo na 3 dni?

Teda v pondelok idem na Ukrajinu na xxxx dní

daniel69
31. dec 2016

Pizdec, dela chrenovyje. Ale v zásade rozumiem otázke. U nás často vznikali polemiky s ex ohľadom počtu dní, trvania niečoho, prípadne počtu dní detí vo výhradnej opatere jedného z partnerov. Som zástanca toho, že ak odídeš v pondelok ráno, tráviš v destinácii zvyšok pondelka, utorok, a ak odchádzaš v stredu večer, rátaj aj stredu, tj si tam tri dni (ty, manžel, pes, ktokoľvek) Také je jednoduché, sedliacke, striktne nevesmírne chápanie doby trvania pobytu na nejakom mieste. Ale faktom je, že moja ex jedno a to isté trvanie uvedené v príklade brala a chápala dvojako - v prípade mojej starostlivosti o dietky počas jej služobky to cháapala ako deň, počas mojho výletu na štvorkolke do Maďarska ako tri. A tu sa dostávame k filozofickému problému, toto mal na mysli Hegel keď vravel o dynamickej jednote a boji protikladov😃. Čiže ak ideš ty, a si žena, o čom trochu pochybujem vzhľadom na nick😃, ideš na deň, a ak ide muž na prietrtky, ide na tri dni. Ty dolzhna zagnat jevo v ugol, grazhdanka 😀. Poka.

alietam
31. dec 2016

nabuduce povedz ze pondelok odchadzam a pridem az v stredu vecer nemusis riesit ci si tam dva dni alebo tri dni

stevvvka
31. dec 2016

treba uviest presny casovy udaj. od pondelka do stredy mozu byt aj tri dni...ale ak ratas iba cele dni, tak je iba jeden (utorok).

zalezi,o co ide. preco nenapises?potom ti aj normalne poradime.

jankalukasova
31. dec 2016

@pizdec obráť sa na cestovnú kanceláriu... ako to počítajú.. ale ak ide o návštevu rodiny, tak je normálne povedať, že idem na tri dni... tzn. vrátim sa vtedy a vtedy.

ukulela
31. dec 2016

autorka otazky sa nam nejak zacyklila .... najprv babka, vylet, teraz ukrajina .... a stale to iste dokola .... a nie a nie pochopit ani jednu z 300 odpovedi - namixujes ty nahodou tie dni? mixi-mixi?

enia74
4. jan 2017

podla mna ta ten tvoj dobre oklamal!!!

ramone_666
16. jún 2018

To čo už sa tu rieši 😀 😀
Noo to záleží od fázy Mesiaca a postavenia Jupitera, Venuše a Neptúnu 😂😂😂 a tvrdia to aj americkí vedci toto čo som vyššie uviedla

akynka
Autor odpoveď zmazal
cecilia68
17. jún 2018

@pizdec A psychiater čo na teba vraví? Všetko v poriadku, okrem hlavy?

ruzicccka
17. jún 2018

To co tu jeee ??? Asi si idem urobit 🍿
Zaujimava tema konecne nieco co ma hlavu a pätu
Dockali sme saaaaa 👏👏
Uvaha jak Hovado fakt 🙈🙄😂😂
Ja planujem is do babky piatok ku veceru
a vratit sa pondelok poobede
ale teraz fakt netusim ako dlho tam budem kedze idem piatok az vecer 🤷‍♀️
Skusim sa jej opytat ze .. ako to vidi ona a dam
Ti vediet 🤦‍♀️
Vsetko zavisi od toho ako to vidi babka 👌 😁😁