icon

Boli ste na odblok energie?

svetlana35
17. mar 2018

Ahojte,

sestra chce ist na odblok energie po rodovej linii lebo vraj kvoli tomu ma problem s najdenim partnera. Boli ste uz na tom? Ja tomu neverim,ale skor sa bojim aby jej to neuskodilo. Je to cez anjelov tak neviem ....

zenaajmama
17. mar 2018
sticker
osky
17. mar 2018

@svetlana35
Anjeli mozu byt aj ti padli!!!!
A prave v tomto je ta podlost,ze to zlo sa schovava za "anjelov "
Radsej ju od toho rychlo odhovor kym si este nepohorsi.taketo veci nie su sranda!!!

beky1813
17. mar 2018

No ked si mysli, ze jej to pomoze, nech ide, psychika je silna vec

sticker
katharines
17. mar 2018

@svetlana35 nie, tato cesta, ktorou sa chce vybrat vedie do este vacsej zahuby. Takto to nefunguje.

mischelin89
17. mar 2018

Nech ide. Zle jej to nespravi, maximalne nepomoze . Ja chodim na rodinne konstelacie a tam sa riesia aj blokovane energie. A tym ludom to pomaha. Aj mne to pomohlo. Neboj sa o nu. 🙂

svetlana35
autor
17. mar 2018

@mischelin89 rodinne konstelacie to je co zac?

oli18
18. mar 2018

Zase si šmejdi vymysleli nový, sofistikovaný spôsob, ako vytiahnuť od hlúpych ľudí peniaze?

svetlana35
autor
18. mar 2018

@oli18 neviem robi to nejaka zena co sa venuje ezoterike je to SRT netodou.. takze neviem netusim neriesila som nikdy tieto veci

ankasek
18. mar 2018

Svetlana má pravdu, ublíži Ti to, keď nie hneď, ale neskôr, ale ublíži a Ty nebudeš vedieť čo sa deje. To je mágia a tá je zlá. To sú veci s ktorými sa nezahráva. A dievčatá ktoré Ti píšu, že to pomáha, nuž papier znesie všeličo.

lapersefona
22. mar 2018

Na tie terapie chodia ludia kt maju obrovske problemy so sebou aj ine problemy a ti terapeuti ich iba vyuziju. Nech tam ani nejde. Citala som aj pripady ze sa im pohorsilo.