icon

Boli ste na odblok energie?

svetlana35
17. mar 2018

Ahojte,

sestra chce ist na odblok energie po rodovej linii lebo vraj kvoli tomu ma problem s najdenim partnera. Boli ste uz na tom? Ja tomu neverim,ale skor sa bojim aby jej to neuskodilo. Je to cez anjelov tak neviem ....

zenaajmama
•
17. mar 2018
sticker
osky
•
17. mar 2018

@svetlana35
Anjeli mozu byt aj ti padli!!!!
A prave v tomto je ta podlost,ze to zlo sa schovava za "anjelov "
Radsej ju od toho rychlo odhovor kym si este nepohorsi.taketo veci nie su sranda!!!

beky1813
•
17. mar 2018

No ked si mysli, ze jej to pomoze, nech ide, psychika je silna vec

sticker
katharines
•
17. mar 2018

@svetlana35 nie, tato cesta, ktorou sa chce vybrat vedie do este vacsej zahuby. Takto to nefunguje.

mischelin89
•
17. mar 2018

Nech ide. Zle jej to nespravi, maximalne nepomoze . Ja chodim na rodinne konstelacie a tam sa riesia aj blokovane energie. A tym ludom to pomaha. Aj mne to pomohlo. Neboj sa o nu. 🙂

svetlana35
autor
•
17. mar 2018

@mischelin89 rodinne konstelacie to je co zac?

oli18
•
18. mar 2018

Zase si šmejdi vymysleli nový, sofistikovaný spôsob, ako vytiahnuť od hlúpych ľudí peniaze?

svetlana35
autor
•
18. mar 2018

@oli18 neviem robi to nejaka zena co sa venuje ezoterike je to SRT netodou.. takze neviem netusim neriesila som nikdy tieto veci

ankasek
•
18. mar 2018

Svetlana má pravdu, ublíži Ti to, keď nie hneď, ale neskôr, ale ublíži a Ty nebudeš vedieť čo sa deje. To je mágia a tá je zlá. To sú veci s ktorými sa nezahráva. A dievčatá ktoré Ti píšu, že to pomáha, nuž papier znesie všeličo.

lapersefona
•
22. mar 2018

Na tie terapie chodia ludia kt maju obrovske problemy so sebou aj ine problemy a ti terapeuti ich iba vyuziju. Nech tam ani nejde. Citala som aj pripady ze sa im pohorsilo.