icon

Boli ste niekedy milenkou?

26. nov 2021

Ahojte. Otvorene sa opýtam. Máte niektorá skúsenosti s milenkou? Alebo ste niektorá bola milenka? Ja sa priznám že som... mal priateľku a stretávali sme sa spolu...stretli sme sa v práci a slovo dalo slovo a stalo sa to. Ja som vtedy bola tiež zadaná ale vzťah som ukončila z viacerých dôvodov. Lenže teraz to prerástlo do niečoho takého že chceme byť spolu ako pár. Rozišiel sa s priateľkou. Je odomňa starší deti nemá. Myslíte že by to malo budúcnosť?? Máte niektorá skúsenosti s takýmto vzťahom?? Keď si odmyslíme reči typu podviedol ju podvedie aj teba.

Strana
z2
mell27
27. nov 2021

Prečo píšeš ako anonym,keď sa nehanbíš? 🙄 Ja len dúfam, že všetkym, ktorí majú záľubu v ničení manželstiev/partnerstiev sa to raz všetko pekne vráti...

eliskadad1
27. nov 2021

zažila som si to aj na jednej aj na druhej strane a teda nebolo to príjemné, najskôr byť tá druhá a potom podvádzaná, to vôbec nie je nič príjemné, ale teda v tom období mi to tak vyhovovalo byť milenkou, dnes by som to už nedala

alazala
27. nov 2021

@sasitimi17 prosim vysvetli mi aký je rozdiel v tom že ty tu píšeš ako sasitimi17 a autorka ako "anonym", ja to nechápem, však ani ty tu nemáš meno a adresu ale tiež si inkognito. Aký by bol v tom rozdiel, ak by si autorka založila účet pod nickom "1234abc"? Už by nebola anonym? Viem že sa to netýka tejto debaty, ale často sa tu opakuje táto výčitka a ja to nechápem

trilliardr
26. jún 2022

Na toto si budeš vedieť odpovedať len ty sama. V žiadnom vzťahu nie je iste, že spolu ľudia ostanú 4ever. Zároveň len ty vieš, či ho ľúbiš alebo to bolo z tvojej strany len také vzrúšo a spoločná budúcnosť ta s nim neláka...
Mám vo svojom okolí takýto pár, majú spolu už aj dieťa,kupili dom.obaja rozvedení, a deti aj z predchádzajúcich manželstiev...takze je možné, aby všetko fungovalo, ale je rovnako možné, že aj nie.

radacak
26. jún 2022

Áno,ja mám..ak chces nápis správu

lanstouran
5. apr 2025

Ano bola ale uz je to davno pristahoval sa ale spoznali sme sa tak ze bol ochotný kvoli mne urobit jednu vec a ani som nevedela ze je ženatý bola som mlada a nevizvedala som az po dlhom case ked som chcela bit snim častejšie tak vtedy vihrkol ze je ženatý ale to som uz bola zalubena a nechcela som sa ho vzdať skoncili sme to lebo som videla ze nikde to nepovedie a teraz je sam lebo ho manzelka opustila ale to preto ze mal vela zien pred domnou aj pocas nášho vstahu uz nikdy bi som nesla tak na slepo

Strana
z2