icon

Bolo to úprimné?

6. jan 2023

Ahojte, myslíte si, že ospravedlnenie v znení ,,Tak ja sa ti teda zato ospravedlňujem a to či to prijmeš je na tebe" :( neviem, či je to falošné alebo len mi akoby chcel dať na výber, znelo to tak abo to mal na háku, lebo ked sa ospravedlňujem tak malo by človeku na tom záležať, iste nútit ma nemôže ale ked sa ospravedlniť tak dávam akoby aj kúsok seba :(

Strana
z2
anjelaa
6. jan 2023

Pre mna to nie je ospravedlnenie zo srdca, skôr štýlom, ospravedlnil som sa a v podstate mám u prd*le či to prijmeš. 😕

sima338
6. jan 2023

to chlap sa ti tak ospravedlnil?

autor
6. jan 2023

@anjelaa čiže také falošné ?

autor
6. jan 2023

@sima338 ano

yomiko98
6. jan 2023

Take z povinnosti. Čakaj, že neskôr príde aj "však som sa ti ospravedlnil tak čo sa ti nepáči".

lintu
6. jan 2023

No.... záleží aj ako sa pri tom dotyčný tváril, akým hlasom to povedal.... Bez toho by som nerobila závery, že áno, takto to určite myslel.

sima338
6. jan 2023

Takto, asi sa chcel snažiť a povedať ti prepáč ( neviem začo ), len chlapi niekedy nevedia veci pekne povedať, plus nechcel ťa možno tlačiť do toho, ako to príjmeš...ale možno to bolo aj také z povinnosti...ťažko povedať

autor
6. jan 2023

@sima338 tak on sa mi ani do očí nepozrel a povedal to tak zrazu, a tá časť ,,Tak ja sa ti teda zato ospravedlňujem,, povesal tak dosť pohotovo a toto s tým či to prijmem povedal tak pomalšie a medzi tým sa sekol a tak smutne to povedal

teleskop
6. jan 2023

nie nebolo to uprimne takto sa ospravedlnuju ludia co prekracuju tvoje hranice a nemyslia to vazne

autor
6. jan 2023

@lintu on pozeral do zeme a bolo to tak zrazu a povedal toto s tým, že je na mne či to prijmem tak smutne a pomalšie a sekol sa medzi tým akoby

autor
6. jan 2023

@teleskop tak ja by som si to predstavila skôr tak, že ,,tak ja sa ti ospravedlňujem a mrzí tá situácia" proste zle sformulovaná veta . alebo ,,mrzí ako som sa sorával, nechcel som ti ublížiť"

viestta
6. jan 2023

Skôr mi to príde ako vytrucovame ospravedlnenie. Chyba je na oboch stranách. Ono by bolo lepšie to vykomunikovat celý problém, nie len to postaviť na ospravedlnení..

autor
6. jan 2023

@viestta my sme bavili o probléme lebo on sa ku mne zle choval a ja som mu povedala, že či si vôbec uvedomuje čo robil a veľmi rýchlo, ako ledva som dopovedala a už toto na mňa vyhodil , to ospravedlnene,

nnnuuunnn
6. jan 2023

Akože takéto veci by si mala vedieť sama vycítiť a keď ich vycítiť nevieš, tak sleduj ďalšie správanie v nasledujúcich dňoch, týždňoch.

pininka1
6. jan 2023

Chcel mat od toho uz pokoj. Chlapi sa neradi dlho vrtaju v problemoch.

rony2255
6. jan 2023

Mne to znie tak, že on si nebol vedomí, že by spravil niečo zlé. Ale videl na tebe, že ty si to myslíš, tak sa ospravedlnil. A čaká, že je spravená čiara a už sa k tomu nebudete vracať

autor
6. jan 2023

@rony2255 tak on bol krátko na to taký, že akoby bol s nervami uplne v koncoch, a ked som sa ho pýtala, že či sa na mňa hnevá a ako videla som, že ano ale chcela som vedieť jeho reakciu a on stroho odpovedal ,,NE" ako bolo mi jasné, že sa hnevá, ja som dosť vnímavá a videla aj cítila som to

viestta
6. jan 2023

Vydiskutovať problém s chlapom znamená dvoma vetami, najlepšie holými ozrejmiť tvoj názor. Uz dve súvetia sú pre chlapa zbytočne reči, nedajbože začneš od vyhynutia dinosaurov vykladať, tak toto oni nevedia spracovať. Takže zahlteni informáciami zo seba vytisnut vetu, o ktorej si myslia, že sa očakáva a tým je problém vyriešený.

viestta
6. jan 2023

Vidíš, on debatu skončil a ty ešte ďalej rozpitvavas...

autor
6. jan 2023

@viestta potom som už nič nehovorila len sme vedľa seba chodili ako taký dvaja tupci

viestta
6. jan 2023

Ale ja narážam na to "hneváš sa?" to už bolo zbytočné rypanie sa v tom co on už vyriesil tým ospravedlnením, ktoré si z neho možno vydupala

ckocka
6. jan 2023

Aj ospravedlnenie ktoré znie ako sonet od Petrarcy može byť falošné.
Slovenčinárky - ako sa správne skloňuje Petrarca?

viestta
6. jan 2023

@ckocka od Petrarcu

sissy27
6. jan 2023

@ckocka od Petrarcu 😃

Pre autorku: ospravedlnil sa ti, lebo si mu povedala, že ti ublížil, ale samému by mu asi nikdy nedoplo, že to čo spravil, bolo pre teba cez čiaru a nejako nechápal za čo sa ospravedlňuje, ale mal snahu to urovnať.
Súdiac podľa toho ako sa v tom rýpeš tipujem, že keby sme vedeli o čo ide, tak sa niektoré postavíme na jeho stranu.

autor
6. jan 2023

@sissy27 ved nevieš predsa o čo sa jedná :D

rony2255
6. jan 2023

Pozri, povedala si mu, že sa ťa dotklo čo spravil/povedal. Zrejme, kým si mu to nepovedala, tak si to neuvedomoval. Následne sa ti ospravedlnil. A dúfal, že tým je to urovnané. No zrejme ťa už pozná a vedel, že ospravedlnenie neprijmes. A neprijala si, inak by si tu nepísala. Tak to ospravedlnenie prijmi a buďte happy, tak ako on dúfal.
Ako píše viesta, na chlapa musíš jednoducho...

autor
6. jan 2023

@rony2255 nemyslím si lebo ono sa síce hovorí, že chlap je jednoduchý ale to nie je pravda, a v kontakte už nie sme lebo po tomto čo sa stalo by sa to už nedalo

rony2255
6. jan 2023

Zrejme išlo potom o niečo vážne. Asi nepovieš o čo?

autor
6. jan 2023

@rony2255 písal si s viacerými a vodil ma za nos

anjelaa
6. jan 2023

Podľa mna to proste neľutuje. Ale ospravedlnil sa, lebo: si to chcela, alebo sa to patrí, alebo z nejakého iného dôvodu. Nie preto, že by mu to bolo skutočne v hĺbke srdca ľúto.

Strana
z2