Bratova (ex) priateľka

14. dec 2022

Píšem sem bratov problém,mal rok priateľku mali sa radi aj keď sa sem-tam hádali,on má 27 ona 32 čo by ani nevadilo! Ide o to že sa v lete rozišli a on to zle znášal ,trápil sa a často ju kontaktoval ,sem tam aj ona jeho aj srdiečka mu posielala a že ona potrebuje čas,nakoniec mali pár stretnutí a zase sú spolu,brat šťastný ale ide o to že sa bojím že ho zas nechá a bude trpieť mal z toho aj depky!ako mu vysvetliť že väčšinu to zase konci rozchodom je to ako zlepeny pohár!

syslik81
14. dec 2022

nijak-nechaj ho zit a uzivat si t0 . na svete nieje clovek coby nebol sklamany ... a to ze su pozliepany neznamnea ze im to zas nemoze vyjst ... drz im palce a raduj sa s nim ....

dadka128
14. dec 2022

Nestaraj sa .

katka281
14. dec 2022

Neplet sa medzi nich, nerobi to dobrotu. Nie je pravidlom ze ked sa raz rozisli, stane sa to znovu. My sme sa s mojim vtedajsim priatelom (teraz uz manzelom) rozisli na cca rok. Potom nas osud opat spojil a uz sme viac nez 3 roky vo fungujucom manzelstve. Popravde, keby sa vtedy do nas plietla svagrina, dost by sa nam s nou vyhrotili vztahy. Tvoj brat je dost stary na to aby mal vlastny rozum, iba si ho rozhadas.

flavica
14. dec 2022

nechaj to tak, ak je teraz dobre, nechaj to byt, to je ich vec, clovek niekedy musi nejaku chybu urobit aj viackrat aby sa dokazal poucit ;)

zdenkastanka
14. dec 2022

A co ked ich to naopak posilni a zostanu spolu az do smrti? Neries to.je to jeho zivot...

marca12
14. dec 2022

Dopraj mu stastie a nestaraj sa do nich. Ak sa aj rozidu,ona nemoze za to,ze brat nezvlada taketo situacie a skonci v depkach. Aj rozchody musi clovek zazit,aby sa vedel posilnit a zvladat zle situacie. Zivot nie je len o dobrych veciach. Este ho caka vela trapenia,tak sa musi naucit zit tak,aby ho horsie chvile nezvalcovali.

whatever1
14. dec 2022

Bratov problem? Ty mas problem s jeho priatelkou, on ako pises je stastny. Ty mu nemas co vysvetlovat ani sa do nich starat.

autor
14. dec 2022

Tak trošku je to môj problém ,len za mnou prišiel keď sa rozišli a ja som mu zháňala neurol

svetlonos
15. dec 2022

Z tohoto tria potrebujes upratat jedine ty! Ten neurol je z dobreho dovodu na predpis! Slaby jedinci ako tvoj brat ho vobec nemal brat! Radsej mohol ist k psychologycke, nie je to hanba. Ty vsak nedbas slahnut mu neurol 🙈
Je svojpravny tak ho nechaj zit a neser sa im do vztahu!

autor
15. dec 2022

@svetlonos vieš že bol a dokonca ona mu kázala sem tam sú dat

svetlonos
15. dec 2022

No nemam slov. Mam pochopenie, ked niekomu zomrie dieta partner, alebo maju vazny uraz. Ked si daju v takych situaciach neurol, beriem, dobre ze taky liek je. Ale co bude preboha robit, ked sa mi stane v zivote fakt nieco vazne? Ved to nie je riesenie.

svetlonos
15. dec 2022

A pokial mu to teda psychologicka odporucila, mala ho poslat k lekarovi, ktory by mu dal recept! Nie aby si pozhanal sam, to je aka blbost??