Budem mať 30 rokov a netrápi ma, že som sama

konicekhop
21. mar 2021

Je to trocha trapne,ale co uz. Som slobodna,coskoro budem mat 30,ze som sama ma nejako moc netrapi,teda su take dni,ze by som skor niekde isla,ale nemam vobec a kym....kamosky vydate s detmi,co je super,len akosi som zostala nejak sama. Zivot sa mi z toho neruca,skor mi pride,ze ostatnym je ma luto,ze ma tolko rokov a je sama...samej mi je fajn,aj yak som Introvert. No a teda naposledy v oktobri som bola 2 krat von s 1 chalanom,ako vsetko fajn...len mna to vobec nebavi, aj tak sa kazdy sprava nepriridzene,a asi mam uz vela rokov na take rande 😀 ma to niekto pidobne? nebavi

jaskolka
21. mar 2021

A problém je teda aký?Veď ak ta to nebaví, tak nerandi, to nie je povinne

0silvia0
21. mar 2021

@konicekhop najdi si nejaku podobnu kamosku alebo kamosa, co nemaju s kym chodit von

elizabet173
21. mar 2021

@konicekhop veď keď ťa to nebaví, tak sa do toho nenúť, možno si len nemala šťastie na muža. Ja som chodila na rande po 40. nič silené nebolo, boli t najkrajšie roky môjho života. Ak si spokojná sama, nemusíš sa vôbec nútiť do vzťahu.

lindous
21. mar 2021

Ja som 2 vážne vzťahy, ktoré som mala vybudovala z kamaratstva, pretože sme sa poznali úprimne a nestrojene.. Tiež neviem prísť na chuť nezávislému randeniu s niekým napr. cez net alebo cez kamošku, nikdy ma to nelákalo, nevyhľadávala som to a keď sa náhodou pritrafilo, tak ma to tiež nebavilo 😅

katkamatka7
21. mar 2021

@konicekhop Nebaví Ťa to, lebo to nie je ten pravý, čo Ti sadne. Ono by to bolo divné, ak by Ťa každý deň s niekým iným mal baviť. Určite máš nejednu činnosť, ktorá ťa baví, vieš si predstaviť, že tie činnosti vykonávate spolu s niekým? Niektoré je lepšie robiť práve vtedy, keď si sama, nikto Ti do toho nekecá, čo si kde položíš, tam to aj nájdeš. Ak by to s každým jedným malo vyjsť, stratilo by sa to čaro toho, keď naozaj spoznáš svoju spriaznenú dušu. Buduj v sebe niečo, čo by sa Ti ťažko robilo s niekým. Niečo, na čo máš teraz čas, Človek s povahou introverta má v sebe veľa kladných vlastností, ktorými si vie do svojeho života pritiahnuť práve to, čo potrebuje a čo mu bude robiť radosť.

hopsadobrandejsa
21. mar 2021

Sama si si odpovedala. Mas dojem, ze tvoje okolie si mysli, ze si nestastna pretoze si slobodna, ale ak to ty tak necitis tak nemas mat z coho obavy.

Spolocensky konsenzus je v tomto jasny, kazdy clovek si ma najst svoju chybajucu polovicku. Na slobodnych sa prihliada ako na "pokazeny tovar".

Mam to podobne ako ty, nebranim sa tomu, ale aktivne nerandim. Vacsinu zien ktore stretnem tak je to take ze "ehh ok, pride dalsia".

Bolo par zien ktore mi absolutne vyrazili dych v pracu ale tie som uz nikdy viac nevidel.

Co ti poviem, moje okolie sa ma snazi natlacit do svadby a absolutne z toho nemam stres a to mam tiez po 30-tke.

Ludia ktori aktivne randia nevedia pochopit ludi ktori su dlhsie slobodni a to je uplne normalne. Randia tak dlho, ze si jednoducho nevedia predstavit byt slobodni.

Slobodni to maju opacne. Jak si raz zvyknes na tu slobodu a moznost robit si co chces, je tazke po case vzdat sa toho len tak pre hocikoho.

Uzivaj si zivot. Introverti su tak ci onak vacsinou zamienany s asocialmi. Si uplne v pohode.

Statisticky pocet slobodnych ludi napriec Europou rastie. Hybes sa v prostredi parov a rodin, preto mas pocit, ze si sama ako kol v plote.

kristiii
21. mar 2021

@konicekhop samozrejme, že má.. napríklad ja 🙂 Ja mám síce syna, ale ten je už viacmenej samostatná jednotka, takže som poväčšine sama, ale tiež mi to nejak extra nevadí, keďže som introvert. Nejaké poznámky si občas vypočujem, ale už neriešim. Randenie som skúšala, ale tiež mi to príde také nasilu, aj keď hlavne z mojej strany.

liljana
22. mar 2021

Clovek nie je povinny sa parovat. Ak to teba netrapi, ani nikoho z nas to netrapi. Vsetko je v poriadku.

lintu
22. mar 2021

Pokým si sama so sebou spokojná, tak je to len dobre.
Ak by si si to s "randením" predsa len rozmyslela.... Skús nerandiť. Pokým idete na schôdzku obaja s tým, že z toho možno niečo bude, človek sa už len tak podvedome snaží byť za pekného. Má stres, pôsobí kŕčovito, neprirodzene... Riešením všetkého možného len nie seba, by to mohlo ísť normálnejšie. Napríklad popri spoločných záľubách. Nadviazať s niekým najprv kamarátsky vzťah a potom sa nechať prekvapiť.

jasomzabka
22. mar 2021

@konicekhop wowo, mne sa velmi paci, ze si sama sebou a nenechas sa tlacit spolocenskymi normami, modrykonik je preplneny zenamy ktsu vo vztahu s niekym s kym neamju byt alebo mali dieta lebo sa to patri, alebo sa posmyklo, alebo chlap na nich tlacil, alebo mali uz vek....svet je plny takychto jedincov a takychto rodin. Ja strasne moc ocenujem ludi ako si ty, ktori su sami sebou a pocuvaju svoje vnutro.