Budúca svokra mi dala na Vianoce manikúrne nožničky
Čo si myslíte o to že budúca svokra mi dala na Vianoce manikurne nožničky ? :D som s priateľom 5 rokov. ( Nie nedala mi ich preto že mám zanedbane nechty :D o nechty za starám ) ale nechápem že prečo taký dar, ostatným dala kopu darčekov ( nevravím že chcem veľa darčekov ) ale príde mi to čudné, ona má veľký dôchodok. Každému na sviatky dáva cez 400€ či narodeniny meniny a pod. A mne dala nožnice. Čím som si to zaslúžila ? Tým že sa starám o jej syna a mu periem osrate slipy ? A snažím sa vo všetkom ako sa len dá?
Podotýkam nemáme zle vzťahy, teda nebavíme sa až tak veľmi a vidíme sa raz do mesiaca.
Prečo si s chlapom ktorý má osrate slipy? To by bol pre mna väčší problém ako nožničky
A moja domienka? Nemá tá asi rada, lebo to je naozaj cudný darček
@andreakotesova ale ja jej kupujem darčeky na každý sviatok, ona ma berie jak dcéru mi povedala tak asi je jedno že nesom v rodine oficiálne. Berú ma už ako rodinu. Predtým som snimi aj byvala
@pribinak šak toto že nemá má rada a neviem prečo lebo sa robí milá. Ja som pre ich rodinu robila vždy vsetko, pomáhala so všetkým čo potrebovali
@viestta moji rodičia kupujú môjmu priateľovi na každý sviatok dary ako sú tričko, mikina, tepláky, kniha, a pod . No nožničky mi prídu trochu blbé dať na Vianoce.
@andreakotesova a keď niesom ešte oficiálne v rodine tak potom nemusím ani chodiť k jeho rodičom na návštevy a nemusím bývať s priateľom keď ma neberú vážne. Myslím že bývanie s niekým že už dosť oficiálne nie ? Jediny rozdiel medzi manželským párom a takým ako sme my je papier. Pokiaľ by ma nebrali že som oficiálne v rodine keď varím pre ich syna každý deň , tak je to trochu cez si myslim
@solange7 doteraz sa na tom cela rodina zabavame 😅 No a so zastavenim som problem nikdy nemala.
Vieš že tá nemá rada a pýtaš sa prečo taký darček?
Prestaň sa aj ty hrať na milú a hotovo
Ten nejaký papier má dosť význam a pre starších ľudí je to tak, že kým nemáš zen nejaký papier si len frajerka a nič viac
A takú frajerku môže hocikedy vymeniť
Keby som ti zacala pisat,ake skvosty ja dostavam od svokry.... uz som si zvykla. Kasli na to a nabuduce jej aj ty daruj nieco zaujimave 🤣
@pribinak lebo doteraz bola ku mne taká "ťuťu muťu" vždy keď sme sa stretli ma objala , usmievala sa , hovorila že aká je šťastná že ma jej syn má aká som úžasná a neviem čo všetko. No čo sa týka pomáhania si , z jej strany žiadne. Stále len ja pomáham a dávam im hodnotné dary na sviatky. Preto mi nejde do hlavy , čo som jej urobila že je taká ? Keby aspoň nebola milá alebo mi rovno povedala že ma nemá rada, fajn v pohode neriešim. Ale mne vadí skôr to ťahanie za nos že robi zo mňa blbu. Že sa tvári milá a skutky tomu nenasvedcuju
Ja som dostala na meniny manikurovy set ale mna to uprimne potesilo. Mala som v plane kupit presne este jedne noznice cize sa velmi trafila. A mala radost z toho velku a ja tiez
@viestta som priatelka ktorá sa správa ako manželka keďže spolu žijeme a snažíme sa už o bábätko. Svadbu nemáme v pláne tak skoro.
@julka828 tak na meniny by to potešilo aj mňa ale na Vianoce ? Na meniny mi nedali nikdy nič. Zagratuloval mi formou sms. Ani nezavolala. Len ja som im volala na meniny a všetky sviatky.
Ved ukaz tie noznicky, mozno su nejake kvalitne.
A mimochodom, snad niekomu z rodiny tvojho partnera nezavidis darcek za 400e. Od kial si vobec vyratala, ze bol v takej hodnote?
@solange7 Nejde o zavist. Mne nejde o peniaze. Ide o ten čudný darček. Že keby mi dala papuce ponožky a šál tak som ticho a nič neriešim. Ale ide o ten extrém že im dá po 400€ a mne noznicky chápete ..
Tak sa už prestať strkať tej babe do riti. Mizno potom sa začne strkať do riti ona tebe
@viestta mne je jedno ako to ľudia nazývajú pokiaľ žijeme rovnako ako taký ľudia ktorí su zosobášení. Trápi ma niečo iné nie postavenie v rodine. Nejde o to či som vydatá za jej syna ale o sympatie. Ani sa kamarátku sa nemusím vydať na to, aby som ju mala rada ako sestru a dala jej hoci aj hodnotný dar na Vianoce. A pritom má postavenie "len" kamoška. A ? Ide o sympatie.
ja som aj zabudla, ze boli Vianoce. To sa od 24. 12. takto zozieras? Kasli na to a zariad sa podla toho

Že by tým, že ešte nie si v ich rodine oficiálne, nie si jej nevesta...?