icon

Budúci manžel muslim

sarxhlpx
28. máj 2022

ahojte, chcela som sa opýtať či je dobre vziať si muslima , s budúcim manželom sa poznáme 2 roky a zatiaľ všetko je v poriadku len mám obavy z toho ako bude po svadbe

Strana
z3
habibim
1. jún 2022

@matullienka ja som katolicka vydatá za moslima z Bosny... Deti sú po dohode ešte pred svadbou moslimami, ale mňa to nejako ani nepoburuje ani v živote nevyrusuje... Vianoce a veľkú noc prajeme všetkým tak isto ako Bajram a Ramadan a pod.. Mame tri deti, a život aj v Bosne aj na svk, keďže tam som ešte stále zamestnaná, a takto si spolu nazivame v pokoji mieri bez hádok a bitiek ako si väčšina žien mysli, že život s moslimom musí byt

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
haley7897
1. jún 2022

@habibim ono keď kojis tak aj tak nemáš držať post, telo tie živiny a tekutiny potrebuje.
Inak tých 10 rokov asi bude nejaký zlomový vek, minulý rok dcéra vydržala jeden deň a viac ani nezvazovala, vôbec sa nejako Islamom hlbšie nezaoberala, tento rok úplne inak. Na ramadan pôst sa tešila mesiace, pravidelne číta Quran (sama od seba) doma aj v škole s naj kamarátkou v škole cez pauzy oveľa viac sa zaujíma a vzdeláva...

habibim
1. jún 2022

@zazvorka87 nikdy som sa ho pevne nedržala... Teda aby som nebola voči výchove mojich rodičov nepravé dňa, držala som sa poctivo všetkého do birmovky, vrátane prvého sv.prijimania atd.. Aj cez týždeň do kostola... Keď som začala pracovať v štátnej službe už toho bolo menej, manžela som spoznala až keď som už robila... Sme silu 12rokov manželia, skoro 14rokov sa pozname..

habibim
1. jún 2022

@haley7897 asi vedia prečo sa to tak pise😉 ja som ju ne nútila do postu, Bože chráň, ale ani som ju neodhovarala... Keď mi večer povedala, aby som nastavila budík na sehur, tak som aj urobila a s hrdosťou som jej dala jedlo a všetko potrebné... Čakala som aj kým sa pomodli a pôjde spat.. Ak som ja kojila vnoci malého, tak manžel to robil všetko... Ale ja som nepostila a ani manzel

banderaska29
1. jún 2022

uf no ja ta sudit nebudem ani ti radiť, iba Ti poviem, že ja - láska neláska- veľmi rýchlo by som sa odmilovala...

Strana
z3