icon

Budúci partner môjho dieťaťa

10. mar 2023

Idu spolu bývať. Po rokoch chodenia, počas ktorých som každucký deň dúfala, ze stretne niekoho vhodnejšieho, v buse, na školení, ze sa v práci objaví niekto novy a zaiskri to. Ale kdeže, toľkého šťastia nemám a v robote mu prichádzali len starší kolegovia... Moje dieťa roky miluje túto bytosť, jednoduchú, neskolenu, nievzhladnu, chudobnu...z dobrých vlastností, ktoré mohlo dieťa očariť snáď submisivnost,chodí do práce adekvátnej jeho ne.vzdelaniu, inak bez názoru, bez záujmu, bez rozhľadu, bez smrncu a akýchkoľvek zručnosti, znamost z nejakej zoznamky, zrazu sa len zjavili. Celé tie roky som decku naznacovala, ze nieje jeho povinnost si zničiť život, ze všetko bude ťahať samo, posledné týždne už na neho hovorím priamo a zufalo, prosim ta, nájdi si niečo vhodnejšie a posli to k vode, naučilo sa to pri tebe jest s priborom, užiť si more, rozvazat sa vsade autom,celkovo sa pri tebe pozdvihlo. Prečo sa zrovna moje dieťa zapliettlo s takýmto nehodným partnerom... Sorry za stredný rod, ale keď to tu nájde, nech si to nesparuje so mnou a ved teraz je to in, takto bezrodovo. Vďaka za každý komentár z 99% negat. Beriem. Možno si naozaj nič normálne nezaslúžim a mam akceptovať, ze požiadavky môjho dieťaťa na svojho partnera sú, ze ma tep. 💘Len sa znazim vidieť za roh a do budúcna, ako vnúčatko podedi tie slabé vlásky a iné neduhy a bude neskoro ľuttovat. Akoby nestačila lotéria nemilosrdných génov, ešte tomu íde oproti. Moja rodina mi to čudo škodoradostne dopraje a mňa to tlakuje zo dňa na deň viac...

Strana
z4
aurora33
11. mar 2023

Autorka, podla toho, ako píšeš mi príde, že si typ ,,stará chcela mladou byť”. Predstavujem si ťa ako unudenú ponatahovanú atrapu s napichanou papuľou, umelými pazúrmi, minimálne 5D mihalnicami, ktorá okrem kaderníčky, kozmetičky, nákupov a hodnotenia výzoru ostatných nemá nič iné na starosti.
A zrazu ti tvoje dieťa prinesie domov nejaké ,,ono”, ktoré nie je podla tvojich predstav a absolútne nezapadá do obrazu tvojej dokonalej rodiny. Jaaaaaj to musí bolieť. A zrejme nie si veľmi obľúbená, keďže ako píšeš ,, moja rodina mi to čudo dokonale dopraje”. Skus troska ubrať z povrchnosti a bude sa ti ľahšie žiť.

zanka777
11. mar 2023

@aurora33 😂😂😂👌presne

eva8
11. mar 2023

Baby, buďme objektívne. Tiež si želáme pre svoje dieťa toho najlepšieho partnera, niekedy vidíme, čo ružové okuliare našich ratolestí tienia

simca06022011
11. mar 2023

A možno len.provokacna téma toto :D takéto ešte tu nebolo asi :D

andreatytler
11. mar 2023

@aurora33 Ano, autorka je hviezda superstar.

aurora33
11. mar 2023

@andreatytler presne takto nejako si ju predstavujem, pani Dokonalú.

maciatkolulu
11. mar 2023

@deti95060810 a ty si kde prišla na to, že je to dcéra? Fakt si myslíš, že nie je možné, že dieťa musí spĺňať požiadavky rodiča pri vyberá partnera, najmä tie "silné vlásky" škoda, že moja mati netušila, že môj ex v 30tke vyplzne. Na tento argument by som pristupila🤣🤣. Ale ono tie moje baby sú vlasate jedna radosť. Zato, kebyže teraz očaril nejakú mladú žabu, tak sa jej mati zdesi skrz vlasy a budúce vnucata

zuzanaulicna
11. mar 2023

Svoj život si si zariadila tak, ako si chcela - s chybami aj bez... Takže svoju dcéru nechaj žiť jej vlastný život. Nestaraj sa do nej a rešpektuj jej rozhodnutia.

saxana000
11. mar 2023

A na co by bol dietatu partner krasny studovany svetaznaly komplikovany a bohaty ked by si absolutne nerozumeli a nepritahovali sa?keby to bolo obycajne sebecke hulvatske prasa domace nasilie na dennom poriadku apebo psychicky teror.pracovna vytazenost.. Bud rada ze maju harmonicky vztah..no a co ze tvoje dieta bude doma hlavou rodiny ako pises v mode je bezrodovost tak potomok bude tou uspesnejsou polovicou.mozno to cudo bude skvelym obetavym a oddanym rodicom..

lapalma
11. mar 2023

To bude synáčik a nejaká jednoduchá dievčinka, ktorá svokruške nesedí 😉
Syn bol doteraz doma a ide bývať s nádejnou riedkovlasou slečnou.
A všimli ste si baby, ktorá známa žienka sa nezapojila do tejto diskusie ? 🙂 🙂 🙂
Ona sa totiž vyskytuje všade 🙂
Autorka, nebudem ti nakladať, lebo ti už ženy dosť naložili.
Len jedno - nechaj syna žiť život, ktorý si vybral - nechaj ho popáliť sa samého - a možno budeš prekvapená, aký je šťastný 🙂
Veď o to ide - o šťastie 🙂 - každý má svoju šancu si ho nájsť - aj tvoj chlapček 🙂

lalenka33
11. mar 2023

Inak nerozumiem prečo milá autorka v dnešnej dobe nezaplatíš neveste dobrého plastického chirurga. Hneď budeš mať nevestu ala Placková, Kucherenko a spol. Titul sa dá tiež bez problémov získať viď predstavitelia našej vlády. Jesť príborom sa už naučila. Ešte jej zaplať autoškolu a nebude ju musieť vyvážať tvoj syn. a živiť ju môže tvoj synátor. Nech si spravia 10 detí a bude min. 30 rokov na reťazovom rodičáku a máš všetky problémy vybavené. Veď manželky bohatých mužov predda nepracujú. Ich povolanie je byť mamželkou, tak fakt nerozumiem, kde má taká krásna multimilionarka ako ty problém.

elmivelmi
11. mar 2023

Mozno je to tak ze rovny,rovneho si hlada.Mozno ta tvoja dcera nieje o nic lepsia ako jej priatel a preto sa aj k sebe hodia.Len ty to vidis inak.A tak ved idu len spolu byvat,nie sa brat.

andreatytler
11. mar 2023

@lapalma Ktora?

som_realistka
12. mar 2023

Ha, celá moja teta, nepacila sa jej s nová žena, večne vxplakavala mojej mame, že synacik musí doma vystavať, že nevesta od 6 mesiaca len leží, že pribrala, toľko do toho vrtala, až sa rozviedli, on si našiel, resp zbalila ho chudá kolegyňa, hádzala naňho oči a obchádzali si ho, lebo ta "megera pred ňou" si ho vôbec nevážila, tetuska sa rozplývala, aká je stihla, milá, kým sa na rodinnej oslave neozrala pod obraz a dobreze neskočila na každého chlapa co tam bol, no oslava nezabudnuteľná a doteraz nezabudnura, je to už dobrých 25 rokov 😀

morgane1975
25. mar 2023

Môj brat ma niečo podobne. Treba to ignorovať. Bohužiaľ jeho zle rozhodnutie…ľutuje ale už je neskoro. Ťažko dospelému človeku radiť keď sa sám ženie do H..a. Potom chodí vyplakávať, ale riešenie je len a len v jeho rukách…

Strana
z4