Budúci svokrovci sú ovplyvňovaní inými ľuďmi
Mám pred svadbou,a budúci svokrovci ...no akosi neprejavujú radost nad tým že budem ich nevesta,nebolo to stále takto ale..zmenili sa okolnosti a sú dost ovplyvnovaný niekým komu akosi veria a popritom tá osoba len žiarli,ked može tak len ubližuje,táto situácia ma mrzí ...čo mám robit?
myslíš?
@sisa1826 asi najlepsie sa porozpravat s priatelom a nech on to rodicom vysvetli, hadam veria svojmu synovi viac ako "tej druhej osobe"
Bud sa s nimi porozpravajte na rovinu,alebo ta budu nenavidiet.ja som si myslela,ze mam svokru ok,ale az po 13tich rokoch ukazala svoju pravu tvar a nenavist voci mne ☹ .jej slova "ukradla si mi syna" su chore,tak ako jej cele rozmyslanie o zivote.mame velmi tazke obdobie za sebou,je mi zle,ked vidim jej ksicht ,ale aspon konecne viem na com som.nenavidela ma,nenavidi me a nenavidiet ma bude,lebo sa nevie zmierit s tym,ze syn pred rokmi od nej odisiel.mozno cakala,ze s nou bude byvat cely zivot.chore rozmyslanie hodne psychologa(ak nie psychiatra) .ublizovat inym a potom sa tvarit,ze aka je ona chuderka,ze ako jej vsetci ublizuju.......fuj,hnus.respektovala som ju dovtedy ako matku mojho muza,ako rodinu.ale po istych skutkoch hraniciacich so zakonom a zdravym rozmyslanim a po silnych vyjadreniach proti mojej rodine,mne,detom a manzelovi-jej synovi,som povedala dost.psychicky sa vydierat nenecham.
už sme to niekolko krát urobili a obrátilo sa to proti nám,priatel naštastie je na mojej strane a to ma drží nad vodou
kasli na nu.. ked aj budes so svokrou komunikovat, bude ta neznasat rovnako.. 😎 hlavu hore.. nad hlupymi ludmi je skoda sa trapit.. 😀
Tak neni o com.ak ste sa rozpravali a oni to zobrali v zlom a proti vam,tak nekomunikovat.kto sa ako blbec narodil,blbec aj zomrie.sorry,ale je to tak.preco by ste sa mali nechat urazat?nepoznam ta a neviem,co vsetko ste si so svokrovcami "porobili",co ste povedali,ale tu plati, bohuzial, stare zname "kto chce psa bit,palicu si vzdy najde".mozes sa aj rozkrajat,ale nikdy to nebude podla ich predstav a vzdy budu rypat a ublizovat.lebo oni maju svoju pravdu.najhorsie je,ze niekedy im nerobi problem ist cez mrtvoly ( v mojom pripade doslovne ☹ ) ......je mi velmi luto v akej si situacii.zelam vela pevnych nervov...

@sisa1826 Nič, kašli na to, oni na to prídu 😉