icon

Bývalá môjho partnera mu odmieta dávať dcéru

1mimka18
31. júl 2023

Ahojte partner má dcéru s bývalou a tá mu je nechce dávať. Ako postupovať aku žiadosť podať na súd ?za každú radu ďakujem. A ešte nejake informacie ako sa na to pripraviť a ako dlho trvalo kým ste dostali termín. Muž chce malú len cez víkend na pár hodín nechce striedavu starostlivosť ani si ju brat na víkendy

Strana
z2
1mimka18
autor
31. júl 2023

@sense trepeš dve na tri a vieš o Tom hovno tak načo sa staráš pútal sa niekto na tvoj primitívny názor? Áno dvano spolu nežijú 4roky je dosť dávno nie? Či ti to príde málo? Ah tu sa niečo pýtať samé mudrlantky

sense
31. júl 2023

@1mimka18 ja netrepem, precitaj si čo píšeš..... Ale je mi jasné čakala si ze ti tu ženy chytia stranu ze ex je mrcha keď nechce dávať dieťa otcovi, ale to sa nestalo....
A napíšem ti ešte jednu vec, keby tvoj chlap tak chce, tak nepotrebuje teba aby si to miesto neho riešila ty.

1mimka18
autor
31. júl 2023

@sense vieš čo posledná vec čo ti napíšem. Neries o čom vieš veľké hovno a načo sa ťa nikto nepýtal. Otázka znela inak zjavne nečítas s porozumením keď nerozumieš čo som chcela vedieť ale píšeš si tu svoje premudrele drísty.

sense
31. júl 2023

@1mimka18 ja som ti odpovedala len tebe zrejme niekto stúpil na otlak. A apropo v prípade takeho dieťata môže súd rozhodnúť stretávanie len za prítomnosti matky v prostredí ktoré dieťa pozná. Alebo aj ex ozaj "vysinuta" zveriť dieťa otcovi, ale to mu už pasovať zrejme nebude podľa toho čo píšeš.
Zrejme by sme boli prekvapene keby tu napíše ex svoj nazor
Pekný večer....

mondolina
31. júl 2023

@1mimka18
prepáč, ale ani ty sa nevyjadruješ ako kompletná...evidentne vám vôbec nejde o dieťa.

kristinka92
31. júl 2023

no nech sa páči… to som pekne trafila teda “otca roka”. prečítaj si môj prvý komentár, ktorý som ti tu písala a zistíš ten dôvod prečo matka nechce davat dieta. nie je to hračka na zabavenie otecka. a dupľom to platí o dieťati s autizmom!
a ty nám tu netvrd ako je matka chorá na hlavu 🤦🏽‍♀️ keby to bola pravda, už dávno u nej dieta nie je. skôr by si mal spytovať svedomie ten tvoj úžasný chlap, či to náhodou nebolo tak, že odkopol matku s vlastným chorým dietatom, len aby si to uľahčil a mal pokoj…a teraz si zmyslel že pár hodín cez víkend by sa pobavil, keď by sa mu zachcelo…ani sa tej žene nečudujem že mu ju nechce dať. takeho kretena ani vidieť radšej…

tosomja
31. júl 2023

@1mimka18 a písala si, že tam boli bitky a hádky. Kto koho bil?

larisalarisa
1. aug 2023

Neviem, Váš problém je zrejme o inom. Ste veľmi vulgárna, neslušná. K Vám by som teda dieťa veľmi nedala. Možno je to narušenie na inej strane.

Strana
z2