Bývalá priateľka má hraničnú poruchu osobnosti. Ako ochrániť dieťa?
Ahojte mám 4 ročneho syna ktorý je súdom zverený mne po dohode s ex ktorá ho chcela vydávať len každý druhý víkend momentálne ho už rok nevidela.. na súd som išiel pretože je psych pacient ( zo začiatku som to nevedel) ale postupom času som na to prišiel s rodinou a nakoniec mi to potvrdila jej mama + môj brat ktorý je doktor na psychiatrii mi povedal doslovne že sa jej mám zbaviť.. samozrejme že spravili zo mňa najhoršieho aj jej mama napriek tomu že o jej duševnom zdraví vie.. vzťah s ňou a rodičovstvo bol katastrofa manipulácie vydieranie klamstvá.. keď náš syn mal 2 roky zistili sa že má zhubný nádor mozgu veľmi raritny so zlou prognózou.. chcem od vás radu mali sme si robiť genetické testy keby chceme ďalšie lebo ten nádor môže byť geneticky podmienený teda vo veľa prípadoch je.. chcem len radu čo mám spraviť dozvedel som sa že hneď krátko po Tom ako som ju odstrihol si našla frajera .. dozvedel som sa to nedávno.. viem že ona mu pravdu o Tom nepovedala ( ja ho vôbec nepoznám ) myslíte že by som ho mal kontaktovať skrz to aby sa vyvaroval najhoršiemu s tým že ak by otehotnela mohli by mať choré dieťa.. ? Kto rozumie a pozná diagnózu HPO vie že taký človek sa hrá sa svätého a dokonalého v začiatkoch vzťahu.. neviem asi charakter ma núti mu to povedať..
@akafuka13 no lenže vieš on tomu neuverí pravdepodobne. Ty by si na začiatku vztahu s ňou veril jej ex? Bohvie čo mu o tebe navravela. A zmeň si profilovku na muža
@nin12345 veď to že viem si predstaviť čo mu navravela mne vravela že jej predošlí ex ju týrali mlátili a tak no potom som zistil priamo od nich že to bola tiež psychiatria .. no toto je vážnejšie si myslím ako keby mu napíšem len to že je psych chorá
a preco ta trapi co bude ona dalej robit? ty si testy spravit daj s partnerkou s ktorou dieta budes chciet. niekedy genetika sama o sebe jednotlivo nie je problem, problem moze byt ked sa geny pokrizia. mozno ked bude mat dieta s inym tak mu nic nebude
Vecne, stručne by som mu napísala. Čo s tou informáciou on urobí, už neovplyvníš.
Pokojne mu to napíš, ALE priprav sa na to, že on Ti neuverí /pozri, čo nerozprávala Tebe o svojich ex" a ju to môže ako HPO qa neviem čo všetko má ešte vyprovokovať Tebe a dieťaťu začať ubližovať. Veď aj pred jej vlastnou matkou si ty ten zlý. Takže, ak si na toto pripravený, tak mu napíš.
Pokojne mu to napíš, ALE priprav sa na to, že on Ti neuverí /pozri, čo nerozprávala Tebe o svojich ex" a ju to môže ako HPO qa neviem čo všetko má ešte vyprovokovať Tebe a dieťaťu začať ubližovať. Veď aj pred jej vlastnou matkou si ty ten zlý. Takže, ak si na toto pripravený, tak mu napíš.
@enmery pred jej mamou* som zlý.. áno tak som to myslel že nech to vie a nech si robí čo chce s tým.. asi tomu neuverí ale môže spozornieť
@enmery pred jej mamou* som zlý.. áno tak som to myslel že nech to vie a nech si robí čo chce s tým.. asi tomu neuverí ale môže spozornieť
@akafuka13 jej mama jej pravdepodobne celú tú poruchu vytvorila neboj sa pre ňu bude každý zlý. Len jej dcerenka najlepšia a najkrajšia na svete. Mala som tiež takého ex. Napíš tomu jej priateľovi a viac sa ňou nezapodievaj a buď rád že sa o vaše dieťa ani nezaujíma lebo by mu asi len ubližovala
No prečo sa nepýtaš svojho brata? Veď je doktor na psychiatrii. Napíš presne, aký nádor má, pozriem sa na to, akým spôsobom obvykle vzniká. Byť tebou, neriešim hlúposti, ale zdravie a pohodu svojho syna. Podľa mňa ti on neuverí, a jediné, čo dosiahneš, je, že ona bude robiť zle tebe a vášmu synovi. A aj keby ti uveril, ona si nájde opäť ďalšieho, a potom čo? Zasa si niekoho nájde. A potom?
@akafuka13 jej mama jej pravdepodobne celú tú poruchu vytvorila neboj sa pre ňu bude každý zlý. Len jej dcerenka najlepšia a najkrajšia na svete. Mala som tiež takého ex. Napíš tomu jej priateľovi a viac sa ňou nezapodievaj a buď rád že sa o vaše dieťa ani nezaujíma lebo by mu asi len ubližovala
@nin12345 jasné že pre syna to je len dobre aj jej rodina s tým súhlasí.. ja ten nádor veľmi dobre poznám čiže viem čo to môže spôsobiť
nekontaktovat. ty nemas co zasahovat do ich vztahu, ze mozno budu mat problem bude vec len ich dvoch. ty si ries svoje veci okolo syna. on ti aj tak nebude verit a bude na teba utocit ze co sa opovazujes nieco take tvrdit. ja uplne chapem ze ich chces upozornit ale miesanie sa do veci druhych, aj ked je to pomoc, narobi viac skody ako uzitku.
Ty sa nemáš čo starať do života tvojej ex, pokiaľ sa to netýka vášho syna.
Bývalá partnerka sa snaží zasahovať do tvojho terajšieho vzťahu? Lebo presne to zvykne robiť človek s narcistickou či hpo poruchou,....

@akafuka13 no lenže vieš on tomu neuverí pravdepodobne. Ty by si na začiatku vztahu s ňou veril jej ex? Bohvie čo mu o tebe navravela. A zmeň si profilovku na muža