icon

Bývanie pri kostole, pri veži

pasikavamacka
23. jún 2017

Ahojte, byva niekto blizko kostola alebo vezi na namesti, ktora v kuse zvoni a hra otravnu zvonkohru?
Da sa to riesit nejakym utesnenim okien, aby sa tam dalo existovat a hlavne spat?
Mame sa tam nastahovat, ale mna z toho desi. Nedokazem sa tam vyspat. Zvoni to od cca 6-6:30 kazdu polhodinu, hodinu aj do 12ej v noci. Cez vikendy rada spim dlhsie, ale tam to nehrozi. Cely den som potom nepouzitelna, unavena.
Priatelovi rodicia byvaju v tej istej casti a vstavaju kazdy den o 5-6ej, tak im to nevadi. Vraj sa okrem mna na to nikto nestazuje, ze som rozmaznana, alebo nieco v tom zmysle. Asi vsetci vstavaju o 5ej? ako by ste to riesili?

Strana
z2
lujza123
28. jún 2017

@cacianka
@meusicka
@cacianka tak my sme uz vyse 40 rokov mestska cast, ale len na papiery a sem tam sem zavita MHD-cka. Inac stale dedina ako vysita. Takze poctivo rozhlas (miestny podnikatel predava), gulas party, zabavy, kostol a kulturne centrum KRCMA.
Nam namontovali tiez novy ale chrci, vrci poctivo ako tie povojnove..
Inac ja tomu vobec nechapem naco to este montuju, aj tak to pocuju 3 domy nestastnici co stoja pobliz a ostatny len sum a brum, nerozumeju nic

pasikavamacka
autor
29. jún 2017

vidim, ze s tym bojujete viaceri :D
som tu na navsteve 3 dni a citim sa ako vygrcany kralik. cely den dospavam a neviem sa sustredit na nic. tak cakam kedy si zvyknem

kratucka
29. jún 2017

@lujza123 vidím, že máš veru veselo 😀 ale nezavídim ti veru.. ja mam starku na východe asi tak 300 metrov od kostola a veru je to počuť 😀 je to ale možno trochu o zvyku, lebo kamoška mi takto hovorila že býva pri železničnej stanici a brzdenie tých vlakov už vôbec nepočuje... respektíve nevníma 🙂

Strana
z2