Bývanie s ex a vzťah
Ahojte. Je mi strašne zle. Rozišli sme sa s priateľom pred dvomi mesiacmi. Ešte stále byvame spolu, nakoľko si vybavujem hypoteku a moc dlho sa to taha. Do najmu ist nechcem, vyhadzala som sa z penazi aby som zaplatila 20% k hypo. Nemam ísť ku komu žiadna sestra, kamoska, rodicia. Od kedy sme sa rozišli, moj ex sa ku mne chová viacmenej rovnako - chce so mnou spat (aj vrátane sexu) dá mi pusu pri odchode a príchode z prace. Hocikedy mi kupi obed, ideme na vylet. Ako vztah ale nie sme spolu. Rozchod bol z jeho strany, ja som ho oklamala. Nedokáže mi to vraj už nikdy odpustiť. Boli sme spolu 4 roky. Keďže sa jeho správanie ku mne nezmenilo, dufala som ze tu krízu nejak prekonáme. Svoje chyby som si uvedomila, vie to aj on sam si to vsimol. Včera sme sa rozprávali, vravela som mu ze mi bude strasne smutno keď už na Vianoce nebudeme spolu. On mi nato povedal: ale prosím ta, do vtedy si niekoho najdes. To ma uplne položilo. Samozrejme som mu hovorila, ze ma to moc mrzi a chcela by som ten vztah napraviť. On mi povedal, ze sa mám zmieriť s tým ze to medzi nami nevyslo a ísť dalej. Prečo sa ku mne chová, ako keby sme sa nikdy nerozišli a pritom ku mne už nič necíti? Ako mám vydrzat ešte posledný mesiac bývania s ním? 1.9. Bude byt, ktorý som kupila, voľný. Ja ho stále milujem, neviem si predstaviť fakt zivot bez neho.

Tak tam musí byť hrozne "veľká " láska z jeho strany, že ti toto nevie odpustiť. Predpokladám že si mu povedala dôvod toho klamstva.
Ty si mu vlastne len malá oznámiť kam ideš a nie pýtať sa ho. Si nesvojpravna? Neplnoleta? Nesie za teba právnu zodpovednosť?