icon

Bývanie so starými rodičmi

maco2101
17. júl 2021

Ahojte, zijem s manzelom a s 1,5 rocnym syncekom u rodicov v 3 izbovom byte. Zial doba je tazka...Riesime hypoteku, ale neviem ci to bude vobec mozne. Skor asi prenajom. My sme spolu so synom v jednej izbe, moji rodicia v druhej izbe. No a tretia izba ta najmensia je volna. Je sice zapratana blbostami, ale... mysleli sme si ze moji rodicia nam izbu daju pre syna. Spinkava s nami a aj bude este pokial je malicky. Ale jeho hracky, oblecenie uz nieje kam davat. Preto sme chceli v tej volnej izbe mu spravit taku dennu izbu s jeho hrackami atd. Ale kdeze, nasi nechcu. Ze to je ich izba a ked k nam pride sestrin psik na vikend, aby tam psik spal. Nechapem to. Syncek musi mat hracky v hale, vsade sa o ne len zakopava. V izbe kde s nim spime sme mu vytvorili ako taky kutik, ale je malicky. Kedze rodicia vyzaduju, aby sme skrine a vsetko ostatne mali natlacene v izbe. Je to hrozne.Najviac ma mrzi. ze ja ako ich dcera som platila za otca dlhy ktore narobil. Mala som vtedy len 20 a 6 rokov z mojej vyplaty islo polka na jeho dlhy. A moja sestra ta nic. Ona bola vzdy chranena. Ale to je minulost. Nemyslite si, ze by som si od nich teraz ja zasluzila nejaku podporu, aspon tu izbu pre syna? Spoluzitie s nimi by sa ako tak dalo, ale nechapem ich.

Strana
z4
galadriel90
3. jan 2026

@maco2101 ako ste to padli teda? Podarilo sa vám nejaké vlastné bývanie?

Strana
z4