icon

Bývanie so svokrovcami

kacenkablazniva
5. aug 2016

S priatelom(teraz uz manzel) sme sa spoznali pred 3rokmi.Dva roky uz spolu byvame.Z toho dva mesiace ako manzelia.Byvame u svokrovcov.Nemozem na nich povedat ani jedno zle slovo,su to najlepsi svokrovci na svete.Lenze necitim sa tu ako doma.Proste byvame u svokrovcov a neni to nase,ani nikdy nebude.Chcela by som mat vlastne byvanie,maly domcek zo zahradkou a mat kludny zivot.Bohuzial nemame na to financie a vyzera to tak,ze tento stav ostane uz nastalo.Je nas tu vela ludi pokope,aj svagrovci s detmi tu byvaju a velakrat clovek tu nema ziadne sukromie.Neviem,nejak som tu nenasla svoje miesto.Mam sa s tymto stavom zmiernit alebo verit v zazrak,ze mozno raz sa nam podari osamostatnit sa?

sissy27
5. aug 2016

@moni244 ja len teda že včera sa čudovala, ako sa vlastne robia deti a dnes sa dozvieme, že nejaké majú? tak ako k nemu prišli? ukradli z detského kútika? 😅
fakt neviem, čo si mám o tom celom myslieť, asi radšej aj nič... 😝

natalym
5. aug 2016

@moni244 Ja furt. 😉

moni244
5. aug 2016

@sissy27 bud si z nas niekto robi srandu, alebo to mysli vazne a aj na takych musi slnko svietit

mysga
5. aug 2016

@mircalla Pre normálneho zdravého človeka je to šokujúce. Ale napríklad - zo života - moja mama ma naučila všetky tieto veci, na čo si mám pri chlapoch dávať pozor a podobne. A vieš, čo sa jej stalo? Po rozvode s mojim otcom si našla chlapa, čo žil u svojej mamy v dvojizbovom byte pred 40tkou, mal živnosť, zarobil okolo 2000 mesačne a mal neskutočne dlhy na zdravotke a socialke. Ja som mala asi 15 rokov a samozrejme ma mama nepočúvala, keď som vravela, že to bude neschopný blbec. Asi sa jej zatemnil mozog, ona proste ešte chcela dieťa do 40tky stihnúť. Keď sa jej podarilo to dieťa, tak sa jej vyjasnil mozog a pána závisláka na automatoch vykopla zo svojho bytu. Ja fakt neviem, ako funguje rozum u žien, prečo ženy idu do niečoho predom prehratého a potom rumázgajú? Dokonca aj tie, čo sa zdajú byť rozumné - viď moja mama?

Ja by som niekedy mala chuť proste len chodiť a fackať...

moni244
5. aug 2016

@natalym ja uz nie, aspon nie, co sa tyka financii a byvania, na to si davam sakra pozor

natalym
5. aug 2016

@mysga No napr. Pozdrav mamu. 😉

natalym
5. aug 2016

@moni244 Aj ja a bár čo sa stane.

sissy27
5. aug 2016

@natalym pre mňa to normálne nie je, pre niekoho ale možno áno... ako si kto ustelie, tak bude spať...

natalym
5. aug 2016

@sissy27 No normálne to nie je, veď nehovorím. ale niekedy sa ti to tak zamotá, že chceš dobre a výjdeš z toho ako idiot, napr.

A prečo nebývajú u jej rodičov napr., ale u jeho?

mysga
5. aug 2016

Ja si ale myslim,že konkretne tejto autorke teraz zaviedli v dedine internet a nevie, čo od dobroty. Pretože v inej teme sa pytať, či otehotnie, keď z nej semeno vytečie po styku, v tejto teme už ma dieťa, tak ja neviem, či jej v mladosti nevytekalo, teraz zas rieši niečo, pri čom ma na všetko odpoveď "neda sa" a vlastne vedela, do čoho ide... Tak neviem no. :D Ja sa aspon trošku pobavím v robote. :D

dominikav123
5. aug 2016

@mysga zaviedli v dedine internet 😄😄

lenkamaxim
5. aug 2016

@glorikarebeka to si niekto snad robi srandu...myslim tu temu Po tom... A teraz tu akoze kocka riesi byvanie u svokrovcov?To kde zijeme...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
mawka
5. aug 2016

@natalym da sa. lebo ja mam jeden prijem a to je jak dve minimalky dokopy, vlastne o par eur menej a viem si v pohode utiahnut najom, net, fon, tv 350 mesacne plus strava. plus nieco ostava. aj ked to neni vela, preto riesim to, co riesim, sak vies. ale keby som mala dlhy ze 0,- tak v pohodicke utiahnem aj hypo. ale do nej ist nechcem (aj ked to o tri roky bude mozne). lebo mne vlastne nejde hore kominom vela penazi, v najme je najvacsia polozka voda, teplo, elektrina a tu polozku musia platit vsetci.
len tu na slovensku ludia riesia len hypo, vsade inde vo svete je najom beznejsia vec nez hypo. prave kvoli flexibilite. dostanem lepsi job? oki, balim sa z najmu, idem inde. u nas sa s hypo ludia nepohnu.
zase neviem, snivat o domceku je pekne, ale treba mysliet realne. ved aj obecne byty su k dispozicii. kde si clovek plati a moze si ho za 20 rokov odkupit a tak podobne. sposobov je xy, ale vidis ako k tomu ludia pristupuju.

tiez snivam o dome, ale zaroven viem, ze ma cakaju 3-4 krute roky, ale pootm fajn, preco nie? ale nebudem nastojit na nom teraz, ked to nejde. a rovnako sa netlacim s nasimi v ich malom dome. by sme sa s mamkou prerazili. kazdy ma byvat sam. hoci v jednoizbaku. ale sam.

natalym
5. aug 2016

@mawka Však toto. Presne ako hovoríš. My sme sa mužom už rozprávali, že ak nebudeme mať byt tak nás už nič nedrží na mieste. Ak bude lepší job balíme a ideme inde.

mawka
5. aug 2016

@natalym ved vies, ze vam drzim palce. ale toto je to, riesite a necakate na zazrak. no boze, stalo sa, co sa stalo, nasli ste riesenie a to je dolezite. a nie plakat v kute.

natalym
5. aug 2016

@mawka Ta sme sprostí no a čo aspoň máme pestrý život, aj keď je to o hubu.
Furt lepšie ako sedieť v krásnom dome s malým vtákom a revať, že muž nechce so mnou sexovať. 😀
Napr.

mawka
5. aug 2016

@natalym alebo preco "to" z teba tecie... 😀

nezabudaj, co ta nezabije, to ta posilni. 😀

natalym
5. aug 2016

@mawka Čo tečie oblížem. 😀

mawka
5. aug 2016

@natalym 😀 😀 😀 😀 😀 😀

natalym
5. aug 2016

Šak nech je aspoň sranda.

obsadenemeno
5. aug 2016

olem baby, uz dost bo sa tu rehocem v praci a anglani na mna kukaju ze co som taka vesela...... 😀

mawka
5. aug 2016

@obsadenemeno sak im povedz, ze ved blue horse. sak co, neznaju mapu alebo co? nejsi na modrom koni, nejsi nic 😀 😀 😀 😀 😀

obsadenemeno
5. aug 2016

@mawka hehe, ta to by uz len potom kukali.......

obsadenemeno
5. aug 2016

@mawka aj tak si myslia, ze treba na mna pozor davat, s akcentom jak z James Bond filmu.... 😎

mawka
5. aug 2016

@obsadenemeno pretrepat, nemiesat... 😀

vierkainka
5. aug 2016

prečitala som si tvoj prispevok,aj tvoj predošly prospevok v teme s nazvom Po tom...kde sa pytaš na vytekajuce spermie- počas čitanai tych prispevkov vysvitne že to ymsliš aj važne aj zo srandy.....no dufam že aj tato tema bola len zo srandy a len tak trochu važne,pretože jedna rozumna vydata žena ktora che mať svoj domov,nebude sedieť len tak zo založenymi rukami a čakať na zazrak......ja neveim či ťa to bavi zakladať taketo temy,že sa nudiš,alebo si ozaj povahou ako sa volaš aj tu na koniku: kačenka blazniva 😒 je vela možnosti ako uskutočniť svoj sen o domove,len netreba o tom iba rozpravať,ale aj niečo urobiť......nechcem ťa uražať ani nič podobne,ae mne sa zda že ty ani nerozmyšlaš mozgom ale vaginou,pretože zvyčajne taketo ženy čakaju na zazrak,alebo na niekoho kto za nich všetko vybavi a zariadi......ach jaj:( :( :(

mawka
5. aug 2016

skor tu riadi troll nejaky, lebo tu skapal pes, uhorskova sezona a MK potrebuje rozprudit troska diskusie..

natalym
5. aug 2016

Inak vagínu by som nepodceňovala, veľa sa dá ňou vybaviť, niekto aj k bytu príde.

obsadenemeno
5. aug 2016

@mawka mne to hned zdvihlo naladu, lebo dnes som tu mala v praci takych exotov, ze som si skoro buchala hlavou o stenu.....dikeeeeeeeeeeeeeeeees, baby