icon

Bývanie so svokrovcami: Ako riešiť nezhody?

7. feb 2024

Ahojte, ked som otehotnela nastahovali sme sa ku svokrovcom do domu - do samostatneho bytu s oddelenym vchodom. Malo to byt docasne riesenie kym si casom neporiesime nieco vlastne takze som s tym suhlasila. Ked som naposledy otvorila tuto temu tak som zistila ze muz sa vlastne odtialto uz odstahovat nemieni, hypoteku si vraj ,,zbytocne" brat nechce a ked chcem aby sme byvali inde mam vraj ja zabezpecit byvanie. Je toto podla vas normalne? Ja tu dlhodobo byvat nechcem z roznych dovodov o ktorych vie...

Strana
z2
nelca0510
7. feb 2024

Pomôcť ti bude ťažko, manžel tá riadne lapil. Neotehotni,setri si a uvidíš,čo bude časom. Mrzí ma to.

lavender94
7. feb 2024

To, že by si odišla k rodičom vôbec nie je vydieranie, ale dôsledky jeho klamstva. Nechutne ťa oklamal a mysli si, že mu to len tak prejde. No tak na to nech zabudne. Pozri, ak by s ním nepohlo ani to, že by si odišla, potrebuješ takého chlapa? Čo nerešpektuje tvoje názory, nevie dodržať sľuby? Ja by som mu už neverila.

sasa1310
7. feb 2024

treba si uvedomiť, že keď tam ostaneš a budeš "súhlasiť" resp. sa prispôsobíš, v živote nebudeš mať žiadnu istotu. Stále ťa bude (budú) môcť vyhodiť hocikedy a neostane ti absolútne nič. Takže určite treba riešiť vlastné bývanie. Skús mu to takto argumentovať, že ty chceš mať tiež istotu

monuliak9
8. feb 2024

Toto dievča , dôverne poznám
Nemáte deti, ber nohy na ramená od chlapa ktorý uz teraz nie je schopný splniť na čom ste sa dohodli , ktorému je pohodlnejšie pri mame ako samemu s manželkou a ktorý má hlúpe reči že máš poriešiť bývanie ty. S mojou povahou - raz a na dva by som bola zbalená, na odchode. Nemáte deti , teda aspoň som neprečítala opak, takyto formát chlapa je však do rodiny podlamna nepoužiteľný.

dismonika
8. feb 2024

Ahoj autorka, normálne som pozerala, či to nepíše moja známa. Presne ten istý problém, ale oni už majú 2 deti. Veľmi jej to zo začiatku vadilo a viem, že s tým stále nie je stotožnená. Ani kamošky si nevodí domov, lebo v podstate nie je doma a svokrovcom sa to nepáči. Ani prerábať nemôže, lebo svokrovci...

autor
9. feb 2024

@monuliak9 dieta mame
@dismonika presne tak ja si nevodim hlavne kamaratov muzskeho pohlavia lebo uz viem ze by to neostalo bez povsimnutia

mandzula
9. feb 2024

@autor a argumentovat tym, ze nehnutelnost nie je vasa, ze do nej nebudes vrazat peniaze, ze co casom s dedenim? Ci je jedinacik?
Ale teda nasral by ma fest, je to zrada.

cacianka
29. aug 2024

Už uplynul nejaký ten mesiac, ako ste pokračovali ?

mariaa79
29. aug 2024

Buď s ním tam ostaneš bývať,alebo odídeš sama.Iné riešenie podľa toho čo píšeš nieje.

Strana
z2