icon

Časté hádky kvôli jeho deťom

zkb
27. nov 2017

Neviem čo už mám robiť. Manžel ma 2 deti, 19 a 15. So svojou ex sa rozviedli pred 13 rokmi. Skoro vždy sa pohadame koli detom. U svokra sme si prerobili poschodie ale vždy bývame u mňa lebo sme v meste. Dcéra sa po maturite tam nasťahovala. Mne nikto nič nepovedal. Jednoducho odišla od mami. Manzelova ex žiadala vyššie výživné na 2 dieťa muž hradil úplne všetko. A chcela ešte viac peňazí s čím on údajne nesuhlasil a o pár dni na to prišla jeho dcéra. Do dnesneho dna nikde nerobi. V jesen mi povedala ze bude robiť u otca. Ale my velku firmu nemáme ze by sme platili zamestnanca ženu. Čo by robila s gumami. Obcas vybehne na danove a banky, odniest raz v mesiaci papiere uctovnicke.Ale to nieje praca a ziadna zodpovednosť. Dáva jej cca 400 eur. Za bývanie neplatí vôbec nic. Bývanie ma ozaj luxusné nové moderné. Naše 😂 ja som povedala mužovi ked nechcela ísť na vysokú nech ide skúsiť riadnu prácu. Zhodou okolností ked bola u nás kamoška že hlafah7 do firmi ku nim do kancelárií že to sa naučí. Super prac.doba a plat dobrý + veľmi dobre do životopisu. Nie nepôjde. Ona bude u otca. Povedala som to mužovi...aky randal so mnou robil. Že čo ju on ma nútiť alebo čo? Tak jasné načo by išla do práce...ked u otca robi poskoka ked nieco potrebuje vybehne ale žiadna prac.doba od do. Ok. Preddychala som to. Nevládala som sa hádať. Cez víkend zas hádka. Že ide dať svojmu synovi ( ma 15 rok.) Ku meninam svoj ipfone ( čo ma teraz hodnotu 250 euro kamoška predala 280) ze on si berie novy. Ja mu vravim a nieje pridrahy darcek ku meninam pre 15.roc. ze co ved je to stary mobil 2 rocny. A on dostane ipfone 8 za 1 euro. Vravim mu keby si povedal že už aj ku meninám a vianociam...zeny ta hádka ako ma on naponizoval. Že aká som ja matka, mame spolu 10.mes.babo že sa dobre o malú nestaram, že ja sa ráno zobudím a mám fajront. Ze ja nechodím von s malou a ked plače nechám ju a tym ju tyram. A to všetko pred očami môjho 8.rocneho syna.
Von chodím každý deň a v rámci prechádzky beriem syna zo školy a idem aj na nákup. On chodí z práce po 18tej. Sobotu tiež poobede. Skoro na všetko som sama. Okrem financií. Bývame v mojom byte. Nepriniesol sem nic. V byte nič neurobí. Furt niekoho volám a žiadam o pomoc. Jednoducho on pride z prace a koniec..nezajem čo treba doma pomoct.
Večer po tejto hádke sa balil že on so mnou nebude. A aj odisiel. Ze ja jeho deti nemusím...ze ja som jemu zakázala ked boli menšie sa stretávať preto sa s nimi toľko nestretával a peniazmi im to chce vynahradiť. Mne čo vadilo bolo že sme boli spolu a chodil ku nim domov ku nim dnu kazdy týždeň s plnými taškami a ja doma? Vsak nech prídu aj ku nam. Veľmi mali ku nám chodili...ale tak chápem asi žiarili na mňa aj na môjho syna. A teraz ako majú malu sestru ak ju za 10 mes.boli pozrieť 3xkrat.
Potom môj syn chúďa zaspal a o hodinu s veľkým plačom mami. Že sa mu snivalo že sme odišli pred a že on ostal sam so sestričky a vybil sa mu kredit a nevedel volať starej. Tak som ho ukludnila a spal ďalej.
Muž sa vrátil že on na hotely nebude. Povedala som mu. Ráno mi nechaj kľúče od bytu a choj si bývať ku svojej dcere čo býva tam...co sme si pre nás zariadili. Potom že on končí so mnou. Našu malú si zoberie na vianoce....
Uff mám toho dosť. Naše hádky boli vždy za deti...pretoze to čo on robí nerobí žiadny otec.
Syn mi dnes po škole vraví aby sme ho viac nespomínali lebo mi ubližuje a ja plačem. Že on to vidí a počuje.

emao
28. nov 2017

@fefe123 prečo obhajovať??nevravim ze ju treba obhajovat, iba ze ste sa tu vsetky do nej spustili a len rozoberate co ako naozaj a nie je..preco vas to vobec zaujima??
a toto je v kazdej druhej teme, ze podaktore len striehnu temy do ktorej sa zapojit a uz kritizovat..

gulisko
28. nov 2017

Moja vykašli sa na neho je chrapun riadny debil máš dve deti máš svoj byt ja by som s nim nebola ani o minutu dlhšie a to ake pravo ma na malu a na kolko si môže zobrat tak male dieta ktore potrebuje matku sa porad s pravnikom. Kašli na neho aj jeho užasne deti.

xxxkatka
28. nov 2017

@zkb ako rátam tak rátam dcéra skončila školu oficiálne 31.8.2017, teraz je 28.11, teda je 3 mesiace po škole a pracuje u otca za 400 €. Väčšina jej spolužiakov (tých čo nešli na VŠ) je na UP, v Tesco alebo Mc donalde. Preboha, čo je zle na tom, že jej otec chce, aby si do životopisu nepísala "lukratívny Job" predavačka v Tesco či vyklafac tovaru, ale o čosi odbornejsiu prácu npr. asistentka? Neviem či si postrehli, ale o absolventov so SŠ sa zamestnávatelia veľmi netrhaju. Tak tato asi zvolil pomoc týmto smerom- nech ma v CV na začiatok niečo lepšie.

fefe123
Odpoveď bola odstránená
mirkita
Odpoveď bola odstránená
emao
Odpoveď bola odstránená
fefe123
Odpoveď bola odstránená
emao
Odpoveď bola odstránená
emao
Odpoveď bola odstránená
emao
Odpoveď bola odstránená
dalidalu
28. nov 2017

Ber to tak ze jeho deti ked s nim zijes si aj "tvoje".Pokial sa s tym nenaucis zit vykasli sa na neho .Baba je este mlada co je to 19rokov?Nevie co od zivota chce ona najde spravnu cestu len ju musite obaja nasmerovat.A na margo mobilov ....Poznam vela deti ktorym rodicia kupia resp.vezmu od operatora drahy mobil lebo im chcu urobit radost.To je nad vsetky peniaze.Aj chapem toho chlapa ze ho boli ze tak vystrajas lebo vystrajas.Ked precitas vsetko co si napisala este raz mas na vyber bud ho upustis alebo sa k nemu vratis.

ninapat
28. nov 2017

Myslim, ze si vystihla @dalidalu dobre niektore veci. Bohuzial je to tak, mame casto problem prijat tie deti, ak ich neprijmeme ten vztah fungovat nikdy nebude, to je proste tak

maminuska
28. nov 2017

@ninapat vzťah môže fungovať aj keď tie druhé manželky deti neprijmu . Jednoducho sa muž s tými deťmi prestane stretávať, len aby mal kľud doma . Pošle výživné a bodka. Sú aj takéto modely.

mlil77
28. nov 2017

@zkb neriešim z akych si pomerov a co chces nechceš dávať detom, otázka bola ci by ti vadilo keby ten mobil dal vasmu dietatu, ? Odpoveď poznáš sama...ci by aj vtedy vznikla hadka .....ziarlis a vždy budeš žiarliť na jeho deti...ide o to aby si sa s tým zmierila alebo ho nechaj odist...ja som za to aby slobodni ľudia sa davali dokopy a rozvedený s rozvedenymi, vtedy je to iné, vedia sa pochopiť...ja sama kebyže žijem v takom partnerstve vadilo by mi ze ma deti uz s inou partnerkou, musi to byt ťažké a kdeže poznám a viem zeby som sa vždy svojim spôsobom trápila do takého vzťahu by som nešla. Su to jeho deti a nemáš pravo zasahovať do jeho vzťahu s nimi, človek kym ma partners na prvom mieste je partner ak uz ma deti, deti su na prvom mieste, tak ako ty miluješ vase dieta on rovnako miluje deti co ma s predoslou zenou...

ninapat
28. nov 2017

To je mozne @maminuska, ale zase to je o tych prioritach muza. Ci je pre neho viac zena alebo dieta.

moonlight1210
Odpoveď bola odstránená
emao
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
Odpoveď bola odstránená
emao
Odpoveď bola odstránená
emao
Odpoveď bola odstránená
beky1813
Odpoveď bola odstránená
sissy27
28. nov 2017

@mlil77 ja len upresním - oni dvaja sú model, kedy sa rozvedený dal dokopy s rozvedenou (resp. aj ona má syna z predchádzajúceho vzťahu, neviem či to bolo manželstvo), takže podľa tvojej teórie by sa mali vzájomne chápať, ale očividne sa tak nestalo...

emao
Odpoveď bola odstránená
ivana11155
28. nov 2017

Necitala som ani jeden prispevok a len uvodny, neviem, ci si este nieco doplnila. Ked ti to vychadza financne, posli ho prec. On aj tak bude stale ustupovat svojim detom, pretoze oni zjavne maju o neho zaujem ale to preto, ze maju od neho financne vyhody. Inak by onho ani nezakopli. Vlastne si ich takto kupuje. Nemyslim, ze sa nieco zmeni. On asi nikdy nebude mat zaujem o tvojho syna, o vztah s nim, lebo nie je jeho a vasa spolocna dcerka je este malinka. Chlapi, ked si mozu vybrat medzi babatkom a starsim dietatom, vyberu si starsie, lebo nevedia co by s babatkom robili.
Ked mas svoj byt, zjavne nemate spolocny majetok, mas financie, takyto chlap ti je nanic, ved aj tak ako si sama napisala, si na vsetko sama.

beky1813
Odpoveď bola odstránená
emao
Odpoveď bola odstránená
beky1813
Odpoveď bola odstránená
emao
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
Odpoveď bola odstránená
emao
Odpoveď bola odstránená