icon

Časté hádky kvôli jeho deťom

zkb
27. nov 2017

Neviem čo už mám robiť. Manžel ma 2 deti, 19 a 15. So svojou ex sa rozviedli pred 13 rokmi. Skoro vždy sa pohadame koli detom. U svokra sme si prerobili poschodie ale vždy bývame u mňa lebo sme v meste. Dcéra sa po maturite tam nasťahovala. Mne nikto nič nepovedal. Jednoducho odišla od mami. Manzelova ex žiadala vyššie výživné na 2 dieťa muž hradil úplne všetko. A chcela ešte viac peňazí s čím on údajne nesuhlasil a o pár dni na to prišla jeho dcéra. Do dnesneho dna nikde nerobi. V jesen mi povedala ze bude robiť u otca. Ale my velku firmu nemáme ze by sme platili zamestnanca ženu. Čo by robila s gumami. Obcas vybehne na danove a banky, odniest raz v mesiaci papiere uctovnicke.Ale to nieje praca a ziadna zodpovednosť. Dáva jej cca 400 eur. Za bývanie neplatí vôbec nic. Bývanie ma ozaj luxusné nové moderné. Naše 😂 ja som povedala mužovi ked nechcela ísť na vysokú nech ide skúsiť riadnu prácu. Zhodou okolností ked bola u nás kamoška že hlafah7 do firmi ku nim do kancelárií že to sa naučí. Super prac.doba a plat dobrý + veľmi dobre do životopisu. Nie nepôjde. Ona bude u otca. Povedala som to mužovi...aky randal so mnou robil. Že čo ju on ma nútiť alebo čo? Tak jasné načo by išla do práce...ked u otca robi poskoka ked nieco potrebuje vybehne ale žiadna prac.doba od do. Ok. Preddychala som to. Nevládala som sa hádať. Cez víkend zas hádka. Že ide dať svojmu synovi ( ma 15 rok.) Ku meninam svoj ipfone ( čo ma teraz hodnotu 250 euro kamoška predala 280) ze on si berie novy. Ja mu vravim a nieje pridrahy darcek ku meninam pre 15.roc. ze co ved je to stary mobil 2 rocny. A on dostane ipfone 8 za 1 euro. Vravim mu keby si povedal že už aj ku meninám a vianociam...zeny ta hádka ako ma on naponizoval. Že aká som ja matka, mame spolu 10.mes.babo že sa dobre o malú nestaram, že ja sa ráno zobudím a mám fajront. Ze ja nechodím von s malou a ked plače nechám ju a tym ju tyram. A to všetko pred očami môjho 8.rocneho syna.
Von chodím každý deň a v rámci prechádzky beriem syna zo školy a idem aj na nákup. On chodí z práce po 18tej. Sobotu tiež poobede. Skoro na všetko som sama. Okrem financií. Bývame v mojom byte. Nepriniesol sem nic. V byte nič neurobí. Furt niekoho volám a žiadam o pomoc. Jednoducho on pride z prace a koniec..nezajem čo treba doma pomoct.
Večer po tejto hádke sa balil že on so mnou nebude. A aj odisiel. Ze ja jeho deti nemusím...ze ja som jemu zakázala ked boli menšie sa stretávať preto sa s nimi toľko nestretával a peniazmi im to chce vynahradiť. Mne čo vadilo bolo že sme boli spolu a chodil ku nim domov ku nim dnu kazdy týždeň s plnými taškami a ja doma? Vsak nech prídu aj ku nam. Veľmi mali ku nám chodili...ale tak chápem asi žiarili na mňa aj na môjho syna. A teraz ako majú malu sestru ak ju za 10 mes.boli pozrieť 3xkrat.
Potom môj syn chúďa zaspal a o hodinu s veľkým plačom mami. Že sa mu snivalo že sme odišli pred a že on ostal sam so sestričky a vybil sa mu kredit a nevedel volať starej. Tak som ho ukludnila a spal ďalej.
Muž sa vrátil že on na hotely nebude. Povedala som mu. Ráno mi nechaj kľúče od bytu a choj si bývať ku svojej dcere čo býva tam...co sme si pre nás zariadili. Potom že on končí so mnou. Našu malú si zoberie na vianoce....
Uff mám toho dosť. Naše hádky boli vždy za deti...pretoze to čo on robí nerobí žiadny otec.
Syn mi dnes po škole vraví aby sme ho viac nespomínali lebo mi ubližuje a ja plačem. Že on to vidí a počuje.

emao
Odpoveď bola odstránená
zooeynka
Odpoveď bola odstránená
dai
Odpoveď bola odstránená
emao
Odpoveď bola odstránená
dai
Odpoveď bola odstránená
fefe123
Odpoveď bola odstránená
emao
Odpoveď bola odstránená
emao
Odpoveď bola odstránená
emao
Odpoveď bola odstránená
zooeynka
Odpoveď bola odstránená
emao
29. nov 2017
sticker
dai
Odpoveď bola odstránená
emao
Odpoveď bola odstránená
dai
Odpoveď bola odstránená
obsadenemeno
Odpoveď bola odstránená
emao
Odpoveď bola odstránená
emao
Odpoveď bola odstránená
emao
Odpoveď bola odstránená
obsadenemeno
29. nov 2017

@emao pohorsovala si sa ze tu niektore pisu, a ze su v kazdej teme....cize vlastne si nepriamo kritizovala, ze tu prispievaju...a potom napises, ze "ty si budes pisat co chces a kde chces".....

ja som sa len pozastavila nad tym, ze tvrdis, ze na kona tvrdis ze nechodis, ale nicky poznas.....

ale to je fuk, aj tak to vymazu, cize? Mas pocit, ze svojim rypanim si urobila tuto temu lepsou a hodnotnejsou? A ze kto je tu sliepka.....

xxxxxnnnnn
29. nov 2017

Ahojte,

vzhľadom na to, že diskusia sa uberá nesprávnym smerom, musím zasiahnuť. Diskusia má názov "Časté hádky kvôli jeho deťom".
Väčšina diskutujúcich sa nevie na danú tému pozrieť s dostatočným nadhľadom, bez emócií, bez urážok a zosmiešňovania. Dochádza tu k porušovaniu pravidiel Modrého koníka.

Ak si nie si istá alebo istý, aké príspevky zverejňovať môžeš a aké nie, pozri si náš Kódex správania (https://www.modrykonik.sk/rules-kodex). Pomôže ti zorientovať sa, čo je na Modrom koníku nežiaduce. Ak si nie si istá - istý, či je tvoj príspevok v poriadku, radšej ho nezverejňuj, preber ho radšej v súkromí s ľuďmi, ktorým dôveruješ.

Viď hneď prvé tri body Kódexu
1. Rešpektuj ostatné používateľky a pristupuj k nim s úctou.
2. Osobné útoky, vyhrážky, kyberšikana a obťažovanie sú neprípustné.
3. Vulgárne a obscénne vyjadrovanie sa je na celej stránke zakázané.

Dodržiavanie Kódexu správania berieme veľmi vážne. Proti správaniu a príspevkom, ktoré porušujú Kódex správania, slušné mravy, platné zákony, obťažujú ostatných používateľov alebo narúšajú kľudný chod stránky zasiahneme. Náš zásah závisí od vážnosti prehrešku. Z našej strany môže ísť o upozornenie používateľa, zmenu viditeľnosti jeho príspevku pre ostatných používateľov až po blokovanie prístupu na stránku.

Prosím vyjadrujte sa len k názvu diskusie a neodbočujte od témy.

Ďakujem za pochopenie, krásny deň
Adminka fóra

sonikred
29. nov 2017

Hu👍

emao
29. nov 2017

@obsadenemeno a vy ste tu kritizovali tu zenu co sem pridala temu, domyslate si ani nemate sajnu ako to vobec je..hlavne take ktore v tej situacii neboli..a ano prihlasila som sa sem znova pred par dnami po skoro roku, pretoze som potrebovala s niecim pradit a tuto temu som nahodne zbadala vo fore..
a neviem o tom ze by som poznala vsetky nicky, ale nonstop tie iste sa tu dohadujete a domyslate az je to smiesne..tiez som este davnejsie pred rokmi tu zakladala temy s normalnymi temami a otazkami, ale ako inak hmed krdel sa do mna spustil ani nevedeli o com je rec a len domyslali a urazali ako to robite stale..
a ano niektore nicky si pamatam aj s pred vyse roka, kedze su nonstop vopchate v kazdej druhej teme..a tolko k vam..viac sa s vami nemam o com bavit..

obsadenemeno
Odpoveď bola odstránená
emao
Odpoveď bola odstránená
lujza123
Odpoveď bola odstránená
suem
29. nov 2017

@zkb Nad deťmi nikdy nevyhras. Nikdy! Bud si k nim najdes cestu, alebo sa aspon budete akceptovat, alebo tvoj vztah definitivne zle skonci.

obsadenemeno
Odpoveď bola odstránená
emao
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
Odpoveď bola odstránená
maminuska
Odpoveď bola odstránená