Celá rodina sme pohádaní
Baby.. Mam super muza a este lepsie deti. Ale uz dlhsie nepocitujem stastie. Chyba mi kontakt a ludmi. Chyba mi. Ze si za cely den na mna nikto nespomenie a ze mam stereotyp. Ja viem deju sa horšie veci v zivote ja s tynto stavom uz dlho bojujem....
Bojujem ze sme sa cela rodina pohadali. Sestra oco jediNa mamina sa aomnoi stretáva. Ano viem bude mi pisat tak sprav prvy krok.. Ale tie som uz spravila niekoľko... A nepomohlo....
Co robit baby co...
To asi viacerým v dnešnej koronovej dobe😕
Ži pre svoju vlastnú rodinu, to je tvoj diamant..daj viac pozornosti svojmu manželovi a deťom, tí si to zaslúžia a ocenia najviac..naco míňať energiu na ľudí, ktorí o to v skutočnosti vlastne ani nestoja..
Ja nechápem, ze nikto si na teba celý den nespomenie... Cize tvoje deti a muz ta celý deň ignorujú a tvária sa, ze neexistujes? Ja neviem koho ineho pozornosť este kazdy den vyzadujes.... Nie si pre všetkých stredobod vesmíru... 🙂 Každý má svoj život, svoje starosti... Ked ti niekto chyba, napíš/zavolaj mu ty a zacni si vážiť, co máš. Nie je to samozrejmosť.
Úplne ti rozumiem.. ja mamu už nemám, ale veru vzťahy v rodine sa citeľné zhoršili s touto pandémiou.. mám 3surodencov, nepohadali sme sa, ale stačilo že máme iné názory, táto podráždenosť doby, nejaké vážne starosti v rodine a vzťahy dosť ochladli.. asi prvý krát za môj život, smrť mamy pred rokmi nam totiž vzťahy utuzilo, ale tato doba oddelila.. a musím priznať že má to dosť trápi a myslím na to často.. aj s mužovou rodinou sa už nejako nekontaktujeme, Max čo si muž napíše s mamou a sestrami čo nové.. zo začiatku som sa snažila byť ja ťa čo sa ozyva, potom som mala dojem že je to už zbytočne a vtieram sa, tak som prestala... A z toho mám ešte horší pocit.. ale akosi už ani nemám silu to zvrátiť.. toľké veci ma trápia a nikto o tom nevie.. nevadí mňa to raz prejde ako vzdy...
No tak stym stereotypom v dnešnej dobe ho ma každy. Aj mne chybaju ludia dokonca kamošky pretože byvam v druhom meste 100 km od rodičov a zvládam musim zachvilku je letíčko a úžas vidim niekde pri vode aspon tu 🤣 musis mysliet trocha pozitivne mna ide tiež poraziť plus teraz sme zavretí v karantene takze ist domov za rodicmi nehrozí🙃
Aj ja to tak maaam, a ak sa mi zda ze sa niekto dlho neozval tak sa ozvem ja. A strngneme si proseccom cez videochat 😁 a tiez mi uz hrabalo zo stereotypu, no a zrazu kvaskujem a sijem si folklorne vrecka na chleby 😅 v zivote by som tondo seba nepovedala, ale zufale casy - zufale ciny.
@hederamonstera ja áno...niekde ten deň príde... kedy to bude to neviem, ale raz to isto bude...
@karelova rodicia, priatelia sem tam.. Sestra.. Atd. Nepotrebujem byt stredobod vesmiru ale mat pocit ze niekomu inému ako lwn mohmu muzovi na mnw záleží
@queen_mary aj ja sem tam u peciem sem tam aj kolac apravim aj ma to bavi.... Ale nenapĺňa... Možno musim zistit co by ma... Ale to neviem. Nic nejak neviem robiť
@bejkidielko mozem ti akurat napisat co pomohlo mne, ked ma to uz na jesen prestavalo bavit. Vela chodim na prechadzky, ked muz robi z domu, tak starsiu necham doma, krpca do kocika a cely jeho spanok prekocikujem. Ked cez den nestihnem vela nachodit, tak idem podvecer a muz strazi deti. Vecer si casto zvyknem aj doma zacvicit cviky s vlastnou vahou, kludne aj pri tv ci hudbe. Pocas kocikovania pocuvam bud hudbu alebo podcasty. Mna napr zaujima historia, tak pocuvam historicke a aj sa dovzdelavam a robim nieco pre zdravie a este aj na vzduchu som. Hlasim sa aj na rozne webinare, aj spojene s mojou pracou (ale som na rodicaku), ale obcas aj nejaky o detoch a vychove. Da sa najst na kopu tem. Dbam aj viac o svoj vyzor, take drobnosti ako nove serum na plet, maska na plet, pravidelna pedikura a manikura. Skratka kopa drobnosti a citim sa posledny stvrtrok uplne super.
@sara005 ak mas rada historicke podcasty, tak pokial nepoznas, odporucam Dejepis inak 🙂
@queen_mary dakujem, vyskusam. Ja pocuvam Dejiny od sme a historickej revue a potom cesky rozhlas ma viacere historicke.
@sara005 ano poznam tiez. Toto je trosku ine spracovanie, castokrat riesi zaujimave/nevsedne temy. Kuk napriklad obrazok
@queen_mary mna zaujimaju aj take naozaj nadupane informaciami, ze sa musim na kazdu vetu sustredit. Ale aj toto moze byt fajn ako oddychovka. Inak o tom japonskom vojakovi som uz pocula, resp takych bolo viac 🙈 vyskusam urcite!
Tiež snívam už o lete, kedy snáď už budú konečne reštaurácie otvorene ako si dám fajnu pizzu a radlera vychladeneho na teraske a dieťa vypustím do detského kútika. Cez leto bude situácia určite lepšia aj viac zaočkovaných.

Pokračovať v nestretávani aby sme sa konečne tej pandémia zbavili???? Ja tak idem od marca a neumrela som