Celý večer pokazený
Takto, zacnem po poriadku - muz ma najlepsieho kamarata z detstva, obaja maju cez 40. Kamarat sa pred par tyzdnami priznal, ze ma mimomanzelsky vztah 2 roky, ze ju miluje, rozvadza sa a opusta rodinu s dvomi detmi. Teraz nas pozvali do ich mesta na “oficialnu” navstevu.
Co si riesia oni medzi sebou je ich vec, a na zeny, co to vedome tahaju so zenatym chlapom s rodinou, mam svoj nazor. Napriek tomu som sa vsak sebe zaprisahala, ze tuto temu nacinat nebudem, a budem k nej priatelska.
Herecka sa pri veceri opila a zacala - uplne objektivne, prisaham ze si to nenamyslam - flirtovat s mojim muzom. Uplne ostentativne sa extremne “zaujimala” o detaily z jeho sukromia, uplne pre nu nepodstatne, ako napriklad aku ma jeho otec povahu, a pomedzi recou ho vzdy letmo chytila za ruku. Omotavala si pritom vlasy okolo prsta ako v lacnych filmoch. On sa odtiahol, ale bol nadalej slusny a teda s nou viedol rozhovor. Ja som myslela ze snivam.
Zatial som sa bavila s jeho uzasnym kamaratom, ktory napadal “akoze srandicky” moju pracu (som laborantka) a mar reci typu ze “cernochom by sa mali vyrabat ine lieky, ako bielym”. WTF. Tiez mal v sebe asi flasu chlastu a tak si asi nevsimol zufale spravanie jeho milenky.
Potom sme sadli do auta, lenze ona nafukala a policajti si ju zobrali na nejake papierovacky plus riesit vodicak, teda vecer v keli. Kamarat mal k tomu reci ze su ti policajti asi j*bnuti ze “musia riesit par drinkov hore dole”. To uz bolo pre mna moc, teda vravim muzovi, nech ma odprevadi na taxik. Rozbolel ma este aj zub z toho cirkusu.
Po ceste sme sa pochytili, ze vraj som bola na nich odmerana a ma pokazeny vecer a hanbi sa za mna. Nebudem rozpisovat cely obsah hadky, ale ja som podotkla, ze ked mi cudzia zenska obchytkava chlapa a vynucuje si jeho pozornost, asi nebudeme najlepsie kamosky. A ten typek tiez.
Teraz lezim v posteli s bolavym zubom a premyslam, ci hrabe mne. Co myslite?
Ten tvoj je pekny keket a poriadny, ked sa pred tvojimi ocami nechal obchytkavat nejakou courou a ty tiez nemas, ani stipku rozumu.
Nieco take, ze suhlasim s navstevou u kurvaca a rozbijacky rodin, s dvomi detmi, neexistuje.
Tym ste im to vlastne odobrili.
Akoze, pary sa rozchadzaju, to je bezne, ale, kamos, nekamos, kurvacinu u ziadneho kamosa, a uz vobec nie u takeho, ktory ma dve deti, podporovat nebudem.
Proste, daj si do poriadku veci a potom sa ozvi, ale kym si kurvac, zatial ta nepoznam.
Ja nechápem, že keď už sem ide niekto písať vymyslený príbeh, prečo si to aspoň nepremyslí, aby to aspoň ako-tak dávalo zmysel. Veď nie sme padnuté na hlavu!
@h2 noooo, Kacena sa asi snazila troska zmenit styl 😂
@veronikaszabova Spisovateľka z nej nebude. Zase znôška nezmyslov.

Pisala si, ze vy ste sli taxikom a vzapati, ze vy ste sli vasim autom. Ako to vazne ludia niektori nemate nic lepsie na praci, ako pidat vymyslene hluposti na konika???