icon

Celý večer pokazený

12. feb 2023

Takto, zacnem po poriadku - muz ma najlepsieho kamarata z detstva, obaja maju cez 40. Kamarat sa pred par tyzdnami priznal, ze ma mimomanzelsky vztah 2 roky, ze ju miluje, rozvadza sa a opusta rodinu s dvomi detmi. Teraz nas pozvali do ich mesta na “oficialnu” navstevu.

Co si riesia oni medzi sebou je ich vec, a na zeny, co to vedome tahaju so zenatym chlapom s rodinou, mam svoj nazor. Napriek tomu som sa vsak sebe zaprisahala, ze tuto temu nacinat nebudem, a budem k nej priatelska.

Herecka sa pri veceri opila a zacala - uplne objektivne, prisaham ze si to nenamyslam - flirtovat s mojim muzom. Uplne ostentativne sa extremne “zaujimala” o detaily z jeho sukromia, uplne pre nu nepodstatne, ako napriklad aku ma jeho otec povahu, a pomedzi recou ho vzdy letmo chytila za ruku. Omotavala si pritom vlasy okolo prsta ako v lacnych filmoch. On sa odtiahol, ale bol nadalej slusny a teda s nou viedol rozhovor. Ja som myslela ze snivam.

Zatial som sa bavila s jeho uzasnym kamaratom, ktory napadal “akoze srandicky” moju pracu (som laborantka) a mar reci typu ze “cernochom by sa mali vyrabat ine lieky, ako bielym”. WTF. Tiez mal v sebe asi flasu chlastu a tak si asi nevsimol zufale spravanie jeho milenky.

Potom sme sadli do auta, lenze ona nafukala a policajti si ju zobrali na nejake papierovacky plus riesit vodicak, teda vecer v keli. Kamarat mal k tomu reci ze su ti policajti asi j*bnuti ze “musia riesit par drinkov hore dole”. To uz bolo pre mna moc, teda vravim muzovi, nech ma odprevadi na taxik. Rozbolel ma este aj zub z toho cirkusu.

Po ceste sme sa pochytili, ze vraj som bola na nich odmerana a ma pokazeny vecer a hanbi sa za mna. Nebudem rozpisovat cely obsah hadky, ale ja som podotkla, ze ked mi cudzia zenska obchytkava chlapa a vynucuje si jeho pozornost, asi nebudeme najlepsie kamosky. A ten typek tiez.

Teraz lezim v posteli s bolavym zubom a premyslam, ci hrabe mne. Co myslite?

Strana
z3
nicegirl369
14. feb 2023

Pisala si, ze vy ste sli taxikom a vzapati, ze vy ste sli vasim autom. Ako to vazne ludia niektori nemate nic lepsie na praci, ako pidat vymyslene hluposti na konika???

petedea
15. feb 2023

Ten tvoj je pekny keket a poriadny, ked sa pred tvojimi ocami nechal obchytkavat nejakou courou a ty tiez nemas, ani stipku rozumu.
Nieco take, ze suhlasim s navstevou u kurvaca a rozbijacky rodin, s dvomi detmi, neexistuje.
Tym ste im to vlastne odobrili.
Akoze, pary sa rozchadzaju, to je bezne, ale, kamos, nekamos, kurvacinu u ziadneho kamosa, a uz vobec nie u takeho, ktory ma dve deti, podporovat nebudem.
Proste, daj si do poriadku veci a potom sa ozvi, ale kym si kurvac, zatial ta nepoznam.

h2
15. feb 2023

Ja nechápem, že keď už sem ide niekto písať vymyslený príbeh, prečo si to aspoň nepremyslí, aby to aspoň ako-tak dávalo zmysel. Veď nie sme padnuté na hlavu!

veronikaszabova
15. feb 2023

@h2 noooo, Kacena sa asi snazila troska zmenit styl 😂

h2
15. feb 2023

@veronikaszabova Spisovateľka z nej nebude. Zase znôška nezmyslov.

Strana
z3