icon

Chamtivý priateľ

28. máj 2023

Baby fakt to nie je vymyslená téma. Co by ste robili, keby vám doniesol priatel po 3 rokoch vztahu na uzmiernenie tofife po záruke s 2 chýbajúcim cukrikmi. A nebolo to prvýkrát co toto spravil. Uz som mala kyticu z vypredaja tesco, ktorej opadali listy...

martinmmartin
28. máj 2023

Zlaticko, zamysli sa co za signaly vysiela niekto kto daruje ocividne vypredajovy tovar? Co si myslis ze to o tebe hovori? Aka je to vizitka? To naozaj chces??

0silvia0
28. máj 2023

Nabuduce by som mu darovala k meninam odhryznutu horalku.

zuzap33
28. máj 2023

Preco si mu s tou kyticou jednu rovno nesvihla ?

danieli
28. máj 2023

Opytala by som sa, ci bol hladny cestou?🙈 ale nie, teraz vazne, u mna by druhu sancu urobit takyto preslap nedostal…uz pri tej kytici by som sla s lopatou ako od bagra do protiutoku s otazkou, co tym kvietkom spravil cestou a ci si mysli, ze je to dobry napad, rozumny pochopi, ved komu sa niekedy neprihodil trapas? Ale ak by som dostala este aj vyzrate stare tofife, nieeee ozaj nie dakujem…na rozlucku by som mu nechala na stole ozaj spominanu odhryznutu horalku…

54tinka54
28. máj 2023

Tak v tom prípade by sa žiadne uzmierenie z mojej strany nekonalo 😀
veď to je také že, poďme sa uzmierit, ale záleží mi na tom asi natoľko, že vytiahnem z tajných zásob staré načaté toffife…

deti95060810
29. máj 2023

kytica z výpredaja možno ako tak, ale načatý dezert je už poriadne cez...
takže poslala by som ho do čerta...

lintu
29. máj 2023

Možno ho treba poučiť, ako má taký darček vyzerať. Možno o tom ešte nepočul a myslí si, že je to tak v poriadku. Sú aj typy s nízkym prahom náročnosti, čo nejaké uvädnuté listy či záručnú dobu proste úspešne nevidia. Občas to je na zasmiatie, inokedy na plač.... Konkrétnu reakciu ti tu ťažko napísať. Záleží, aký je ten druhý, od atmosféry, pocitov, dôvodu hádky,... Peniaze by som do toho ale asi veľmi neťahala. Mohol doniesť aj pekný kvietok dakde od cesty, či medovníkové srdce, ktoré mu darovala kolegyňa v práci (prehnane). Alebo aj nič. Darček nie je pri uzmierovaní povinný. Mimochodom... za tri roky ste prežili spolu aj nejaké sviatky. To zakaždým dovlečie nejakú hlúposť alebo len pri uzmierovaní sa mu darí?

reddflowerlife
29. máj 2023

Ja sa cudujem ze takyto “muz” ma vobec odvahu nieco take priniest. Asi ho ziadna poriadne este nevysmiala

kitycat
29. máj 2023

Treba otvorit usta a spytat sa, ze za co mu stojis. Co mas na nom ty???

olimuc
29. máj 2023

Ako sa sprava v inych situaciach? Co je na vztahu pozitivne? ak je lakomy Celkovo, lakomy ostane a ty stracas cas. Ak je len natvrdly na kupovanie darcekov tak sa nad to povznes … kazdy ma nejaku chybu.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
29. máj 2023

To čo za blbca toto urobí? Veď to hádam aj 10 ročne dieťa už vie ,že sa nepatrí dávať niečo otvorené, načate... 😆😆
Ešte kvety, no ok, nie každý chlap vníma to, že kvet je už s opadanymi listami, tak ho nedám ako darček... Ale dať polozjedenu bonbonieru.. OMG..ja by som mu ju strčila do ruky, že nech si ju už teda doje sam.

cacianka
29. máj 2023

Chamtivosť nie je to čo lakomstvo, trochu dopletene významy dávaš, a jeho trápnosti - nie sú chamtivosť

danica2711
29. máj 2023

predovšetkým nie je chamtivý, ale lakomý, a ešte k tomu aj trápny. Jeho sociálna inteligencia tiež bude na veľmi nízkej úrovni. Prečo sa ho držíš, dávali ho v zľave ako tú opadanú kyticu?

cacianka
29. máj 2023

@danica2711 nie akcia, výpredaj

goodidea
29. máj 2023

Keď si hladný niesi to ty..

ibrunova
29. máj 2023

Inak Toffife je riadne zradné, mne sa to tiež raz skoro stalo.. ešteže som ho otvorila, a zistila som, že syn mi dva odjedol. Takže možno videl doma a proste ho vzal z domu a nevšimol si.

janickacrazy
29. máj 2023

@ibrunova to jediné ho môže ospravedlniť 😁

7miriam77
29. máj 2023

Tu na koníku ma vždy prekvapí dáky takýto príspevok, človek by tomu ani neveril, že taký človek môže byť 👎🤔. Kyticu by som mu obuchala o hlavu, načaté cukríky vrátila a povedala mu, že o tak lakomeho chlapa nemám záujem

zuzuliatko18
29. máj 2023

Jedine čo by som pochopila, je to nacate tofife, to si človek nemusí všimnúť, ak ho naval niekto iný. Ostatné by mi vadilo a hodila by som o tom reč. Zariadila sa podľa reakcie.
Napr. Môj muž dlho nechápal, prečo ma.tesia kvety, keď mi donesie,.keďže mám rastlín plny byt. No pekná kvitnuca kytíca vo váze sa mi páči, porozprávali sme sa.o Tom a teraz mi z nákupov zvykne občas dačo kúpiť a doniesť, či uz kvetinu alebo cibuľky.

cindy22
29. máj 2023

Kvety a čokolády sú strašne preceňované podľa mňa 😉 by ma zaujimalo kvôli čomu ste sa pohádali keď sa musel prísť uzmierit

janula12345
29. máj 2023

Odpoved na tvoju otazku: myslela by som si, ze jeho dary su odrazom toho, ako velmi si ta vazi. Nemyslim samozrejme financne
..myslim odflaknutim darceku pre teba. A je jedbo aky bol dovod. Hoc by to bola iba kyticka z radosti... nie uz pomaly odkvitnuta. Dobre ze ju na cintorin neisol ukradnut. Utekaj, dievca. Nebud s niekym, kto si ta nevazi

karolinakr
29. máj 2023

Nech si poda prihlašku do relacie Extremni šetrilkovia, tam davali manželke kyticu k vyročiu z popelnice a detom servirovala babovku z kontajnera.Priatel dostal vysavač, čo stal u smetiaku..Takže komu je ako libo. ja by som to vyhodila cez okno, a niekto sa usmeje a poďakuje

mikadooo
29. máj 2023

Fuuu a prečo si s ním 3 roky? Snáď ma iné mega pozitívne vlastnosti, ktoré to vyvažujú, nie? Ak nie, tak sa vrátim na začiatok - fuuu a prečo si s ním 3 roky?

babulkomale
31. máj 2023

Nebola by som s nim uz tie predosle tri roky. Naznasam lakomcov.

luccija
31. máj 2023

Rozišla by som sa s ním...s takým mať dieťa a domácnosť to bude peklo.

saxana000
31. máj 2023

Na.den matiek som fakt nestihala po ceste k mame v lidli uz.mali.len vypredajove tulipany vzala som to co bolo...takze to podla mna neni az taka tragedia.
Ta cokolada uz by ma teda mrzela riadne radsej holu ruku a pusu ako taku hambu...