Chce ma naspäť, ale…
Ahojte. Ide o to, že s bývalým sme sa rozišli po 6 rokoch. Dôvod bol, že sa zlakol tehotenstva, zachoval sa ako zbabelec. Ja som bola z toho úplne na dne, pretože inak sme boli nerozlučná dvojica. Nikto by do nás nepovedal, že sa niekedy rozídeme. Mali sme perfektné bývanie, spoločné záluby,humor a nič nám nechýbalo. Po rozchode som stále dúfala, že sa spamätá, no vždy keď to vyzeralo, že sa ku mne vráti, úplne otočil. Nespoznávala som ho. Náhodne sa mi potom do života priplietol iný a doteraz s ním spávam a chatujem. A to je ten problém. Bývalý partner sa teraz začal snažiť, chce to napraviť. Chodí za mnou ( k sexu nedošlo) a píše mi každý deň. Ja by som sa k nemu chcela už len kvôli malej vrátiť, no pokazilo to za mňa to, že teraz spávam a každý deň si píšem s tým iným (s ktorým ale viem , že vzťah nemá budúcnosť, skrátka spolu nikdy nebudeme to viem. Ide len o sex) no ja som sa do neho asi zamilovala. Aj keď to je pravý opak bývalého. Tento je totálne nezodpovedný, výbušný, nemáme spoločné záujmy, chute, pekné slová nič. Len sex. Velmi by som si chcela nájsť cestu naspäť k bývalému keď vidím ako sa snaží. Viem, že som ho milovala a predstavovala si spoločnú budúcnosť, bolo nám spolu dobre. A chcela by som pre malú tú peknú rodinu, akú sme spolu mali mať. Len teraz neviem čo robiť. Ten s ktorým spávam mi len motá hlavu sexom a správami. S každým sexom, dotykom a objatím som viac a viac zamilovaná, aj keď viem, že vlastne ma má úplne u zadku. Píše mi síce každý jeden deň, no stretávanie je sporadické. Ja už chcem stabilitu a rodinu.Niekoho, s kým môžem vyraziť von a držať sa za ruku. Nie sa schovávať v byte a len sexovaž. Vyčítam si to, že som si začala s iným chvílu po rozchode.. asi zo smútku, pocitu odmietnutia, neviem. Dávam si to celé za vinu, že keby nespávam s iným, moje city k bývalému partnerovi by nevychladli a návrat by bol jednoduchý. Aj som ho nechala u seba prespať, no nemohla som sa ho ani len dotknúť a už vôbec som nemala pomyslenie na sex s ním. Keď sme sa bavili sme sa vždy smiali a rozumeli si ako kedysi, no vôbec ma nepriťahuje. A nedokážem si s ním predstaviť už spať alebo mu dať pusu…Mám z toho výčitky.. a neviem, čo robiť. Čo by ste robili na mojom mieste?
čo by som robila.. oboch by som poslal do čerta... ex ťa sklamal - keď ťa mal podržať tak on sa zľakol tehot. - to je správanie chlapa?
a toho nezodpovedného a výbušného - s tým si to len komplikuješ. s tým to radšej skonči.
radšej hľadaj ďálej...
@lintu asi tak.
Urcite "rozchod" s muzom, co s nim nemas buducnost. Bez sexu sa da vydrzat, zbytocne do toho vztahu citovo investujes. Co sa tyka byvaleho, ved ste rodicia a nimi navzdy ostanete. Takze nejaky normalny vztah by som sa snazila vybudovat, priatelsky. Nemusis ho brat spat, proste daj tomu cas, chvilu byt nezadana, s jasnou hlavou.
Tiež by som nechcela ani jedného z nich. Chlap, ktorý ťa nechá po 6 rokoch vzťahu, lebo si S NÍM otehotnela?!?! Už by šancu nedostal! No a ten druhý, k tomu sa vlastne ani nechcem vyjadrovať, vzťahy čisto len pre sex sú mimo môjho chápania.
Vykašli sa na toho, s ktorým spavas. Budú zbytočne problémy. Aj ty aj dieťa budete potrebovať doma otca, keď sa narodí. S tamtym to ukončí, všade ho blokni nech neotravuje a myslí na rodinu. Nemáš z neho nič len sex, kto vie dokedy či by ťa chcel aj po pôrode . A on vie že si tehotná? (Neviem v ktorom si mesiaci). Mu to nevadí? A preventívne by som išla na testy ku gynekologicke, kľudne môže mať viac takých ako ty, a posledné čo ti chyba k šťastiu je chytiť nejakú pohlavnú chorobu, bacha na to.
No v prvom rade ukončenie pomeru s tymto (predpokladám ženatým) partnerom, keď sa musíte schovávať.
Objasnit otcovi dieťaťa, že druhú šancu ako partner nedostane, žiadne prespavanie u teba, len kontakt s dieťaťom, ak na neho aj platí.
Budovat si sebaúctu a mat lepší výber partnera pre seba aj dieťa.
Dala by som šancu otcovi dieťaťa.. Ze si mala iného.. Tak si mala.. On odišiel tak si žila ako si chcela... Véd mu povedz ze si mala iného partnera ak to pomôže. A skus to.z okolia poznám 2 mamičky ktoré otehotneli mladé... Otec dieťaťa nikde.. A potom keď deti mali 2-3roky sa spamätali a chceli sa vrátiť.. A teraz sú spokojni ako rodina.. Potrebovali dozrieť asi.
@lilizzachy Ženatý nie je. Vzťah po mne chcel na začiatku on sám- aj sa so mnou ukazovať. Predstaviť ma kamarátom a hneď aj rodine. Ja som nechcela, keďže to bolo čerstvo po rozchode (a nemusel nikto vedieť že mám hneď iného). To bol dôvod prečo sme sa aj velmi pohádali a prestali spolu komunikovať. Od tej doby je na mňa taký, aký je a len spolu spíme.Už sa o vzťahu absolútelne nebavíme, lebo mi povedal že som ho velmi sklamala. Preto viem, že to nemá budúcnosť. Choroby nemám žiadne. Viem, že som jediná s ktorou si píše a spáva. O mojom tehotensve tiež vie.
@lintu O “konkurencii” teda konkrétne tomto tu nevie.
@macekovam Bývalý partner už dávnejšie povedal, že ak by zistil že som počas rozchodu spala s iným, už by sa ku mne vrátiť nedokázal. Nemám rada klamanie, no ak by som sa k nemu predsa len chcela vrátiť kvôli vidine štastnej rodiny pre dcérku, nemohol by sa toto nikdy dozvedieť…
Lahko sa radí, ked nestoji clovek v tvojich topánkach! Ja nestranný pozorovatel, citatel, to vidím tak, ze ten chlap, s ktorým len ty sexujes a nie je tam sanca na vztah, ale pritom by si chcela, netusim, preco sa to nedá, bud by som dala ultimátum: budeme mat spolu vztah a sex, alebo nic uz, ty uz tuzis po vztahu, tak preco by si mala mat s niekym iba sex a najskor by som to teda na zaklade jeho zachovania sa - bud celkovo ukoncila alebo by sa vam teda zacal vztah. Ked budes poznat výsledok, sústredenie na toto je prvoradé, ti poviem o vztahu ku tvojmu bývalemu manzelovi, ci priatelovi, s ktorym mas dieta, ci koho si to mala, ze to, ze on odisiel a tak sa zachoval, nie je náhoda. Ako biologický otec dietata, má zaujem a je to aj tvoj záujem, aby aj on vychovával a staral sa o to dieta, ktore máte. Ked budes poznat výsledok = s tvojim súčasným, davaj si zálezat na vztahu bilogickeho otca s tvojim dietatom, aby bol co najkorektnejsi pre obidve strany a ked teda by si zostala single, a s dietatom, o ktore javi zaujem jeho otec a stará sa, ver mi, ze vsetko ma svoj cas, ak budes single a budete mat pred sebou s tym byvalym oteckom cestu, tak teda sa mozete po tej ceste aj spolocne vydat. Vsetko chce cas. A vsetko chce korektnost. Hlavne voci sebe a uz nam tu neplac, aka si utrapena chudera, co rozkrok ma inde a hlavu ma inde.
Byvaly sa na teba vysral v najhorsom moznom case takze co robis pocas rozchodu je tvoja vec. On ti nema co davat podmienky.
Ale moja rada, zbav sa obidvoch. Ani jeden nie je pre teba.
Pride niekto iny.
@kassandra25 To znie rozumne. Vyplakávať určite nejdem, skôr hladám len racionálne riešenie.
To fakt kvoli sexu??? Zena, nemas slov.
Pockaj ty mas dceru a si teraz tehotna?
@beata_k Partnera som nikdy počas vzťahu nepodviedla a ani na to nemala pomyslenie. Som zásadová. A nejdem sa tu obhajovať, no celkovo tá situácia čo sa mi stala plus náhodné stretnutie s niekým kto “zaplátal bolavé srdce” bolo presne to, čo som potrebovala. Myslím, že sme dospelí ludia a sex patrí k životu, nič zlé som nespravila. Každý sa so stresom a horšou životnou situáciou vysporiadava inak.V mojom prípade sexom, čo je úplne normálna ľudská potreba…
A teraz si vlastne este stale tehotna? V ktorom mesiaci?
@liv1 Len tehotná. Mohla som asi napísať “dieťa, malé…” pardon.
Počkaj, autorka, ty si ešte tehotná?! Ja som myslela, že už ubehlo viac času a dieťa je medzičasom na svete, ešte som sa divila, že kedy máš na ten nezáväzný sex čas pri malom dieťati. No teraz som doslova v šoku!
Ano sex patri k zivotu. Ale potom nefantaziruj o stastnej rodinke s malou a jej biologickym otcom. Vracat sa k ex nemusis. Ale aspon najdi pre malu otca a nie iba trtkaca.
@h2 Áno, som. Vzťah z toho mohol byť z jeho strany, ako som už písala, ale ja som sa nechcela čerstvo po rozchode ukazovať s iným na verejnosti.
Svetelnou rychlostou si si nasla nalepku na "ubolene srdiecko"
@beata_k Ja nie som k tomu súčastnému “priviazaná”. Vždy som bola za rodinný život, typ žienka domáca…a nikdy nemala žiadne úlety. Ukončiť toto bude pre mňa jednoduchšie, lebo viem že to nemá budúcnosť. Otázka je len v mojich citoch k bývalému a či by to malo budúcnosť/stálo za snahu. Po pôrode na “trckača” nebude aj tak čas a nemalo by to aj tak zmysel. Čas na hladanie iných partnerov nebude tiež a ja nepotrebujem nasilu niekoho. Nasilu nechcem hladať malej otca. Chcem len vedieť, či by sa vzťah s bývalým oplatil a dalo by sa to všetko nejako obnoviť, lebo je to naozaj škoda, že nie sme spolu.
A dala si mu sancu? Uprimne? Ja by som ta uz nechcela. Hned si vliezla do postele inemu.
@beata_k A? Urobila som snáď niečo zlé? Pozri, asi máme každá iný názor a ja to rešpektujem. Nevieš v akej situácii presne som bola, čo všetko sa udialo. Bolo fajn mať niekoho, kto sa po takom niečom o mňa zaujímal, nemala som aspoň čas myslieť negatívne, mne sa vtedy rúcal celý svet. Aj tak som s ním nespala hneď a spoznávali sme sa. Šancu som mu ale nedala, stále som mala city k bývalému, aj po prvom sexe s týmto tu som sa rozplakala a prišla si, ako keby som ho podviedla.
Lenže ty si tam, kde si bola. Opäť hľadáš náplasť na boľavé srdce, lebo do tohto, s kým len spavas, si už zamilovaná a otec dieťaťa ťa už nepriťahuje. A keď sa to raz dozvie, že si mala iného, bude aj tak koniec.
@miriam11 Más pravdu. ZRADIL. Ale na tolko ho poznám, že mi príde, že záujem úprimne má, vie že to celé zničil a chce to napraviť. Len kvôli tomu, aby malo dieťa kompletnú rodinu by to u mňa stálo za pokus..ak by sme si teda rozumeli a všetko ako kedysi.. ale neviem, či to je možné.
@grof_monte_christo Vieš čo, síce som “zamilovaná” ale nie je to také silné, pravé.. ako by malo byť. Dokázala by som sa od toho odosobniť. Snažím sa premýšlať racionálne a bolavé srdce už nemám, teda kvôli tomuto nie. Mňa velmi položil len ten rozchod. Nejaká náplasť, nejaký “výbušný typ” nie je dôvod na to, aby som bola urevaná a trápila sa.
Žena sorry…ale ty tiež nie si neviem čo. Áno sex patrí k životu, je to potreba… ale ty si tehotná! To ti ozaj stojí za to chrapat s niekym, kto spáva ešte bohvie s kolkymi ďalšími? Keď pre nič iné, už len zo zdravotného hľadiska by to bolo pre mna neprijateľné. Myslela som, že ubehlo viacej času od rozchodu. Ale bývalého si asi moc nemilovala, keď si skočila hneď do postele s iným. On očividne možno len sice veľmi nezrelo, ale potreboval spracovať situáciu. Nuž na posteľneho geroja sa vykašli pre svoje dobro aj dobro dieťaťa a s ex by som udržiavala priateľstvo a uvidis neskôr, kam to bude smerovať. Ale snažila by som sa skrotiť svoje sexuálne chute, nech sa zas nezamilujes do nejakého dementa, čo za to nestoji.

S tým druhým si to zbytočne len komplikuješ. Vieš, že to nikam nevedie, chcete od života každý niečo iné a i tak si ním nechávaš motať hlavu. Nerozumiem, čo si od toho sľubuješ. Odstrihla by som ho zo života. Bez neho získaš na veci trochu iný pohľad. Do vzťahu s tým prvým by som sa ale hneď nehrnula. Nie si na to pripravená. Zisti najprv, čo od neho vlastne chceš. Stretávajte sa len tak... ako kamoši, kvôli malej.... V podstate si asi tiež nezaslúži mať ťa v momente, ako si zmyslí. (Inak dúfam, že sa nezačal viac snažiť až po tom, ako zistil, že má konkurenciu.)
No ak ani časom ho nebudeš chcieť späť, tak potom už len počkať, kým sa objaví nejaký tretí, s ktorým budeš aj mimo postele spokojná.