icon

Chce ma?

18. jan 2023

Ahojte.. stretavam sa s jednym muzom ale vôbec sa v tom celom nevyznam. Viem ze tieto otazky by som mala smerovat nanho ale zaujímal by ma vas nazor. Kazdy den mi napise, zaujima sa o mna, je ku mne naozaj galantny. Stretavame sa pomerne casto, je medzi nami silna chemia. Mame aj spolocne zaujmy, je to vazne fajn. Ale ked sa bavime o vztahu vraj nevie, uvidime casom ako to pojde.. ale ja som nanho namotana a nechcem si robit plane nadeje. Co si o tom myslite?

Strana
z2
autor
19. jan 2023

@vilma7 presne tak.. rovnako to vidim zial.

amiaja
19. jan 2023

Nie je z teba az tak paf. Hlavne nedaj najavo ze si na neho namotana, chlapca to prestane bavit a odplasis ho este viac.

pragmaticka
19. jan 2023

Noo jasne, ze ešte nevie nespali ste spolu. Osobne si myslím, ze je fajn ze vám to v ostatných veciach klape, ale sex je rovnako dôležitý. Takže ak ste spolu ešte nespali, možno preto si je neistý. Tiež by som bez sexu nevedela ci s dotyčný chcem byť. Užívaj si s ním naďalej a netlač na pílu.

babajaga
19. jan 2023

preco zeny hned rozoberame-chce ma?Preco si nevieme len tak vycgutnat a uzit niekoho blizkost,preco si nevychutname ten pocit motylov v brusku...len tak byt s niekym,hned chceme aby nam slusbovali vecnu lasku az za hrob.....ved proste zi,nechaj to plynut a cas ukaze....vecna laska a neviem co neexistuje,zivot sa sklada z malickosti,niekedy krasnych,niekedy je to bolestive

autor
19. jan 2023

@babajaga len by som rada vedela, na com sme. To je prirodzene. Nepotrebujem od neho lasku až za hrob, ale o nezáväzný sex tiež nemam zaujem… snad ma chapes.🙂

sasesoe
19. jan 2023

Nie, nechce Ta. Ak by Ta chcel, tak by si to vedela. A aj on. Čo u muza nie je ano, znamená nie. Žiaľ, realita je kruta, nezaspi na vavrinoch.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
marca12
19. jan 2023

Nechce ta na vztah. Prestan sa mu ozyvat,doliezat za nim a bud mu budes chybat a uvedomi sa alebo nespravi nic a vydychne si. Najhorsie,co moze byt je uhanat chlapa. Chlapa,ktory ta chce nemusis uhanat,ide to vsetko prirodzene.

toskanka
19. jan 2023

@auror Ste vo fáze spoznávania sa, to je celé. Užívaj si to a nerieš, či z toho bude vzťah. Týmto analyzovaním to môžeš celé pokaziť. Dalsia vec, ešte ste spolu nespali. Až potom sa uvidí, kam to celé bude smerovať.

cuvienka
19. jan 2023

ides na to tak nejak hrr a bolo by fajn, ak by si na to proste tak netlacila a uzivala si to tak ako to je a casom uvidis, ci vztah chce alebo nie. netlac na to a nechaj nech aj on vyvinie nejaku tu iniciativu sam

autor
19. jan 2023

@cuvienka ja naňho vôbec netlačím, takmer mu nepisem, skoro vzdy sa ozve on a takisto aj vymýšľa program. Ja som ho zavolala von raz a zrovna vtedy sme ani nešli lebo navrhol iny cas.

rodinka20
19. jan 2023

Koľko máte rokov ?

autor
19. jan 2023

@rodinka20 26 a 33

maminkadeticiek
19. jan 2023

Z tohto podla mna nebude vztah.Je mu s tebou fajn,ale to nestaci.Galantnost moze byt aj vec vychovy,celkovo spravania sa voci zenam,nie prejav naklonnosti.Ak sa nanho namotavas asi by som to utala,lebo si poplaces.

babajaga
19. jan 2023

cize chlap sa stara,ano?mesiac ste spolu..co je sakra malo,prestan rozmyslat nad tym,proste ked napise,zavola,cod von,kedze sa ti paci...a uvidis..bud budete pokracovat v randeni,alebo sa to utne same.

babajaga
19. jan 2023

ono aj clovek vidi,podla spravania,ked ste spolu,ci ma zaujem,ci az tak nie....ja som smojim chodila 6 mesiacov a bola svadba,nemuseli sme sa brat,ale sme chceli...nestacilo nam byt sem tam spolu,pred nim som mala vztahy-nevztahy,proste aj ked sa mi chlapec fyzicky pacil,nepacilo sa mi jeho spravanie a intenzita randenia,ja som chcela viac,on nie,stacilo mu raz za cas....takze vtedy koniec.Tomuto nechaj volny priebeh a tiez uvidis,ci to ma zmysel,v tomto ti nikto neporadi,musis sama vediet a vidiet.

alma87
19. jan 2023

Ahoj, dovolím si napísať sem niečo čo som zažila. Pred 8 rokmi som sa stretávala (krátko) s jedným fajn chalanom, bola medzi nami chémia, bol milý, mali sme podobný humor, vychádzali sme spolu dobre. Keď sme sa spoznali, povedal mi niečo také, že nevie, či je už pripravený na ďalší vzťah, lebo je po rozchode, ale to len tak medzi rečou, keď sme sa prvýkrát rozprávali. Ja som si to dobre zapamatala, a brala som to ako hotovú vec, že teda nič vážne medzi nami nebude....vlastne ani menej vážne nebolo, ale párkrát sme sa stretli a bolo nám spolu fajn, cítila som to tak, že by mohlo byť viac, ale odchádzal do záhraničia, a nič sme nesilili, kamarátili sme sa. Keď odišiel, asi mesiac na to som sa dala dokopy so svojim dnes už s manželom a som s ním veľmi šťastná. S týmto chalanom sme ostali kamaráti a sem tam si napíšeme, aj on žije s priateľkou. Nedávno sme si pospomínali na to, ako sme sa spoznali, a povedala som mu to, že som bola na neho namotaná, a vtedy som si fakt vedela predstaviť s ním aj vzťah, lebo sme si rozumeli. On mi na to povedal, že mal to rovnako keď už sme sa párkrát videli, ale myslel si, že to čo zo mňa cíti, to je len že by som s ním išla do vzťahu kamarát s extrami, lebo som o 7 rokov staršia, a neveril tomu, že to môžem s ním myslieť vážne. Zasmiali sme sa na tom, a pointa toho celého je, že často je to len o tom, že s bojíme narovinu komunikovať, rozmýšľame, čo si ten druhý myslí, ako to cíti, lebo tak veľmi riešime ego, že radšej sme v neistote týždňe a mesiace, len aby náhodou nás neodmietli. Aspoň ja som to mávala tak, a zažila som veľa sklamaní, a nikdy som nevedela, na čom som, lebo presne,.......tie hry, a pravidlá, že na začiatku nedám najavo čo cítim a tak, lebo to pokazím. Potom prišiel môj manžel do môjho života, a po dvoch týždňoch randenia keď sa ma opýtal že teda teraz ako sme na tom, či sme spolu? tak mi to neskutočne imponovalo, že tu je človek, s ktorým sa veľmi dobre cítim, a nebojí sa dať veciam názov.
Nehovorím že po mesiaci treba vyznať lásku,to sme nerobili ani my, ale dajme tomu okolo 30ky už hlavne žena by mala vedieť či s aktuálnym chlapom môže rátať do budúcna alebo nie. (ak teda chceme rodinu a deti). Vážime si predsa čas toho druhého, nie?

to že ti povie, že uvidí časom, nemusí znamenať že to hovorí len preto lebo nedokáže ti povedať nie, ale možno nechce slúbiť niečo čo ešte nevie naisto, a v tomto štádiu je to v poriadku. a zaujíma sa každý deň, to znie dobre. neviem koľko máš rokov, ak ti nevyhovuje táto neistota, tak dlho v nej neostaň, a povedz mu to, že si to s ním vieš predstaviť, komunikuj svoje potreby, narovinu a úprimne, ideálne primerane k štádiu vzťahu 🙂 a takto si skôr či neskôr určite nájdeš toho, s kým to bude fungovať

Nechcem ďalej mudrovať, snáď niekomu pomôže moja skúsenosť. 🙂

rony2255
19. jan 2023

@alma87 pekne napísané 🙂

emm_i
25. jan 2023

Ahoj, môžeš mi napísať. Myslím, že sme na tom veľmi podobne 🙂

andigab
19. júl 2023

@darius_a tipujem, že bol, to je tá silná chémia 😃

Strana
z2