Chce švagriná môjho muža?
Ahojte co by ste si mysleli o tomto?
Už dlhšie si všímam že sa svagrinej páči môj manžel. Teda budúcej švagrinej..
Chodí s manželovim bratom už 3 roky. Vždy keď pride na kávu vypytuje sa ako sa nám darí a tak. Včera tu bola na káve a opýtala sa ma ako ju vníma môj manžel. Moc som tomu nechápala tak mi vysvetlila že chce vedieť ako ju berie.. že či si o nej myslí že je šikovná alebo či ju ma za nejakú kravu..??
Potom mi povedala že mi závidí môj život , že by taký chcela žiť aspoň pár dni, lebo mam dokonalého chlapa
Pred nejakým časom na spoločnej akcii zas povedala že by sme si mohli na týždeň vymeniť bratov a prišlo jej to strašne vtipné... Môj muž jej povedal že v pohode, dostane kreditku a auto a môže si užívať.
Nechcem byť dramatická ale začína mi to byť dosť nepríjemné
vymyslena blbost. nemas nic ine na robote?
Boze vsak jej povedz svoje . Pripadne sa jej normalne spytaj ci ide po tvojom muzovi.
A tvoj muz tiez uzasne zareagoval 🙄👌👌... hruza
Boze vsak jej povedz svoje . Pripadne sa jej normalne spytaj ci ide po tvojom muzovi.
A tvoj muz tiez uzasne zareagoval 🙄👌👌... hruza
@ivik4 ale čo jej mam svoje povedať? Tak asi ťažko mi povie áno idem po tvojom chlapovi
asi by som švagrovi aspoň vtipne povedala o čo ide.
nech ešte pred vážnym krokom prehodnotí vzťah.
aby potom náhodou nebol zaskočený.
pozri na ňu o čo jej ide. 🙄
Sila kksooo.. uz by som jej vytrhala vlasy🤣 toto neustriehnes, jedine chlap sa musi takej opici ubranit… tak snad je to chlap a nie sráč
@anonym_01812b akože nechcem aby to znelo nejako zle len som taka zneistena proste
asi by som švagrovi aspoň vtipne povedala o čo ide.
nech ešte pred vážnym krokom prehodnotí vzťah.
aby potom náhodou nebol zaskočený.
pozri na ňu o čo jej ide. 🙄
@deti95060810 no práve že on tiež je celkom kvietok takže si našiel originál k sebe
Odpovedaj jej takým spôsobom, že by jej samej bolo trápne. Na otázku, otázku, nech sa zamotá. Či chceš s ňou v rukavičkách jednať?
Odpovedaj jej takým spôsobom, že by jej samej bolo trápne. Na otázku, otázku, nech sa zamotá. Či chceš s ňou v rukavičkách jednať?
@gribka1 tak snažím sa byť v rodine za dobre s každým. Nechcem byť nepríjemná veď aj ona sa ku mne pekne chová len podozrivo chváli môjho manžela
Normalne medzi nami by som jej jasne stanovila kde su jej hranice, a co uz je cez a uzemnila ju hned na zaciatku. Ze nech sa uvedomi, a spamata cim skor
Normalne medzi nami by som jej jasne stanovila kde su jej hranice, a co uz je cez a uzemnila ju hned na zaciatku. Ze nech sa uvedomi, a spamata cim skor
@ariannazara akože ok poviem jej niečo ale čo to môže zmeniť na fakte že sa ho bude snažiť možno nejako zbaliť? Normálne mam stres z nejakého spoločného stretnutia
Ja nechapem ako ze co jej mas povedat 😃. No tak suchaj nohami, tichucko sedkaj a pozerkaj sa ako Ti ide po chlapovi a on este jak blbecek povie ze jej da to a to. Perfektny su obaja . Za chvilu poza chrbat aby cosi neriesili tymto stylom.
Muzovi by som svoje povedala v tej sekunde co by hento zahlasil
@deti95060810 no práve že on tiež je celkom kvietok takže si našiel originál k sebe
@anonym_autor tak potom buď spokojná, veď predsa k vrana k vrane ...
Ja nechapem ako ze co jej mas povedat 😃. No tak suchaj nohami, tichucko sedkaj a pozerkaj sa ako Ti ide po chlapovi a on este jak blbecek povie ze jej da to a to. Perfektny su obaja . Za chvilu poza chrbat aby cosi neriesili tymto stylom.
Muzovi by som svoje povedala v tej sekunde co by hento zahlasil
@ivik4 tak on to proste myslel tak že sa vie postarať o ženu
Ano potreboval ju o tom ubezpecit aby vedela
Však sa jej rovno opýtaj či jej to pripadá vtipné lebo tebe nie.
@anonym_autor skorosvagrina moze ist po tvojom chlapovi kolko len chce, ale tu je dolezite ako sa k tomu stavia tvoj chlap. Mas pocit, ze by ta vymenil?
Vies kazdy seriozny chlap vies komplet rodinu zabezpecit ale nechyta sa kazdy na taketo poznamky uz len z ucty k svojej zene
Však sa jej rovno opýtaj či jej to pripadá vtipné lebo tebe nie.
@januska12323 ako som už písala nechcela som byť nejaká nepríjemná ale od včera mi to dosť vŕta v hlave
@anonym_autor skorosvagrina moze ist po tvojom chlapovi kolko len chce, ale tu je dolezite ako sa k tomu stavia tvoj chlap. Mas pocit, ze by ta vymenil?
@viestta nie myslím si že ma pri mne všetko čo chce a potrebuje
@gribka1 tak snažím sa byť v rodine za dobre s každým. Nechcem byť nepríjemná veď aj ona sa ku mne pekne chová len podozrivo chváli môjho manžela
@anonym_autor Tak jej chceš na chvíľku požičať manžela pre dobro v rodine? Nesranduj. Veď nemusíš na ňu zhučať. Čo si myslí manžel o tebe? No manželovi je to jedno, hlavne, nech je brat šťastný. Nevymeníme si ich? Čo sa deje, nevyhovuje ti ten tvoj? Chcem mať život ako ty. No musíš si ho vytvoriť, ak s tým máš problém, asi by ti vyhovoval iný. V čom by to bolo zle v rodine?
@ariannazara akože ok poviem jej niečo ale čo to môže zmeniť na fakte že sa ho bude snažiť možno nejako zbaliť? Normálne mam stres z nejakého spoločného stretnutia
@anonym_autor ja by som si na nej zgustla pred celou rodinou, aby všetci počuli to isté a nešli bočné reči. Normálne počas uvoľnenej atmosféry povedz švagrovi "počuj Jano, Mariena hovorila že by si vás chcela na týždeň vymeniť, mám pocit že si vybrala nesprávneho brata, čo povieš?" A určite to dôjde každému komu to dôjsť má 🙂
@anonym_autor ja by som si na nej zgustla pred celou rodinou, aby všetci počuli to isté a nešli bočné reči. Normálne počas uvoľnenej atmosféry povedz švagrovi "počuj Jano, Mariena hovorila že by si vás chcela na týždeň vymeniť, mám pocit že si vybrala nesprávneho brata, čo povieš?" A určite to dôjde každému komu to dôjsť má 🙂
@ruzovakrava To by bolo celkom na mieste, však ak už teraz nie je spokojná s bratom manžela, iných vidí ako lepších, tak by sa nemala zaňho vydať.
@januska12323 ako som už písala nechcela som byť nejaká nepríjemná ale od včera mi to dosť vŕta v hlave
@anonym_autor čo je na tej vete nepríjemné? Ty budeš slušná.
Prepac tvoj muz reagoval trapne. Ved jej povedz ze mozete hnet zacat s vymenou koš na pradlo je plny moze mu oprat a ze trencle ma rad poskladane .
A nech sa moc zblizka nekuka na to jeho spinave pradlo Lebo pride o iluzie o jeho dokonalosti .
Kaslat na svagrinu, mna by ale velmi mrzela reakcia manzela. On mal hned vtedy zasiahnut, hoc vtipne, neagresivne, ale vyjadrit jasne, ze taketo reci netoleruje.
Prepac tvoj muz reagoval trapne. Ved jej povedz ze mozete hnet zacat s vymenou koš na pradlo je plny moze mu oprat a ze trencle ma rad poskladane .
@anonym_autor
@miadi Aj ja si myslím, že muž na ňu nereagoval správne, ja by som jej povedala, že mi stačí jedna žena, ktorú nevymením, že nie som arab. Takto si ona môže robiť nádej.

Sila kksooo.. uz by som jej vytrhala vlasy🤣 toto neustriehnes, jedine chlap sa musi takej opici ubranit… tak snad je to chlap a nie sráč