Vzťahy so švagrinou

vivi142
7. júl 2023

Ahojte. Aké máte vzťahy so švagrinou?
Svokrovci OK, ale švagrina... nehovorím, že je zlá, ale sme úplne iné, podotýkam ona nemá žiadne kamarátky, ja som s ňou vychádzala tak-ako.,Verila som, že so sestrou svojho muža môžem mať skvelý vzťah, budeme chodiť na kávičky a tak. Ja sa snažím, všetko robím(e) tak aby ona bola OK... svokrovci keď prídu raz za 2 mesiace domov, tak vždy prespávajú u nás, aby švagrina nemala starosti.. zo začiatku to bolo ok, ale ja som kvôli týmto návštevám neustále v strese. Nechcem počúvať ani jej ohovárania, furt jej a jej mužovi niekto vadí. Každý víkend nakupujú v zahraničí, chodia na dovolenky, zarábajú luxusne, a aj tak majú vźdy nejaký problém. Je mi z toho zle. Môj muž ju zbožňuje, keďže tu nemá nikoho iného z rodiny, povedal mi, že svoju sestru má najradšej.. neviem čo robiť, som smutná, že nie je na prvom mieste jeho žena,ale sestra, ktorá nikoho nemá rada, okrem svojho manžela a brata. Asi som vadná, keď nenájdem svoje miesto v tejto rodine..

deti95060810
7. júl 2023

kašli na ňu a k tvojmu manželovi škoda slov...

svokrinjazykmonika
7. júl 2023

@vivi142 z tvojho výlevu som vyčítala len to, že na ňu žiarliš a závidíš jej.

aurinia
7. júl 2023

@svokrinjazykmonika ja si myslím, ze to napísala úprimne....autorka má rada pokoj a pohodu a táto sestra ju naruša ....to je to čo jej vadí...Že zarábajú a majú sa dobre napísala aby vyjadrila to, ze sa majú dobre a tak sa predpokladá ze by mala byť sestra spokojná a nie večne nespokojná ...
Riešenie je prijať ju aká je. Minimalizovať návštevy.

marca12
7. júl 2023

@vivi142 nic strasne sa nedeje,no tak ste si nesadli a nebudete kavickovat. Ja tiez so svagrinou nikdy na kavicku nepojdem,lebo ju neznesiem pocuvat ako jej kazdy vadi,na kazdeho nieco ma.....ale vychadzame spolu dobre. Ked sa strtetneme porozpravame sa o zakladnych veciach,ponuknem ju na navsteve a viac neriesim. Vztahy neutralne. Skus ju akceptovat taku,aka je. A ze ju muz ma rad? Prirodzene,ved je to sestra. Ja mam tiez surodencov rada,nech by boli akykokvek,mala by som ich rada a navzdy budu najdolezitejsi ludia na svete. Ved s nimi som vyrastala,oni su mojou rodinou. Muza mam samozrejme tiez rada,ale je to ine ako so surodencami.

sally001
7. júl 2023

Ja mam tri a s toho si rozumiem len z jednou ta nikoho nerieši do ničoho sa nestará zavolá mužovi sama od seba bez toho aby niečo potrebovala,ďalšia je pre mňa toxický človek s ktorým nechcem mať nič spoločné a preto jej spoločnosť nevyhladavam a na návštevu k svokrovcom chodíme preto menej a vždy v čase keď vieme ze tam nieje..ta vie mužovi zavolať len keď niečo potrebuje a tretia tak s tu sa vidím tak 2x do roka aj to je veľa pre mňa...absolútne ich neriešim a najradšej nevidím 🙏🙏🙏🤣🤣🤣 preto odporucam ak ti vadí tak obmedz kontakt 😊

danica2711
7. júl 2023

vysnívala si si ideálnu švagrinú, s ktorou budete najlepšie kamarátky, no a sen sa nesplnil. To sa v živote stáva. Tak nerieš švagrinú, nájdi si iné kamarátky (ak ich doteraz nemáš) a nesťažuj sa, že švagriná nejde podľa tvojho plánu

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hipuska
7. júl 2023

Ja len jedno, určite to tvoj chlap tak nemyslel, že ju má najradšej - radsej ako teba. To sú predsa dve odlišné lásky. Nie je načo žiarliť.

vivi142
autor
7. júl 2023

@danica2711 mám svoje kamarátky, až tak veľmi ju nepotrebujem. Len viem, aká je ona dôležitá v živote môjho muža, preto som sa tak snažila ale už ma to prestalo baviť, možno máte pravdu a stačí minimalizovať návštevy.

66simonka66
7. júl 2023

Proste sa s tým musíš zmieriť. Ja mam tiež dve, s manželovou sestrou si dobre rozumiem, s bratovou ženou vôbec. Mame deti skoro rovnako staré, čakala som, že budeme spoločne tráviť čas kvôli bratovi a deťom, bohužiaľ švagriná nemala záujem, povedala som si, že sa môžem vykašľať pchať sa do zadku niekomu kto nemá rád mňa a moje deti. Zo začiatku ma to vážne mrzelo, aj som si poplakala, ale teraz to považujem za najlepšie rozhodnutie. Je lepšie sa len tolerovať, ako sa niekomu nasilu vnucovať.

miadi
7. júl 2023

svagrina ti nijak nezasahuje do zivota nic zle ti nerobi len ju nemas rada. A ziarlis ze ju tvoj muz mà rad. Trochu divne od teba .je to jeho sestra je pekne ze sa maju surodenci radi .. nemusite byt trio., Moj muz mà dost blizky vztah s bratom svojim je tam 11r rozdiel no berie ho ako otca. Snad aj ty mas vo svojej rodine clena s ktorym si super rozumies a tvojho muza to nijak netrapi. Mne z toho vychadza ze si nespokojna s mužom. Necitis sa dost dolezita prenho . Milovana , ked ziarlis aj na vztah co mà so sestrou. Mas pocit menejcennosti porovnavas sa so svagrinou. Ved najblizia rodina Uz ste si vy dvaja manzelia .. jeho sestra bude vzdy jeho sestra .Ved to je uplne iny vztah .

aurora33
8. júl 2023

@vivi142 no z toho čo si napísala tu ohovaras jedine ty.

vivi142
autor
8. júl 2023

@aurora33 a prečo by som ju ohovárala? Ja nemám s ňou problémy

domkakvet
10. júl 2023

@vivi142 tak to neries a chod na kavu s kamaratkou.