Chcem, aby mal chlapček lepší život
Dobri den som očko mám jedného sina manželka ma opustila Keť chlapček mal dva mesace a teras sa staram iba ja hľadám si aj plaču bo kcem kebi chlapcek mal lepsi život
@balogpavol toto je veľmi zle.. z každej strany.. už len preto že som to asi 3 krát musela čítať kým som pochopila...
@balogpavol mas to tazke. pomaha ti aspon niekto z rodiny?
@janetinka27 ne nikto ani zaujem ne majú vobec som nato iba sam
@monkasponka ale pochpila si to
@balogpavol to mi je luto. neviem ti pomoct, ale skus sa spytat na urade prace, je tam odbor socialnych veci a rodiny. mozno ti budu vediet poradit, na aku pomoc mas narok
@janetinka27 skusim tam sa zastaviť a opitat sa
@ptmt1011 malý má už viac, pozri foto.
Cca rok.
Za celý čas žijete z čoho ? Už dávno si mal byť na úrade práce a sociálnych veci - odbor pre deti a mládež. Pomohli a poradili by ti, napr vymáhať výživné, aj súdnou cestou a exekútorom, prípadne náhradné. Či máš nárok na nejaké dávky, rodinné prídavky a pod.
Šup šup hneď tam chod a rieš.
Aby si nemusel plakať tu a mámiť pomoc od mamičiek.
Pomôcť pomôžu ale oblbovať sa nedajú.
A ešte jedna poznámka, píš trochu zrozumiteľnejsie skôr než odošleš, lepšie ti poradíme .
A čo teda hľadá?
Treba sa na príslušné úrady obrátiť. Len tie ti môžu z takejto situácie pomôcť.
@dilino - Akoze čo? Kde také niečo píšem? 🤷 Veď som napísala len jednu jedinú vetu. Ty zosmiešňuješ tohto róma, kvôli jeho vyjadrovacim schopnostiam nazveš ho Tatarom z Ulambataru a ja niekoho uražam a hrám sa na dokonalú? Kde prosím ťa? Že som napísala že tvoj nick ta vystihuje? No áno vystihuje tvoj slovník lebo ešte aj tvoj nick je nadávka. Kde som ti ja nadávala? To skôr ty sa hráš na niečo viac keď miesto pomoci či rady niekoho zosmiešnuješ. Tak kto sa tu hrá na dokonalú?
@balogpavol e daj mukla lakro cavoro ? Na pacav.... Musinav dza pro sociálka vicin so imar kerava.
@dilino prepáč ale musím sa smiať, dáš si nick dilino a potom sa rozculis keď niekto poznamená že si to vystihla? Veď je to tvoj nick, tvoje rozhodnutie.. naopak, ty na základe pár riadkov autora si totálne zhodila.. nech už má písomný prejav akýkoľvek, zrejme je v zlej životnej situácii a ty si môžeš dovoliť ho súdiť? To je akože úplne ok? 🤦♀️
@balogpavol ak chce pre syna lepsi zivot tak navstiv socialnu pracu pre deti a rodinu. Napis/zavolaj na komunitne centrum institute http://www.romainstitute.sk/sk/o-nas/ a spytaj sa ich ako mozes pomoct synovi. Kto ma zaujem o zlepsenie svojej zivotnej situacie a o zlepsenie situacie svojich deti, urcite ti pomozu najst sposob, ako to zariadit. Drzim palce.
Si očko? Čakaj nálož od miestnych antivaxeriek.
@kittykat22 pre KC v tomto inštitúte pracujem 🙂

Tatar z Ulambataru.