icon

Chcem, aby mal chlapček lepší život

balogpavol
19. sep 2021

Dobri den som očko mám jedného sina manželka ma opustila Keť chlapček mal dva mesace a teras sa staram iba ja hľadám si aj plaču bo kcem kebi chlapcek mal lepsi život

dilino
19. sep 2021

Tatar z Ulambataru.

monkasponka
19. sep 2021

@balogpavol toto je veľmi zle.. z každej strany.. už len preto že som to asi 3 krát musela čítať kým som pochopila...

janetinka27
19. sep 2021

@balogpavol mas to tazke. pomaha ti aspon niekto z rodiny?

balogpavol
autor
19. sep 2021

@janetinka27 ne nikto ani zaujem ne majú vobec som nato iba sam

balogpavol
autor
19. sep 2021

@monkasponka ale pochpila si to

janetinka27
19. sep 2021

@balogpavol to mi je luto. neviem ti pomoct, ale skus sa spytat na urade prace, je tam odbor socialnych veci a rodiny. mozno ti budu vediet poradit, na aku pomoc mas narok

balogpavol
autor
19. sep 2021

@janetinka27 skusim tam sa zastaviť a opitat sa

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
cacianka
20. sep 2021

@ptmt1011 malý má už viac, pozri foto.
Cca rok.

Za celý čas žijete z čoho ? Už dávno si mal byť na úrade práce a sociálnych veci - odbor pre deti a mládež. Pomohli a poradili by ti, napr vymáhať výživné, aj súdnou cestou a exekútorom, prípadne náhradné. Či máš nárok na nejaké dávky, rodinné prídavky a pod.
Šup šup hneď tam chod a rieš.
Aby si nemusel plakať tu a mámiť pomoc od mamičiek.
Pomôcť pomôžu ale oblbovať sa nedajú.
A ešte jedna poznámka, píš trochu zrozumiteľnejsie skôr než odošleš, lepšie ti poradíme .

rubinka
20. sep 2021

@dilino - tvoj nick je naozaj výstižný. 🙄

vilma7
20. sep 2021

A čo teda hľadá?

alexi2211
20. sep 2021

Treba sa na príslušné úrady obrátiť. Len tie ti môžu z takejto situácie pomôcť.

dilino
20. sep 2021

@rubinka naser si do huby ty dokonalosť dokonala.Ako ty ideš cudzej žene ktoru nepoznáš nádavať už len samotne tvoje IQ je na hranici hojdacieho koňa.Ved to sa neda ani čitať nieto ešte na to niečo povedať.

rubinka
20. sep 2021

@dilino - Akoze čo? Kde také niečo píšem? 🤷 Veď som napísala len jednu jedinú vetu. Ty zosmiešňuješ tohto róma, kvôli jeho vyjadrovacim schopnostiam nazveš ho Tatarom z Ulambataru a ja niekoho uražam a hrám sa na dokonalú? Kde prosím ťa? Že som napísala že tvoj nick ta vystihuje? No áno vystihuje tvoj slovník lebo ešte aj tvoj nick je nadávka. Kde som ti ja nadávala? To skôr ty sa hráš na niečo viac keď miesto pomoci či rady niekoho zosmiešnuješ. Tak kto sa tu hrá na dokonalú?

mia78111
30. sep 2021

@balogpavol e daj mukla lakro cavoro ? Na pacav.... Musinav dza pro sociálka vicin so imar kerava.

jana_eyre_2
30. sep 2021

@dilino prepáč ale musím sa smiať, dáš si nick dilino a potom sa rozculis keď niekto poznamená že si to vystihla? Veď je to tvoj nick, tvoje rozhodnutie.. naopak, ty na základe pár riadkov autora si totálne zhodila.. nech už má písomný prejav akýkoľvek, zrejme je v zlej životnej situácii a ty si môžeš dovoliť ho súdiť? To je akože úplne ok? 🤦‍♀️

kittykat22
30. sep 2021

@balogpavol ak chce pre syna lepsi zivot tak navstiv socialnu pracu pre deti a rodinu. Napis/zavolaj na komunitne centrum institute http://www.romainstitute.sk/sk/o-nas/ a spytaj sa ich ako mozes pomoct synovi. Kto ma zaujem o zlepsenie svojej zivotnej situacie a o zlepsenie situacie svojich deti, urcite ti pomozu najst sposob, ako to zariadit. Drzim palce.

lesana25
30. sep 2021

Si očko? Čakaj nálož od miestnych antivaxeriek.

aylinn
30. sep 2021

@lesana25 podľa mňa myslel že je ocko, otec 😃

lesana25
30. sep 2021

@aylinn v tom texte sa ani divá sviňa nevyzná 😂

aylinn
30. sep 2021

@lesana25 to nie, tiež ma pália oči ale v tomto prípade si nezaslúži výsmech ani nadávky ako od prvej komentujúcej, jedine čo si zaslúži je klobúk dole zato že je taký statočný a snaživý a malého nepichol do prvého decáku.❤️

mia78111
30. sep 2021

@kittykat22 pre KC v tomto inštitúte pracujem 🙂