Chcem ísť na mikádo, ale mužovi sa to nepozdáva
Na to, že som blondínka mám celkom husté vlasy, myslím, že mikádo by bolo osvieženie po dlhých rokoch, čo mám vlasy až pod lopatky (v podstate od mala). Rozprávala som sa o tom s manželom, ale protestuje, že jemu sa páčim s dlhými. Šli ste niekedy do mikáda, aké sú vaše skúsenosti, oľutovali ste to? Ako sa k tomu postavili vaši partneri, ak to nebolo pre nich to pravé orechové?
no, so svojimi vlasmi si robim , co chcem..muza sa nepytam.. urcite ma nebude mat menej rad ak budem mat iny strih ci farbu..
Vlasy každopádne dorastú, tak prečo to nevyskúšať? a to je aj odpoveď pánovi, ktorému sa to nepozdáva
Vlasy dorastu a mozno sa mu budes zdat sexi aj v mikade. Raz som isla do mikada,kadernicka ma nahovorila,ale nebola som spokojna. Oplakala som vlasy a dorastli. Ak ta to laka,chod do toho.
Mne sa pri mikade konce vlasov stacali kdekolvek, len nie vsetky naraz dovnutra. Musela som si kazde rano konce vlasov vyfenovat s gulatou kefou a modlila sa, nech vonku neprsi alebo prisilno nefuka. Ja teda nemam dobre skusenosti s mikadom, takato denna starostlivost je pre mna cez ciaru.
Skús prinajhoršom dáš predĺžiť 😁
Ja som to raz urobila. Vlasy som mala pod lopatky a urobila som radikalnu zmenu, par cm pod usi. Manzel (vtedy este frajer), skoro spadol z noh ked ma zbadal. Nepacilo sa mu to ale nepovedal nic. Ked vlasy dorastli, poprosil ma nech to uz nikdy neurobim 😂. Mna stale laka mikado (vtedy to mikado neboli) ale muz hovori, ze sa mu najviac pacim s dlhymi. A zase na oplatku, boli casy ked sa on chcel vyholit na koleno a podla mna by vyzeral otrasne, takze tiez som ho poprosila aby to nerobil.
@danieli Áno, vlasy dorastú, ale nie za týždeň, ak to nedopadne dobre...
Ja sa chystám v lete...40 cm aspoň. Darovať. Uvidím ako budem potom nadavat. Drahý zbožňuje dlhé vlasy ale, že keď má dobrú vec ok
Ja ti poviem, ze som niekolkokrat isla z vlasov pod lopatky na vlasy "zarovno s plecami", parkrat sa kadernicke zadarilo aj tak ze isla skoro po bradu... Nechapem preco to stale robim (lebo to hned lutujem) ale poslednykrat som to urobila v juni tohto roka a uz si dam fakt pokoj😃
@zuzanaburiks ja to robím tiež presne tak, keď konečne vyzerajú dlhe, nabehnem kadernícke a hneď sú ledva po plecia 🤣 potom si poplacem, lebo každý sa vytáča inak, manžel len krúti hlavou, čo som to zas spravila, zas si sľúbim, že to už tak drasticky nedám ostrihať a kolobeh sa každý rok zopakuje 😂ale keď sú dlhšie, tak sú take nudné, spľasnuté 🤷♀️😂
myslím si, že vlasy sú dosť podstatná časť na žene, ktoré mužov priťahujú/odpudzujú... ja mám dlhé a muž ma prosí, aby som si ich pestovala a nestrihala sa 🙂
@janka_266 no, mame to na VLAS rovnake🤣. Moj na mna uz len kuka spoda mobilu, ked vidim v tv nejake uzasne vlasy a revem mu ze kedy mi tie moje zas dorastu 😱😂😂😂 ach
@zuzanaburiks ja keď mu zahlásim, že som objednaná kadernícke, tak len prekruti očami, že s čím zas prídem domov 🤣
@janka_266 take sme 🤷♀️😂 niet nam pomoci
Aj moj muz ma rad na me dlhe vlasy. Ani nemusia byt upravene, hlavne ze su dhlhe. V nicom inom nema take zasady na mna. Vzdy len pochvali nech vymyslim cokolvek ale velmi kratke vlasy by osomral. Vidim ze to je vacsina muzov... moj mi povedal ze ked ma zena kratke vlasy, je to akoby bol zenaty s chlapom.
Ale su to tvoje vlasy a tak si ich ostrihaj ako chces. Nemyslim ze by sa s tebou rozisiel koli tomu a ak ano, tak do certa s nim.
Ja som nosila “celý život” dlhé vlasy, ale že fakt dlhé. Po svadbe, ani neviem čo ma to napadlo som sa dala ostrihať na mikádo. Manžel skoro spadol z nôh keď m videl, ale veľmi sa mu to páčilo. A odvtedy nosím stále kratšie vlasy. Rýchlo uschnu, rýchlo ich vyzehlim/natočím. Ja som spokojná a dlhé mi vôbec nechýbajú. Vyskúšaj, uvidis 😊
Z vlasov dlhých pod lopatky som sa dala ostrihať na dĺžku vlasov asi 10 cm. Vtedajší priateľ skoro odpadol, jeho syn ma nazval chlapcom, moje okolie tú zmenu neprivítalo s nadšením a ja som čakala roky, kým opäť dorastú na pôvodnú dĺžku. Niekomu to veľmi pristane. Ja sa bez vlasov cítim ako bez šiat, akoby som v nich mala silu. No ak to tak cítiš, že potrebuješ zmenu takého typu, smelo chod do toho. Vlasy dorastú a nebudeš ľutovať, že si neskúsila.
Moja skúsenosť je že čím kratšie Vlas tým je starostlivosť o nich náročnejšia aby to nejako vyzeralo. Na to ze sa to manželovi nepáči.... Tak skus najprv len prisztihnut po plecia a keď s tým bude ôk dáš aj mikado 🤷♀️😄
@lolazmola Preňho je už aj po plecia dosť, pravdupovediac... Ale priznám sa, že ma to napriek tomu láka. Len, ako čítam, tak spokojnosť je tak 50 na 50. Hmm.
@andreatytler ženatý s chlapom 😁😁😁 presne toto mi povedal aj ten môj, keď som sa chcela ostrihať 😂😂😂
aj mna to laka ale vlnia sa mi vlasy tak ani nechcem vidiet ako by som vyzerala 😡🥴😀😀😀😀 a z manzela si nic nerob aj moj sa stale boji ako pridem domov :D
@taskataska Tomu hovorím odvaha, klobúk dolu. A necítila si sa potom divne?
@taskataska Lebo je to fakt dosť radikálna zmena. Nebol to nezvyk? (toto je asi lepšie naformulovaná otazka)
Ake kratke je to mikado? Google mi vyhodil vela roznych dlzok a niektore aj po plecia.
Autorka... ako citam, toto je prvy krat co planujes ostrihat dlhe vlasy na kratko. To chce vela odvahy. Ja som tak ostrihala 2x ale nebolo uplne na kratko... tak po bradu a vzdy som bola spokojna, lebo moje dlhe vlasy boli velmi znicene a skarede. Ak by som mala pekne dlhe vlasy, tak to by som sa bala strihat, len koli zmene.

Teraz sa to nosi ale zas nie kazdemu sa to hodi. Podla mna sa porad s kadernickou