icon

Chcem ísť na mikádo, ale mužovi sa to nepozdáva

28. dec 2020

Na to, že som blondínka mám celkom husté vlasy, myslím, že mikádo by bolo osvieženie po dlhých rokoch, čo mám vlasy až pod lopatky (v podstate od mala). Rozprávala som sa o tom s manželom, ale protestuje, že jemu sa páčim s dlhými. Šli ste niekedy do mikáda, aké sú vaše skúsenosti, oľutovali ste to? Ako sa k tomu postavili vaši partneri, ak to nebolo pre nich to pravé orechové?

Strana
z2
andreatytler
29. dec 2020

@lavender273 Ha ha... ja som mala takyto uces ako dieta... Majka z Gurunu (moj oblubeny serial). Ale mne sa pacil na rozdiel od tejto slecny.🙂

janulienka1103
29. dec 2020

No ja som mala vlasy skoro po zadok a ostrihala som sa viac ako po plecia. Ešte aby mi muž do toho kecal 😂 jasné, že tiež si myslel že to nebude dobré a nakoniec povedal, že mi to pristane, že je to zmena

lucitta9
29. dec 2020

ja som isla z velmi dlhych vlasov na strih po ramena a ja som bola velmi spokojna 🙂 vlasy sa mi prirodzene vlnia ale tak mierne, pekne co s dlhymi pod tou tarchou nebola sanca. A kratsi uces bol velmi osviezujuci 🙂 Manzel bol najskor tiez proti, ale potom priznal ze mi to fakt pristane.
Takze ja by som sa zmeny nebala ;)

majulino
29. dec 2020

Ak mas huste vlasy, mikado ore teba nebude vhodna voľba, viem o com pisem. Tiez som sa blba dala tak ostrihat a odvtedy som musela vstavat minimalne o hodinu a pol.skor ak som niekam isla, aby som sa dala do poriadku

arianna25
29. dec 2020

Ja som takto ostrihana pol roka asi. Najprv som sa tesila zmene, aj tomu, ze rano si upravim uces a vyzeram dobre a nemam stale vlasy v cope. Aj mihalnice som si dala. Ale po case som nechcela ani mihalnice, cize uz nemam, a ani mikado, lebo uz chcem copik 😀

lija22
29. dec 2020

zbytocnu vedu z toho robis, proste sa ostrihaj alebo neostrihaj. ja som za, zmena je zivot a preboha su to len vlasy. rastu rastu furt rastu.
raz za rok sa takto dam smyknut, mbe to pristane a milujem ten uces. je skvelemat vzduch na krku 🙂 clovek omladne a zvysok rokunecham dorast - manzel tiez preferuje dlhe

petkasaurus
29. dec 2020

Aby mikado dobre vyzeralo, fakt sa treba o to starať.. Zehlit, fenovat a tak.. Ja uz som bola velakrat na mikado, ale ta starostlivosť ma nebavila..

princeznasevera
29. dec 2020

Ja som mala mikado to bol asi jediny uces co mi sedi lenze musi to vediet ta kadernicka aj strihat. Jedna ma ostrihala,ze waaau a druha otras.. teraz ma zas lakaju dredy ale neviem ako s tym budem vyzerat

cucoriedkacucoriedka
10. aug 2022
Strana
z2