icon

Chcem mu zničiť život

dimitra
17. máj 2014

Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok

alzbetka02
22. máj 2014

@ushuaia Vieš koľkorát som stratila sebaúctu? Tak moc... Ale už ako povedal život ide ďalej. To najlepšie z neho mám doma.

cecil36
22. máj 2014

@dimitra ale zapisanie do rodneho listu sa da prekne pravne vyriesit bez toho, aby si s otcom bola v akomkolvek kontakte. A vysvetli mi preboha, co je polovicne statne obcianstvo 😀 😀 😀

alzbetka02
22. máj 2014

@dimitra Nebudem klamať, jednoducho som ho milovala. A teraz čo cítim neviem, hrabem sa z dna na ktoré som spadla.

dimitra
autor
22. máj 2014

@alzbetka02 tak ja jej poviem pravdu, aby sa sama rozhodla ci ho raz vyhladat alebo nie, ked bude velka jej to urcite neublizi, ved toho cloveka nebude ani poznat. Ale ma pravo vediet pravdu. Nechcem aby sa raz k nej spraval ako mi lujuci tec ak na nu bude roky kaslat a nechcem aby mu moja dcera davala sancu

ushuaia
22. máj 2014

@alzbetka02 co je na tom pozitivne ze mozete zacat novy zivot, kapitola uzavreata...aj ked je to tazke...,ty si mozes v buducnosti najst partnera a mat normalnu rodinu...

dimitra
autor
22. máj 2014

@alzbetka02 aj ja som ho milovala dokonca az tak ze som odisla prec aby som ho zachranila, ale svoju dceru lubim viac a preto pre nu urobim vsetko

alzbetka02
22. máj 2014

@dimitra O tom sa Tvoja dcérka rozhodne sama. A na ocina sa bude pýtať čoskoro. Tak ako mamina vieš aké su detské dušičky citlivé. Ano aj ja mojej dcérke poviem pravdu a bude vedieť kto je jej ocino. Sme z jedného malého mesta. Ale ak sa mi podarí, tak by som chcela z tohto mesta preč.

dadulko1
22. máj 2014

@dimitra no aspoň, že ty si krásna a múdra a šikovná ..... a sama!

moonlight1210
22. máj 2014

@dimitra nechapes jedno - cas plynie.
sposobis "15 minut" kriku a vsetko sa utrasie.

chlapcovi si sa asi prejedla, a stratil motivaciu platit. neviem, preco sa priznal zene - ci nieco zistila, ci mal uprimny pocit viny, ci si len chcel odlahcit svedomie, ci sa preriekol, ci sa potreboval pripravit na mozny skandal pred volbami, aby zena uz vedela ako reagovat na verejnosti, ...

kazdopadne, ked teba vedel takto hodit cez palubu, napriek slubom, necakaj nic dobre ani do buducnosti.
jeho zena ta ma v zuboch. a on posobi ako niekto, kto ide cestou lahsieho odporu. a pre neho bude lahsie, ked uz sa pravda prevali, aby ta vysachoval. ked uz ma priznat dieta, naco este platit jeho matke? lacnejsie to vyjde, az si ju vezme on.
on ma u seba doma kontakty, co mas ty?
pravo je dvojsecna zbran. ma iba nastavene rozpatie ucinnosti. to rozpatie vie sikovny pravnik vyargumentovat tak, ze ti moze priniest osoh alebo skodu.

dobre si to premysli a najdi si aspon dobreho pravnika.
este aj to dedicstvo sa da vyriesit vydedenim, resp. prepisom majetku (zalezi na zákonoch tej krajiny). tvoje dieta potom neziska vôbec nic. okrem mena v dokladoch.
pustas sa do bitky, co moze prebehnut hladko alebo mozes zaplakat.
uvedom si, ze okrem vybavenia prav pre dieta, davas jeho otcovi do ruk nielen jeho povinnosti, ale aj jeho prava. a uz mu nebudes moct branit ich pouzit. zakon bude aj proti tebe. darmo budes zurit.

naozaj to bude taka sumicka, co ocakavas, ze to stoji cele za to?

a skus este trochu pokory. si predstav seba, ako ti vydatej zene nakraca do domu milenka, vezme penazenku a posluzi si kocikovnym pre dieta tvojho muza. a potom kazdy mesiac pride pre vyzivne. a pripomenie ti, ze mas dom delit tromi, nie dvomi (nase zakony jej zatial umoznuju napadnut trebárs aj zavet, zavet u nas nema absolutnu hodnotu).

mozes sa hnevat na pana poslanca za jeho bezcharakternost. ale mala by si mat hlavu dole, ze nevies najst inu moznost, ako neublizit zvysku rodiny, ktory ti nic nesluboval. ktorému si naopak ty plnym priehrstim brala, kym ta pan poslanec vydrziaval. vtedy si sa nepytala, ci je to ferove voci nim. prijimala si to ako svoje pravo.

a nie, milencom, kde chlap je zenaty, by v telenovele drzalo palce malo zien. ale tam to zvycajne zainacia cez vynuteny sobas, ako prvu neveru jeho zeny, a podobne, takze hrdina ma vopred cisty stit. zase pozor na okolnosti. oni dobre vedia, ze inak by pospinili meno hlavnej hrdinky a sledovanost by bola v haji. zase su to skuseni autori, oni vedia ako na to.

u vas to ale takto nebolo. u vas bola asi klasika - jeho kaleraby o vyhasnutom manzelstve, doverciva milenka, a potom precitnutie do reality, ze ked vladze klamat zene, nema problem rovnako podkopnut nohy aj milenke.

dimitra
autor
22. máj 2014

@dadulko1 no presne to som cakala, ale ta co narobis ked nie kazdemu bolo nadelene

ushuaia
22. máj 2014

@alzbetka02 ano mas tvoju malu...uz len preto by som sa k tomu postavila tak ako ty...,,kriz ponesies do konca zivota,, ale stastie nespi...

alzbetka02
22. máj 2014

@dimitra Ak si ho naozaj milovala, tak ho nechaj žit... Ale to všetko čo pre dcérku chceš spraviť nie je zničiť život dalším ludom! Si ďaleko od neho, preto si taká sebaistá.Ja už neviem, asi si rozhodnutá a neodradí ťa nič. Škoda, lebo ublížiš nevinným ľudom a najma sa ponizis pred muzom, ktorý Ťa/Vas nechce. Mna mrzí, že moju dcerku nechce a nelubi. To je vsetko. Idem k dcérke. Pekný den

ushuaia
22. máj 2014

zeny co na to povedat...mne uz dochazi inspirace...???

dimitra
autor
22. máj 2014

@moonlight1210 musel to povedat lebo chcel aby sa mohol stretavat s malou. Jej prva reakcia bola,,,ked mas dceru ta co uz mozes ju navstevovat a ona teba....on ked mi volal bol neskutocne stastny a uz planoval ako si ju zoberie na leto a pod. Potom po 3 tyzdnoch uplne obratila kartu. Preto ta prvotna zlost aj na nu a ko pisem uz sa nehnevam, len je mi ukradnuta. A ja mu davam inu umoznost ako sa jeho rodine neublizi, ale to on neakceptuje, tak co este mozem urobit? Zabudnut na to ze mam dceru ci ako?

ushuaia
22. máj 2014

@dadulko1 nieje to na zaplakanie...? pocut od dospelej zeny, ci vtipne... 😒, co ta zena vobec caka ze najde 8-my div sveta...?

ushuaia
22. máj 2014

@cecil36 tiez som este nepocula o ,,polovicnom statnom ,, obcianstve...este sa dozvieme nove a zaujimave novinky... 😀

moonlight1210
22. máj 2014

@dimitra ist do prace, dieta do skolky, jasli a zarabat.
sprvu to pojde tazko, ale dieta rastie, rozsiria sa aj tvoje moznosti. nakraca ti do zivota iny muz a mozete dopadnut velmi dobre. aj bez pana poslanca.

fakt si to dobre premysli. tieto medzistatne rodicovstva vedia byt mimoriadne chulostive zalezitosti.
a co viem, grecko je krajina, kde rodina a rodinne puta maju vysoky kredit. takze nakoniec mozu povolit, lebo rodina. ibaze tou rodinou im je tvoja dcerka, nie ty. na to pozor.

ushuaia
22. máj 2014

@moonlight1210 tiez sa cudujem, ze sa ide takto nerozvazne pustat do niecoho, bude si omielat dokola to iste ...a v konecnom dosledku moze prist o dieta... 😖

doty1
22. máj 2014

@alzbetka02 "Vieš koľkorát som stratila sebaúctu? Tak moc..." - tak si na to začni konečne dávať pozor, lebo to naučíš aj svoju dcéru. Strácať sebaúctu ako na bežiacom páse teda nie je bohvieaká devíza do života.

alzbetka02
22. máj 2014

@doty1 Myslela som pri tomto mužovi. Aby to nevyznelo, že som obháňala iných ženatých mužov. Ja som viackrát ukončila ten vzťah, no on ma vždy prehovoril, že ako miluje našu dcérku, chce byť s ňou, povedal to svojej mame, ktorá raz čakala v aute, ked za malou prišiel... Proste bolo toho moc a ja hlúpa som vždy na to skočila.

dimitra
autor
22. máj 2014

@ushuaia asi som sa zle vyjadrila, bude mat statne obcianstvo slovenska po mne a aj statn obcianstvo greck o otcovi, teda dvojitw statne obciNSTVO

wato
22. máj 2014

@dimitra DDDDD, toto si musim ulozit lebo to mu sa da tazko uverit. Nejaka podrzi zenatemu a este sa rozculuje ze sa o decko nestara DDDDDDDDDDDD. Predpokladam ze si nejaka casnicka z ucnovky DD

tatko_bebe
22. máj 2014

@dimitra chces ho vidiet trpiet Ty trubka... slovak bol nedobry :DDDD tak Ti treba 😀

doty1
22. máj 2014

@alzbetka02 to je úplne jedno či strácaš sebaúctu pri 1 mužovi alebo pri 20-tich, či pri kamoške, svokre, dedkovi, ujovi, .....
na nás ženy by mal občas tiež platiť zákon 3 x a dosť...hneď by bolo na svete menej nešťastníc 🙂 (nebrať osobne)

dimitra
autor
22. máj 2014

@wato moja som podnikatelka v Grecku a s dobrymi vysledkami, ak by sa raz hladala pracu...v lete znova otvaram a potrebujem nejake casnicky tak 2. Tak sa ozvi 😉

wato
22. máj 2014

@dimitra takej .... by som teda urcite pracovat nesiel, precital som si viacej stranok a mozem sa 😀 😀 😀 urcite si podnikatelka a preto mas cas sledovat telenovely 😀 😀 😀 😀 to si skusaj na niekoho ineho, tu to mozno niekdo zozere. Vies aky je rozdiel medzi zenou podnikatelkou a pseudo-podnitkatelkou, zena podnikatelka ma hrdost a rozum, a podla tvojich prispevkov ani jednym nedisponujes 😀 😀 😀

okrem toho, z obrazku urcit rod je asi tazke 😀 😀

miskahernandez
22. máj 2014

Ahoj, ja mam syna , zila som v zahranici s nim sama od 1 roka a podarilo sa mi najst cloviecika ktory mu da viac Ako jeho tato. Nemaj hnev tvoja mala moze aj tak zit krasny zivot, bud stats na ze ju mas.

dimitra
autor
22. máj 2014

@wato neviem o akom obrazku hovoris a ak by ta naucili citat tak by si si precital, ze ten odkaz o telenovelach patri milujucim manzelkam, a nie ze ich sledujem. Ano som podniktelka, momentalne je do leta zatvorene , pretoze s malou sa mi tazko chdi do prace a si predstav ze mam aj na opatrovatelku ktora s nou potom budem. Ak sa ti zda ze som malo inteligentna, prosim je to tvoj nazor, len s tou inteligenciou ktoru mas by si mohol vediet, ze si najprv precitam diskusiu a potom odpovedam. Takze asi ti este do cloveka rozumneho nieco chyba. Sup sup ucit sa

dimitra
autor
22. máj 2014

@wato prepa az teraz som si vsimla kometar ktory si pisal pred tym zeby si ku mne nesiel pracovat. Tak asi mas zenske nazory a nie na obrazky sa nepozeram, ani nestudujem profili ako vacsina z vas a potom neosocujem, Takze prepac, ale ak si chlap tak tvoje nazory tomu nenasvedcuju. Urcite si chlap???

ushuaia
22. máj 2014

@wato prosim ta mal by si hovorit viac jasnejsie... 😀